Αποκλειστικό: Ποιοι κάνουν ποδαρικό στη Κατερίνα και το... μήνυμα της πρεμιέρας!

Αποκλειστικό: Ποιοι κάνουν ποδαρικό στη Κατερίνα και το... μήνυμα της πρεμιέρας!

Φώτα, κάμερα, πάμε... Δύο μέρες και κάτι μας χωρίζουν από την στιγμή που το brand-new πρωινό του Epsilon σηκώσει αυλαία. Δύο μέρες και κάτι μας χωρίζουν από την στιγμή που η Κατερίνα Καινούργιου θα μας πει την πρώτη της "καλημέρα". 

Φτιάξτε ,λοιπόν, καφέ να σας πω τα πάντα για την πρεμιέρα! "Φτιάξε καφέ να στα πω"... Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής με την οποία η Κατερίνα ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Το στοίχημα που έχει βάλει μεγάλο...

Είναι γνωστό σε όλους ότι η καθημερινή, πρωινή ζώνη των καναλιών είναι μία διακεκαυμένη ζώνη στην οποία για να μπορέσει κανείς να υπάρξει πρέπει να δώσει πολλές και μεγάλες μάχες. 


Είναι γνωστό πως πρόκειται για μία από τις πιο ανταγωνιστικές ζώνες της τηλεόρασης, στην οποία έχουν κατά καιρούς σημειώσει επιτυχία μόνο οι καλύτεροι.

Η Κατερίνα Καινούργιου έρχεται στους δέκτες μας για να αντιμετωπίσει τόσο την "βαριά" πρωινή ενημέρωση και Τιτάνες όπως είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, αλλά και το επιτυχημένο "Happy Day" της Σταματίνας Τσιμτσιλή, από την "δεξαμενή" του οποίου θα στοχεύσει φυσικά να πάρει τηλεθεατές.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η γενική πρόβα της εκπομπής, με την Κατερίνα να είναι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα. 


Ικανοποιημένος είναι και ο Θέμης Μάλλης, ο οποίος είναι γνωστός για την τελειομανία του και μέχρι την Δευτέρα στις 7.00 το πρωί δεν θα σταματήσει να κάνει... προσθαφαιρέσεις και αλλαγές προκειμένου να αγγίξει το τέλειο.



Και παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν είχε δοθεί καμία παραπάνω πληροφορία για την πρεμιέρα, όλο και κάτι έπιασαν οι "κεραίες" μου. Οπως;

Οπως το ότι το σκηνικό της εκπομπής θα θυμίζει ένα cozy σπιτάκι... 

Οπως το ότι η Κατερίνα δεν δίσταεσε και πήρε και η ίδια το μικρόφωνο και βγήκε στους δρόμους...

Οπως το ότι την Δευτέρα το πρωί στην εκπομπή θα κάνουν ποδαρικό μεταξύ άλλων οι: Κωνσταντίνος Αργυρός, Νανά Καραγιάννη και Ντέπυ Γκολεμά! 

Οπως το ότι η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να αλλάξει τα πάντα στην εικόνα της! Δεν με πιστεύετε; Σας τ ΄ορκίζομαι, έχει επιλέξει να φοράει ένα απλό λευκό t-shirt, ενώ θεαματική θα είναι η αλλαγή και στο μακιγιάζ της!

Οπως το ότι με το t-shirt αυτό θα στέλνει σε όλους μας ένα σημαντικό μήνυμα. Τι θα λέει το μήνυμα αυτό; "Stay calm and drink coffee"! Και να σας πω τώρα που το σκέφτομαι έχει χίλια δίκια!

Κατά τα άλλα; Τα έχουμε πει... Ο δαιμόνιος Θέμης Μάλλης είναι ο αρχισυντάκτης της εκπομπής ο οποίος σαν απο μηχανής Θεός θα κατεβαίνει κάθε μέρα από το κοντρόλ και στο πλατό και αυτό είναι μεγάλη ασφάλεια για την Κατερίνα, ενώ γτο πάνελ της εκπομπής θα απαρτίζουν οι: Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Ανθή Βούλγαρη, Μαρίνος Βυθούλκας, Κωνσταντίνος Ντάφλος και Ειρήνη Γκανιάτσου, ενώ σε ρόλο-έκπληξη θα είναι ο Νάσος Γουμενίδης. 


Ο Νάσος δεν θα βρίσκεται στο πλατό, αλλά θα παρεμβαίνει καθημερινά μέσω  link στην εκπομπή με άκρως αποκαλυπτική διάθεση.

Γι ΄αυτά, αλλά και για άλλα πολλά την Δευτέρα στις 7.00 το πρωί η Κατερίνα μας περιμένει στο Epsilon για να μας κλείσει... πονηρά το μάτι!
epirusblog.gr
5 of 5
Αποκλειστικό: Ποιοι κάνουν ποδαρικό στη Κατερίνα και το... μήνυμα της πρεμιέρας!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 517763388683672530
item