Δούκισσα Νομικού: Ο πρώτος χρόνος συγκατοίκησης με το Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα νέα επαγγελματικά σχέδια! Δούκισσα Νομικού: Ο πρώτος χρόνος συγκατοίκησης με το Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα νέα επαγγελματικά σχέδια! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δούκισσα Νομικού: Ο πρώτος χρόνος συγκατοίκησης με το Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα νέα επαγγελματικά σχέδια!

Δούκισσα Νομικού: Ο πρώτος χρόνος συγκατοίκησης με το Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα νέα επαγγελματικά σχέδια!
Η νέα τηλεοπτική χρονιά ξεκίνησε με τη μία πρεμιέρα να διαδέχεται την άλλη. 

Σύντομα θα δούμε και την Δούκισσα Νομικού να επιστρέφει στο πόστο της που δεν είναι άλλο από την χιουμοριστική εκπομπή του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Θέμος Αναστασιάδης

Η όμορφη παρουσιάστρια θα είναι για 5η χρονιά στο πλευρό του δημοσιογράφου σημειώνοντας ρεκόρ ως “κορίτσι του Θέμου”.

Δεν θα είναι όμως η μοναδική εκπομπή που έχουμε συνδέσει με την Δούκισσα αφού θα αναλάβει την παρουσίαση και του νέου κύκλου του Dancing with the stars, στο δεύτερο μισό της σεζόν!

Η ίδια ανυπομονεί να μπει σε αυτή τη δημιουργική διαδικασία και να επιστρέψει στους ρυθμούς της τηλεόρασης που τόσο αγαπά. 

Βέβαια, έχοντας έναν συγκρατημένο ενθουσιασμό γιατί αυτή η χρονιά είναι ιδιαίτερα δύσκολη και αρκετά ρευστή για τους ανθρώπους του χώρου.

Από τη δική της μεριά, η Δούκισσα προσπαθεί να μη χάνει το χαμόγελό της και να βλέπει την καλή πλευρά των πραγμάτων αφού είναι εκ φύσεως αισιόδοξη. 


Στο μυαλό της προσπαθεί να κρατήσει όλες τις όμορφες στιγμές που έζησε το φετινό καλοκαίρι και να κάνει τη νέα σεζόν ακόμα πιο ουσιαστική. 

Άλλωστε μπαίνει στο δεύτερο χρόνο συγκατοίκησης με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και δείχνει να είναι πιο σίγουρη και πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο. Παράλληλα, η Δούκισσα ετοιμάζεται για τη νέα καμπάνια γνωστής εταιρείας ρούχων με την οποία συνεργάζεται. 

Έκανε μάλιστα και μία εντυπωσιακή φωτογράφιση ως άλλη “Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων” σε ένα εκπληκτικό μέρος στην καρδιά της Αθήνας.

Μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο instagram από όσα έγιναν στα backstage στο Πάρκο Τρίτση και πολύ σύντομα θα δούμε περισσότερα.


Epirusblog Gr
5 of 5
Δούκισσα Νομικού: Ο πρώτος χρόνος συγκατοίκησης με το Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα νέα επαγγελματικά σχέδια!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4419292898468434261
Σχόλια
item