Είδηση που έπρεπε να είναι πρώτο θέμα στα κανάλια!!! Είδηση που έπρεπε να είναι πρώτο θέμα στα κανάλια!!! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Είδηση που έπρεπε να είναι πρώτο θέμα στα κανάλια!!!

Είδηση που έπρεπε να είναι πρώτο θέμα στα κανάλια!!!

Την ώρα που η Ελλάδα γεμίζει από μουσουλμάνους εποίκους, μεταξύ των οποίων και από το Πακιστάν, η ισλαμική χώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αγγλικού BBC, έχει ξεκινήσει την απέλαση όλων παράνομων Αφγανών μεταναστών, οι οποίοι αριθμούν 3.000.000!!!

Μάλιστα η απέλαση γίνεται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα «Pakistan Today», η Ύπατη Αρμοστεία ανακοίνωσε ότι «Αφγανοί πρόσφυγες διευκολύνονται κατά τη διάρκεια του επαναπατρισμού τους στην πατρίδα τους».

Από την πλευρά της, η αφγανική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι θα προσφέρει γη και άλλες βασικές ανάγκες για τους υπηκόους της που επιστρέφουν στο Αφγανιστάν, και ότι η διαδικασία επαναπατρισμού είναι ήδη σε εξέλιξη.

Η συμμετοχή και σύμπραξη του Ο.Η.Ε. δείχνει πως το Αφγανιστάν είναι μία ασφαλής πλέον χώρα.

Αυτό σημαίνει λοιπόν και ότι όλοι οι «αιτούντες άσυλο» από εκεί λένε ψέματα.

Γιατί αυτή η είδηση δεν παίζεται από τα ελληνικά ΜΜΕ;

Γιατί την ώρα που η Ελλάδα αδυνατεί να φιλοξενήσει τόσους «μετανάστες», δεν οργανώνεται από τον Ο.Η.Ε. μία αντίστοιχη μαζική μεταφορά «μεταναστών» στις ισλαμικές πάμπλουτες αραβικές χώρες, οι οποίες διαθέτουν άπλετο χώρο φιλοξενίας των ομόδοξών τους;

Η απάντηση είναι απλή: Υπάρχει σχέδιο!


ksipnistere.com
Epirusblog Gr
5 of 5
Είδηση που έπρεπε να είναι πρώτο θέμα στα κανάλια!!!
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5675524626644665858
Σχόλια
item