ΤΡΟΜΟΣ στη Θεσσαλονίκη-Άνδρας εμβόλισε περιπολικό και φώναξε «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» ΤΡΟΜΟΣ στη Θεσσαλονίκη-Άνδρας εμβόλισε περιπολικό και φώναξε «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΤΡΟΜΟΣ στη Θεσσαλονίκη-Άνδρας εμβόλισε περιπολικό και φώναξε «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»

ΤΡΟΜΟΣ στη Θεσσαλονίκη-Άνδρας εμβόλισε περιπολικό και φώναξε «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»
Ένα πολύ περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στην Ασπροβάλτα το βράδυ της Κυριακής με πρωταγωνιστή έναν 49χρονο Γάλλο, τον οποίο παρακολουθούσαν οι ελληνικές αστυνομικές αρχές ως ύποπτο «τζιχαντιστή».
Ο 49χρονος ο οποίος μπήκε στη χώρα μας από την Τουρκία αρχικά κρατήθηκε για δύο ημέρες στους Κήπους προκειμένου να γίνει εξακρίβωση στοιχείων. Ωστόσο σε βάρος του δεν εκκρεμούσε το παραμικρό και αφέθηκε ελεύθερος.
Παρ’ όλ’ αυτά, περιπολικό της αστυνομίας με συμβατικές πινακίδες παρακολουθούσε τις κινήσεις του.
Έτσι, χθες το βράδυ και ενώ ο Γάλλος κινούνταν στην περιοχή της Ασπροβάλτας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών και τους… επιτέθηκε.
Με το όχημά του εμβόλισε το περιπολικό που τον ακολουθούσε ενώ κατά τον έλεγχο φώναξε  «Αλλάχ Ακμπάρ».
Τελικά ακινητοποιήθηκε και σήμερα οδηγήθηκε κατηγορούμενος στο αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Στο δικαστήριο ο 49χρονος από τη Γαλλία ισχυρίστηκε ότι προχώρησε στην πράξη του επειδή πίστευε ότι αυτοί που τον παρακολουθούσαν ήταν κλέφτες.
Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι τον παρακολουθούσαν καθώς ήταν «ύποπτος για τα ταξίδια που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος πριν την Τουρκία είχε βρεθεί στην Υεμένη, το Ιράν και το Ιράκ.
Το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε 15 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για απείθεια, φθορά και απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης ενώ διέταξε και την απέλασή του.
Epirusblog Gr
5 of 5
ΤΡΟΜΟΣ στη Θεσσαλονίκη-Άνδρας εμβόλισε περιπολικό και φώναξε «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 1405517491096735916
Σχόλια
item