Άρτα: Στην Άρτα η Φλόγα της Αγάπης

Άρτα: Στην Άρτα η Φλόγα της Αγάπης
14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων συμμετέχει στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:
«Η Λαμπαδηδρομία έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία και να ηχήσει το μήνυμα της προσφοράς σε όλη την Ελλάδα. Η Φλόγα της Αγάπης θα περάσει από την πόλη μας την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016.
Θα ξεκινήσει από το ιστορικό γεφύρι της Άρτας και θα καταλήξει στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κ. Βάγιας», όπου θα υποδεχτούμε τη φλόγα με παράλληλες εκδηλώσεις, που θα ξεκινήσουν στις 20:00.
Οι διαδρομές της Φλόγας στο Δήμο μας θα είναι δύο:
-Λαογραφικό Μουσείο Άρτας (Γέφυρα) – Θειακογιάννη – Αλ. Ζάρα – Κομμένου – Ορλάνδου – Παντοκράτορος – Σκουφά – Άγιος Γεώργιος – Κρυστάλλη – Περιφερειακή Οδός – Εκθεσιακό Κέντρο «Κ. Βάγιας».
- Λαογραφικό Μουσείο Άρτας (Γέφυρα) – Θειακογιάννη – Περιφερειακή Οδός – Εκθεσιακό Κέντρο «Κ. Βάγιας».
Σε αυτή την εκδήλωση αγάπης είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, ατομικά ή ομαδικά (σχολεία, ομάδες μαθητών-φοιτητών, ομάδες ποδηλάτων, αθλητικοί όμιλοι και σωματεία, μορφωτικοί, πολιτιστικοί, επαγγελματικοί και άλλοι σύλλογοι, λοιποί φορείς κ.τ.λ.).
Πληροφορίες στο τηλ.: 2681400356
ixotisartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Στην Άρτα η Φλόγα της Αγάπης
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6297696103360663194
item