Πρέβεζα: Στολίδι για την Φιλιππιάδα το νέο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζα: Στολίδι για την Φιλιππιάδα το νέο Δημοτικό Σχολείο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Στολίδι για την Φιλιππιάδα το νέο Δημοτικό Σχολείο

Πρέβεζα: Στολίδι για την Φιλιππιάδα το νέο Δημοτικό Σχολείο

Πρώτο κουδούνι σήμερα για όλα τα σχολεία της χώρας και στην Φιλιππιάδα ένα ολοκαίνουργιο και σύγχρονο σχολείο άνοιξε τις πόρτες του για να αγκαλιάσει τους μαθητές. Πρόκειται για το 2ο Δημοτικό Σχολείο, ένα πραγματικό στολίδι που κοσμεί πλέον την πόλη της Φιλιππιάδας. 

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και τους μαθητές καλοσώρησαν εκτός από τους δασκάλους τους και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και της εκπαιδευτικής κοινότητας, που παραβρέθηκαν στον αγιασμό. 

Σε γενικές γραμμές το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς βρήκε, χάρη στη φροντίδα του Δήμου και των Σχολικών επιτροπών, δίχως ιδιαίτερα προβλήματα τα Σχολεία του Δήμου, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. 

Τέλος, μετά το πέρας του αγιασμού οι γονείς με πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου και συζήτησαν με αφορμή τη φημολογούμενη συμμετοχή παιδιών προσφύγων σε Σχολεία του Δήμου. 

Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζή ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την σειρά ενεργειών που έχει πραγματοποιήσει για θέματα λειτουργίας του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων καθώς και για τις συναντήσεις που είχε πρόσφατα στην Αθήνα, τόσο με τον υπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής κ. Μουζάλα, όσο και τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Βίτσα.       

pamepreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Στολίδι για την Φιλιππιάδα το νέο Δημοτικό Σχολείο
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 8640163407785486844
Σχόλια
item