Ξαφνικό τροχαίο με την Έλενα Παπαρίζου Ξαφνικό τροχαίο με την Έλενα Παπαρίζου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ξαφνικό τροχαίο με την Έλενα Παπαρίζου

Ξαφνικό τροχαίο με την Έλενα Παπαρίζου
Η τραγουδίστρια λίγο πριν φύγει για Σουηδία κατατρόμαξε την ίδια αλλά και τον σύζυγο της που άφησε άρον άρον την επιχείρηση του για να σταθεί στο πλευρό της αγαπημένης του.
Η Έλενα πηγαίνοντας με το αυτοκίνητο της στο ΟΑΚΑ, στις πρόβες για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο. Για την ακρίβεια το άλλο αυτοκίνητο έπεσε πίσω από την Ελένη και η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή που η Παπαρίζου χτυπήθηκε στα πλευρά. 
Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο πονούσε πολύ και έτρεξε να ειδοποιήσει αμέσως τον σύζυγο της, Αντρέα Καψάλη, και τους συνεργάτες τις ότι θα καθυστερούσε λίγο στις πρόβες. 
Λίγα λεπτά αργότερα ο άντρας της ήταν στο πλευρό της κι αφού η ίδια επέμενε πήγαν στο νοσοκομείο αφού πρώτα πραγματοποίησε τις πρόβες.
Όπως αναφέρει το περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ, η Ελένη ευτυχώς είναι καλά με κάποιους μώλωπες και για λίγο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί να παίρνει κάποια παυσίπονα. 
Αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Σουηδία διότι συμμετέχει σε μεγάλο σόου της σουηδικής τηλεόρασης και τέλη Δεκέμβρη θα επιστρέψει Ελλάδα.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ξαφνικό τροχαίο με την Έλενα Παπαρίζου
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4444808981721899022
Σχόλια
item