Θεσπρωτία: Ημερίδα με θέμα «ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ – ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ» στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Θεσπρωτία: Ημερίδα με θέμα «ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ – ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ» στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Ημερίδα με θέμα «ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ – ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ» στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

Θεσπρωτία: Ημερίδα με θέμα «ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ – ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ» στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα ενημερωτική εκδήλωση-ημερίδα με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ – ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ», Προβληματισμοί – Προβλήματα – Προτάσεις που διοργάνωσε η  Συμμετοχική Ομάδα Πολιτών Θεσπρωτίας με την συνεργασία της Ομάδας Πολιτών Ιωαννίνων «Αντι…Δρώ» και της Αυτόνομης Ομάδας Πολιτών Κέρκυρας, αντιπροσωπείες των οποίων βρέθηκαν στην εκδήλωση.
Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι:
ΣΙΝΤΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Δικηγόρος και Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας
ΝΤΑΚΑΛΕΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Δικηγόρος, μέλος της ομάδος Αντι…Δρώ Ιωαννίνων.

p1014091
p1014099

Η Συμμετοχική Ομάδα Πολιτών Θεσπρωτίας θα ασχολείται κατά τακτά διαστήματα με θέματα ενημέρωσης αλλά και δράσης, που είναι ζωτικής σημασίας για τους συμπολίτες μας αλλά και επίκαιρα.
Έτσι λοιπόν κρίθηκε απαραίτητο απέναντι στο πολύ σοβαρό ζήτημα των κατασχέσεων – πλειστηριασμών να οργανώσουμε μια σχετική εκδήλωση για την ενημέρωση των συμπολιτών μας σε νομικό επίπεδο αλλά και για τις περαιτέρω ενέργειες μας σε κοινωνικό επίπεδο.
Μόνο με ενημερωμένους πολίτες και με τη συμμετοχή τους μπορούμε να σταθούμε αποτελεσματικά απέναντι στην επικείμενη λαίλαπα των πλειστηριασμών. Ήδη ένας τεράστιος αριθμός κατασχετηρίων (πρώτο στάδιο για τον πλειστηριασμό) έχει σταλεί από δημόσιο, τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία στους συμπολίτες μας.
Η επιτροπή εκπροσώπησης της Συμμετοχικής Ομάδας Πολιτών Θεσπρωτίας:
ΒΕΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΕΤΡΟΣ

thesprotikospalmos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Ημερίδα με θέμα «ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ – ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ» στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 291954415685706837
Σχόλια
item