«Είναι η πρώτη φορά που η Μανωλίδου βρίσκεται στο στοιχείο της…» «Είναι η πρώτη φορά που η Μανωλίδου βρίσκεται στο στοιχείο της…» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Είναι η πρώτη φορά που η Μανωλίδου βρίσκεται στο στοιχείο της…»

«Είναι η πρώτη φορά που η Μανωλίδου βρίσκεται στο στοιχείο της…»
Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους και μεταξύ άλλων μίλησε για την κριτική επιτροπή του «Junior Music Star», ενώ αποκάλυψε κατά πόσο αντιμετωπίζει δυσκολίες στην συνεργασία του με τα παιδιά.

Με την κριτική επιτροπή πώς τα πάτε;
«Είμαι τόσο τυχερός με τους τέσσερις δασκάλους -έτσι τους λέω εγώ. Η Ευγενία Μανωλίδου έχει τόσες πολλές γνώσεις, τις οποίες δεν τις έχει δείξει ποτέ -το λέω με παράπονο αυτό, γιατί τη γνωρίζω πολλά χρόνια. 
Την έχουμε μάθει μέσα από άλλα ταλέντα κι είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο στοιχείο της. Έχει να δώσει πάρα πολλά στα παιδιά και στους υπόλοιπους συνεργάτες. 
Μετά είναι ο Γιάννης Βαρδής, που δεν είναι ότι κουβαλάει απλά την ιστορία της οικογένειας Βαρδή, μπορεί να καταλάβει και να καθοδηγήσει τα παιδιά, ειδικά αυτά που ασχολούνται με το λαϊκό και το πιο έντεχνο τραγούδι. 
Η Ευρυδίκη, που μου έχει αποδείξει ότι, εκτός από εξαιρετική μάνα, μπορεί να είναι και μια εξαιρετική δασκάλα με γνώσεις πάνω στην ενορχήστρωση. 
Είναι από τους λίγους τραγουδιστές που έχουμε στην Ελλάδα που είναι σπουδαγμένη, ένας άνθρωπος που μπορεί να διαχειριστεί πολλά είδη μουσικής. 
Τέλος, ο Νίκος Βουρλιώτης έχει έναν πιο σύγχρονο τρόπο να επικοινωνεί με τα παιδιά. Είμαστε μια ομάδα που πετάει!» ανέφερε στο περιοδικό «Τηλεθεατή».
Epirusblog Gr
5 of 5
«Είναι η πρώτη φορά που η Μανωλίδου βρίσκεται στο στοιχείο της…»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3110119962118118078
Σχόλια
item