Εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλιου Εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλιου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλιου

Εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλιου
Ο​ι συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλλιου τίθενται στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, μετά από δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό τύπο.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αντικείμενο την αναζήτηση του ενδεχομένου να βοήθησε κάποιος τον δημοσιογράφο να πραγματοποιήσει την επιθυμία του να θέσει τέρμα στη ζωή του.
Αφορμή για την παρέμβαση του εισαγγελέα αποτέλεσε δημοσίευμα φίλου και συναδέλφου του Αλέξανδρου Βέλλιου, όπου γίνεται αναφορά σε γιατρό, ο οποίος αρχικά είχε υποσχεθεί στον εκλιπόντα να τον βοηθήσει με ειδική ένεση για την ευθανασία που επιθυμούσε.
Στο κείμενο σημειώνεται πως αν και ο 63χρονος δημοσιογράφος εισήχθη σε νοσοκομείο για τη διαδικασία της ευθανασίας, τελικά ο γιατρός δεν υλοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει.
Επίσης, στο κείμενο αναφέρεται πως ο Αλέξανδρος Βέλλιος, μετά από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, μιλούσε για «μη υποβοηθούμενη ευθανασία» και εξασφάλισε από κάπου την επίμαχη ένεση την οποία, όμως, πιθανόν δεν χρησιμοποίησε.
Epirusblog Gr
5 of 5
Εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλιου
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 7856005605207295988
Σχόλια
item