Ληστές ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ στο σπίτι γνωστού νευροχειρουργού στην Εκάλη Ληστές ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ στο σπίτι γνωστού νευροχειρουργού στην Εκάλη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ληστές ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ στο σπίτι γνωστού νευροχειρουργού στην Εκάλη

Ληστές ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ στο σπίτι γνωστού νευροχειρουργού στην Εκάλη
Θρασύτατοι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι γνωστού νευροχειρουργού στην Εκάλη και πήραν χρηματοκιβώτιο με χρήματα και κοσμήματα. Στην Καλλιθέα τρεις άγνωστοι κατάφεραν να ξεφύγουν από αστυνομικούς που τους καταδίωκαν μετά από κλοπή σε κατάστημα υποδημάτων.
Σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Καλλιθέας, στην οδό Δημοσθένους, χτύπησαν διαρρήκτες τα ξημερώματα. Στόχος τους ήταν τα εμπορεύματα καταστήματος υποδημάτων. 
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι τρεις κλέφτες πήγαν αρχικά στο σημείο με αυτοκίνητο και στη συνέχεια με φορτηγό. Παραβίασαν τα ρολά και στη συνέχεια έσπασαν τη τζαμένια πόρτα της εισόδου.
Οι δράστες πρόλαβαν να μπουν στο όχημα τους και ανέπτυξαν ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη. Οι κακοποιοί κατάφεραν να ξεφύγουν ενώ το αυτοκίνητο το εγκατέλειψαν στου Ρέντη. Μέσα σε αυτό οι αστυνομικοί βρήκαν τα κλεμμένα εμπορεύματα. 
Όπως λένε καταστηματάρχες και κάτοικοι οι κλοπές είναι καθημερινό φαινόμενο, μάλιστα μόνο μέσα σε ένα βράδυ είχαν ανοίξει δεκαεπτά καταστήματα.
Καλά διαβασμένοι ήταν όμως και οι κουκουλοφόροι που μπήκαν χθες το βράδυ στο σπίτι νευροχειρουργού στην Εκάλη. Η κλοπή έγινε την ώρα που 50χρονος γιατρός και η οικογένειά του έλειπαν.
Οι τρεις κακοποιοί, αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης πήραν από τη μεζονέτα ένα χρηματοκιβώτιο με χρήματα και κοσμήματα.
Οι δράστες όπως όλα δείχνουν ήξεραν πώς να κινηθούν και πού θα βρουν το χρηματοκιβώτιο. Από κάμερες ασφαλείας έχουν καταγραφεί κάποιες από τις κινήσεις τους. Οι κακοποιοί διέφυγαν με αυτοκίνητο.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ληστές ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ στο σπίτι γνωστού νευροχειρουργού στην Εκάλη
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 1811584338294178520
Σχόλια
item