Άρτα: Φόβος και τρόμος για τους ντελιβεράδες! Άρτα: Φόβος και τρόμος για τους ντελιβεράδες! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Φόβος και τρόμος για τους ντελιβεράδες!

Άρτα: Φόβος και τρόμος για τους ντελιβεράδες!
Παραγγέλλουν φαγητό απ' τα μαγαζιά της Άρτας και όταν φτάνει εκεί, με απειλές παίρνουν τα φαγητά και δεν πληρώνουν! - Ποιός είπε πως πρέπει ν' ασχοληθούμε με τους τσιγγάνους της Άρτας; 
Οργανωμένη... επιδρομή, κατά των ντελιβεράδων, είχαν την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, τα γνωστά καλόπαιδα του οικισμού των τσιγγάνων. 
Κάποια ένα πρόσωπα, που έκαναν αισθητή την παρουσία τους, τους τελευταίους μήνες και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα. αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο της συνοικίας του Αγίου Νικολάου, αλλά και όλης της πόλης. 
Είναι αυτά που έχουν καταστήσει τα φανάρια στην είσοδο του οικισμού των τσιγγάνων, ιδιαίτερα επικίνδυνα!
Καλούν στο τηλέφωνο, χωρίς να προβαίνουν σε απόκρυψη του αριθμού, το εστιατόριο ή το μαγαζί έτοιμου φαγητού και κάνουν παραγγελία, η οποία πρέπει να μεταφερθεί στην οδό Αράχθου 1, στο κτίριο που στεγάζεται η Αρχαιολογική Υπηρεσία και φυσικά στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, μένουν οικογένειες, που σημαίνει ότι η διεύθυνση αποτελεί, έναν φυσιολογικό προορισμό, για τον διανομέα έτοιμου φαγητού. 
Φτάνει ο διανομέας στο σημείο που έπρεπε να μεταφερθεί η παραγγελία και τον περιμένουν στην είσοδο τα γνωστά καλόπαιδα, τα ποία του παίρνουν την παραγγελία και αν ο διανομέας ζητήσει χρήματα, τότε τον περιμένει άγριο ξύλο. 
Που σημαίνει, πως πρέπει να παραδώσει το φαγητό και να τους ευχαριστήσει, που δεν τον έκαναν "μαύρο στο ξύλο"!
Την Παρασκευή το βράδυ λοιπόν καλούν κεντρικό εστιατόριο και ζητούν ικανό αριθμό σάντουιτς. 
Ο διανομέας τα πηγαίνει και συμβαίνουν όσα, παραπάνω περιγράφονται... Δεν χορταίνουν φαίνεται, με τα σάντουιτς και κάνουν παραγγελία σε γυράδικο, για να μεταφερθεί εκεί, παραγγελία με δέκα και πλέον πίτες - γύρο. 
Όταν φτάνει εκεί η παραγγελία, την παίρνουν και πάλι και ο διανομέας, με την σειρά του κι αυτός, έπρεπε να ευχαριστήσει, που δεν έφαγε ξύλο.
 deliveras-88-a 
Σαφή εντολή, πρέπει να δώσουν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, που κάνουν διανομή φαγητού σε σπίτια, προς τους διανομείς... Σε κάθε τέτοια περίπτωση, αφήνουν την παραγγελία και φεύγουν όσο πιό γρήγορα γίνεται. Εκεί που φτάσαμε, η σωματική ακεραιότητα, είναι πολύ πιό ακριβή, από πέντε δέκα μερίδες φαγητό! 
Άρτα 2016. Δέκα γύφτοι, κάνουν την πόλη άνω - κάτω και κανένας δεν μπορεί να παρέμβει! Και που είναι η Αστυνομία, θα είναι η πρώτη αντίδραση των πολιτών και λογικά, βεβαίως. Όμως η υπόθεση, έχει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέχεια...
Όσα καταγράφονται συμβαίνουν Παρασκευή μεσάνυχτα. 12 ακριβώς, έχει γίνει η πρώτη παραγγελία... 
Και ακολουθούν τα επόμενα... Την ίδια ώρα, το "100" έχει ήδη λάβει δεκάδες καταγγελίες, από σεβαστούς(!) πολίτες, που οι μισοί κάνουν καταγγελία, για τα αυτοκίνητα που είναι σταθμευμένα σε πεζοδρόμους και οι άλλοι μισοί για καταστήματα, που μπορεί και να ενοχλούν με την μουσική ή να έχουν ένα ή δυό τραπέζια παραπάνω. 
Όλη η διαθέσιμη δύναμη της Τροχαίας Άρτας, έπρεπε να είναι στο κέντρο, για να αφαιρεί πινακίδες και να μοιράζει κλήσεις!  
"Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, γιατί έχουν γίνει καταγγελίες", ήταν το μότο όσων τροχονόμων, ήταν σ' αυτή την άχαρη υπηρεσία... Όλη η διαθέσιμη δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος, απ' την άλλη, έπρεπε να εξυπηρετεί τις καταγγελίες για τα μαγαζιά, που έπαιζαν μουσική! 
Να φέρουν γύρω - γύρω όλη την πόλη, να κάνουν συστάσεις και να μοιράζουν άλλου είδους κλήσεις!
-Και ποιός θ' ασχοληθεί με τον τεράστιο κίνδυνο των τσιγγάνων, που την ίδια ώρα δρούσαν ανενόχλητοι;
Την απάντηση, πρέπει να δώσουν όσοι λαμβάνουν σοβαρά υπ' όψιν τους, τις καταγγελίες, όσων ηδονίζονται με την τιμωρία του διπλανού τους. Και αν αληθεύει η πληροφορία, πως απ' την πλευρά της Εισαγγελίας Άρτας, ζητήθηκε να ερευνηθεί το γιατί ενώ είναι πολλές οι καταγγελίες, δεν κόβονται ανάλογες κλήσεις.
Τι να πούμε... Πως η συνεννόηση, σήμερα είναι σήμερα το μέγα ζητούμενο;
Και είναι το μέγα ζητούμενο, μιας και για όλα τα μεγάλα θέματα, κανένας απ' τους ταγούς της τοπικής κοινωνίας, δεν έδωσε την δική του μάχη. Δεν ασχολήθηκε κανένας σοβαρά, με το θέμα των τσιγγάνων και έτσι μείναμε να καταγράφουμε προβλήματα, ευχόμενοι, να μην έρθουν και τα χειρότερα...

Την ώρα της βάπτισης...
 Βάπτιση το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και οι γνωστοί τσιγγάνοι... έδρασαν και πάλι. 
Άνοιξαν αυτοκίνητο και έκλεψαν δυό τσάντες, με χρήματα, αλλά και κάποια πολύ χρήσιμα έγγραφα, τα οποία άμεσα, είναι απολύτως αναγκαία, σ' αυτούς που τα κατείχαν...

Σιγά μην βρεθούν...
Φωτογραφία πάνω: Στο σημείο αυτό, καλούν τα γνωστά καλόπαιδα, τους διανομείς φαγητού, για να ακολουθήσουν όσα περιγράφονται στο ρεπορτάζ. Και ο κίνδυνος για την ίδια την ζωή, παραμονεύει. 
Βεβαίως, τώρα που έγινε γνωστό το όλο θέμα, στο επόμενο... χτύπημα, μπορεί να καλέσουν σε άλλη διεύθυνση...
Πηγή: gnomiartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Φόβος και τρόμος για τους ντελιβεράδες!
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 8619502118707105714
Σχόλια
item