Γιάννενα: ΚΔΑΠ από την Μητρόπολη Ιωαννίνων- Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Γιάννενα: ΚΔΑΠ από την Μητρόπολη Ιωαννίνων- Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΚΔΑΠ από την Μητρόπολη Ιωαννίνων- Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου

Γιάννενα: ΚΔΑΠ από την Μητρόπολη Ιωαννίνων- Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου
Ένα νέο έργο της Μητρόπολης Ιωαννίνων, παίρνει σάρκα και οστά. Αθόρυβα κι αποτελεσματικά, με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου, δημιουργείται το πρώτο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού.
Ένα κτίριο που ήταν ανενεργό, βούληση και πολύ δουλειά. Αυτά ήταν τα συστατικά του νέου εγχειρήματος το οποίο πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί.
Πρόκειται για το κτίριο του Πνευματικού Φάρου, μία πενταόροφη οικοδομή, η οποία ανακαινίζεται πλήρως και διαμορφώνεται έτσι ώστε να αποτελέσει έναν ζεστό και δημιουργικό χώρο για τα παιδιά της περιοχής.
ieronimos kdap2
Τον χώρο αυτό επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο οποίος ενημερώθηκε επί τόπου για τις εργασίες αλλά και για την αξιοποίηση του ακινήτου.
Το νέο έργο γίνεται πράξη ύστερα από την συμφωνία της Μητρόπολης με το σωματείο του Πνευματικού Φάρου, το οποίο θα μπορεί και στο εξής να πραγματοποιεί τις εκδηλώσεις και τις ομιλίες του στις αίθουσες που θα διαμορφωθούν.
ieronimos kdap3
Ήδη οι χώροι αρχίζουν να αποκτούν μορφή, με χαρούμενα χρώματα και άπλετο φως ενώ σταδιακά θα διαμορφωθεί και η μεγάλη αυλή του κτιρίου.
Το πρωί της Κυριακής, ο Αρχιεπίσκοπος, χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία που έγινε στον Ιερό Ναό της Περιβλέπτου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δεκάδες πιστούς της περιοχής.
ieronimos kdap4
epiruspost.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: ΚΔΑΠ από την Μητρόπολη Ιωαννίνων- Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8100055778395704774
Σχόλια
item