Αποφασίστηκε η εκταφή του Αλέξανδρου Βέλιου Αποφασίστηκε η εκταφή του Αλέξανδρου Βέλιου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αποφασίστηκε η εκταφή του Αλέξανδρου Βέλιου

Αποφασίστηκε η εκταφή του Αλέξανδρου Βέλιου

Θα γίνει ή σήμερα ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στην απόφαση να προχωρήσουν σε εκταφή της σορού του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου προχώρησαν από κοινού ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος και αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου η εκταφή θα γίνει σήμερα ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας παρουσία δικαστικού λειτουργού, αστυνομικών και ιατροδικαστή αφού ενημερωθούν η οικογένεια και οι οικείοι του.

Στόχος είναι να γίνουν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν του είχε χορηγηθεί ειδική ένεση που προκάλεσε ή επίσπευσε το θάνατό του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί την Πέμπτη πήραν μια ακόμη κατάθεση από άτομο που φαίνεται να είχε ρόλο στην εξέταση και κατάρτιση των πιστοποιητικών θανάτου για να γίνει η κηδεία του 63χρονου δημοσιογράφου.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση καλούνται να ερευνήσουν το ενδεχόμενο υποβοηθούμενης ευθανασίας με τη χορήγηση ειδικής ένεσης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έξετασης που διέταξε ο δικαστικός λειτουργός.
Epirusblog Gr
5 of 5
Αποφασίστηκε η εκταφή του Αλέξανδρου Βέλιου
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 537141135095218913
Σχόλια
item