Κοντά στην αποφυλάκιση του ο Ασημάκης Κατσούλας Κοντά στην αποφυλάκιση του ο Ασημάκης Κατσούλας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κοντά στην αποφυλάκιση του ο Ασημάκης Κατσούλας

Κοντά στην αποφυλάκιση του ο Ασημάκης Κατσούλας - Κεντρική Εικόνα
Συνεχίζει τις προσπάθειες για να περάσει την πύλη εξόδου των αγροτικών φυλακών στην Αγυιά Χανίων ο Ασημάκης Κατσούλας, ο οποίος υπέβαλε νέα αίτηση αποφυλάκισης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», αυτή τη φορά ο 45χρονος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην ελευθερία.
Και αυτό γιατί ο εισαγγελέας φέρεται να έχει κάνει θετική εισήγηση και κατά τις ίδιες πληροφορίες προτείνει την αποφυλάκιση με όρους για τον άνθρωπο που σκόρπισε τον τρόμο στα μέσα της δεκαετίας του ’90.
Έως σήμερα έχουν γίνει γνωστές τουλάχιστον τρεις αιτήσεις αποφυλάκισης του, οι οποίες όλες είχαν απορριφθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.
Η περίπτωση του Ασημάκη Κατσούλα είναι πιο περίπλοκη από εκείνες των «συμπρωταγωνιστών» του, (Δημητροκάλης, Μαργέτη) οι οποίοι είναι ήδη ελεύθεροι.
Πρώτη αποφυλακίστηκε η Δήμητρα Μαργέτη στις 23 Νοεμβρίου του 2001, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά, καθώς κρίθηκε ότι επέδειξε καλή διαγωγή κατά την κράτησή της και πως δεν αποτελούσε πλέον κίνδυνο για την κοινωνία.
Δεκατρία χρόνια αργότερα, στα τέλη Μαρτίου 2014, την έξοδο από τις φυλακές Τίρυνθας είδε και ο Μάνος Δημητροκάλης, έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, ενώ κατά την παραμονή του στον Κορυδαλλό «κρατούσε» το λογιστήριο και χαρακτηριζόταν ως παιδί χαμηλών τόνων.
Epirusblog Gr
5 of 5
Κοντά στην αποφυλάκιση του ο Ασημάκης Κατσούλας
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 7147761307242755244
Σχόλια
item