Ο Στουρνάρας αγρίεψε: Στην Δικαιοσύνη όσοι επιμείνουν στον πόλεμο λάσπης Ο Στουρνάρας αγρίεψε: Στην Δικαιοσύνη όσοι επιμείνουν στον πόλεμο λάσπης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Στουρνάρας αγρίεψε: Στην Δικαιοσύνη όσοι επιμείνουν στον πόλεμο λάσπης

Ο Στουρνάρας αγρίεψε: Στην Δικαιοσύνη όσοι επιμείνουν στον πόλεμο λάσπης
Σκληρή ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες εξέδωσε ο διοικητικής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.
Ο κεντρικός τραπεζίτης διαψεύδει «παραληρηματικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα» πως παρεμπόδισε οποιαδήποτε έρευνα αφορούσε την σύζυγό του. Μάλιστα τονίζει προς κάθε κατεύθυνση πως όσοι επιμείνουν στον πόλεμο λάσπης το επόμενο ραντεβού τους θα είναι με την Δικαιοσύνη.
Η δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα
Με αφορμή σημερινά, παραληρηματικού τύπου, δημοσιεύματα, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας:
1.  Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι παρενέβη ή ότι παρεμπόδισε τώρα ή στο παρελθόν οποιαδήποτε έρευνα σχετικά με τις επαγγελματικές δραστηριότητες της συζύγου του.
2. Τα έργα που αναφέρονται στα παραληρηματικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα κατακυρώθηκαν στην εταιρεία της συζύγου του πολύ πριν αυτός γίνει υπουργός και έπειτα από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό. 
3. Τα περιουσιακά στοιχεία του ιδίου καθώς και της συζύγου του, όπως και ο τρόπος απόκτησής τους, περιλαμβάνονται αναλυτικά στις δηλώσεις  «πόθεν έσχες» που υποβάλλει ανελλιπώς από τότε που υπηρετεί σε θέσεις ευθύνης.
Κάποιοι αισθάνονται ότι απειλούνται ή ότι χάνουν προνόμια που δολίως είχαν αποκτήσει. Καιρός είναι να αντιληφθούν ότι η Τράπεζα της Ελλάδος και ο Διοικητής της μένουν έξω από πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες και ότι θα συνεχίσουν το έργο τους, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος, όσο δυσάρεστο και αν είναι αυτό για ορισμένους.
Όσοι επιμείνουν σε αυτόν τον πόλεμο λάσπης να γνωρίζουν ότι το επόμενο ραντεβού τους θα είναι με τη Δικαιοσύνη, στην οποία άλλωστε η οικογένεια του κ. Διοικητή έχει ήδη καταφύγει με αγωγές και μηνύσεις.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ο Στουρνάρας αγρίεψε: Στην Δικαιοσύνη όσοι επιμείνουν στον πόλεμο λάσπης
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 4962722161970534115
Σχόλια
item