Χριστοφιλοπούλου για Κατρούγκαλο: Αν έχει τα κότσια, ας πάει στο Σύνταγμα να μιλήσει στους συνταξιούχους Χριστοφιλοπούλου για Κατρούγκαλο: Αν έχει τα κότσια, ας πάει στο Σύνταγμα να μιλήσει στους συνταξιούχους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστοφιλοπούλου για Κατρούγκαλο: Αν έχει τα κότσια, ας πάει στο Σύνταγμα να μιλήσει στους συνταξιούχους

Χριστοφιλοπούλου για Κατρούγκαλο: Αν έχει τα κότσια, ας πάει στο Σύνταγμα να μιλήσει  στους συνταξιούχους
Δριμεία επίθεση στον Γιώργο Κατρούγκαλο για τα επεισόδια έξω από το Υπουργείο Εργασίας, το πρωί της Τρίτης 27/9, εξαπέλυσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου.
«Ζούμε στη χώρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπου τα ΜΑΤ αδιαφορούν για τους μπαχαλάκηδες και χτυπούν εργαζόμενους και συνταξιούχους» τόνισε μεταξύ άλλων.
Η βουλευτής «προκάλεσε» τον υπουργό Εργασίας που «έκανε καριέρα ψευδόμενος στην πλατεία Συντάγματος με τους Αγανακτισμένους, αν έχει τα κότσια, να πάει στο Σύνταγμα να μιλήσει στους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους, σήμερα».
Το πλήρες κείμενο της δήλωσης της
Σήμερα είχαμε επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των ξενοδοχοϋπαλλήλων στο Υπουργείο Εργασίας. Ζούμε στη χώρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπου τα ΜΑΤ αδιαφορούν για τους μπαχαλάκηδες και χτυπούν εργαζόμενους και συνταξιούχους!
Δεν φθάνει που έφτιαξαν ένα ταμείο μαμούθ καταδικασμένο σε αποτυχία με 2,9 δις έλλειμμα. Δεν φθάνει που πετσόκοψαν τις επικουρικές, κατάργησαν το ΕΚΑΣ και καθυστερούν την απονομή συντάξεων και εφάπαξ. Δεν φθάνει που σήμερα παίρνουν πίσω τις πενιχρές εκπτώσεις που ο κ. Τσίπρας τάχα μου διαπραγματεύτηκε και ξεψηφίζουν όσα ψήφισαν πριν λίγους μήνες στη Βουλή!
Σήμερα χτυπούν εργαζόμενους αντί να κάνουν διάλογο! Ο κ. Κατρούγκαλος έκανε καριέρα ψευδόμενος στην πλατεία Συντάγματος με τους αγανακτισμένους!
Αν έχει τα κότσια, ας πάει στο Σύνταγμα να μιλήσει  στους συνταξιούχους και στους εργαζόμενους σήμερα…

Epirusblog Gr
5 of 5
Χριστοφιλοπούλου για Κατρούγκαλο: Αν έχει τα κότσια, ας πάει στο Σύνταγμα να μιλήσει στους συνταξιούχους
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 26931435909682002
Σχόλια
item