Πρέβεζα: Πληρωμένες διαφημίσεις ή κάνει τα στραβά μάτια η Δημοτική Αρχή Πρέβεζας; Πρέβεζα: Πληρωμένες διαφημίσεις ή κάνει τα στραβά μάτια η Δημοτική Αρχή Πρέβεζας; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Πληρωμένες διαφημίσεις ή κάνει τα στραβά μάτια η Δημοτική Αρχή Πρέβεζας;

Πληρωμένες διαφημίσεις ή κάνει τα στραβά μάτια η Δημοτική Αρχή Πρέβεζας;

Το φαινόμενο της αφισορύπανσης αλλά και του κανιβαλισμού που υφίσταται η πόλη με τα δεκάδες μπάνερ και διαφημιστικά πανό, να κρέμονται και να ανεμίζουν σε κάθε διασταύρωση σε κάθε κολόνα σε κάθε πλατεία και κόμβο, δεν είναι άγνωστο. 

Το βιώνουν καθημερινά όλοι οι δημότες της Πρέβεζας. Και δεν θα μπορούσε πλέον να προξενήσει και την απορία, μιας και από την μια από την Δημοτική Αρχή ζητείται κάθε χρόνο να τηρηθεί ο κανονισμός καθαριότητας όσον αφορά τις αφίσες και τα μπάνερ, ενώ από την άλλη με την ανοχή της ίδιας της Δημοτικής Αρχής που περνά τον κανονισμό, να πλημμυρίζει ολόκληρη η πόλη με αυτά. 

Εκτός και αν τα πρόστιμα πέφτουν βροχή όπως και οι αφίσες. Κάτι το οποίο θα έρχεται φυσικά σε αντίθεση με τις αφίσες και τα μπάνερ που κρεμούν όσοι προωθούν εκδηλώσεις που προωθούνται με τη σειρά τους από το πνευματικό κέντρο του Δήμου. Ένα μεγάλο μπάχαλο δηλαδή μαζί με την αδιαφορία. 

Και τα συνεργεία του δήμου, μαζί και αντιδήμαρχος κάποια στιγμή, να βγαίνουν και να ξεκρεμούν την βρομιά που γεμίζει την πόλη, λες και αυτή είναι η δουλειά τους. Και η απορία δεκάδων πολιτών… Εφαρμόζεται ο κανονισμός; Σίγουρα όχι. 

Γιατί δεν δικαιολογείται αλλιώς το γεγονός, πως εδώ και εβδομάδες οι κολόνες φωτισμού του Δήμου στα κεντρικά σημεία της πόλης έχουν κατακλυστεί με μόνιμες κατασκευές που φιλοξενούν διαφημίσεις και οι οποίες φαίνεται να έχουν τοποθετηθεί με λεπτομέρεια και ολόκληρη επιχείρηση, μιας και απαιτείται γερανοφόρο για την εγκατάστασή τους. 

Και από την άλλη, «λάβαρα» ανεμίζουν μέρες ολόκληρες χωρίς να τα ακουμπά κανείς. 

Αλήθεια, υπάρχει άλλο καθεστώς για τις διαφημίσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων στον κανονισμό του Δήμου Πρέβεζας; Και αν ναι, σίγουρα θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει γνωστό, μιας και θα βρεθούν πολλοί ενδιαφερόμενοι να πληρώσουν για να προβληθούν σε αυτά τα σημεία. 

Εάν πάλι όχι, θα αποτελούσε υποχρέωση να γνωστοποιηθούν τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν και ο λόγος που δεν απομακρύνθηκαν οι διαφημίσεις. Εκτός και αν σε αυτές τις περιπτώσεις τα «στραβά μάτια» παραστράβωσαν…  

Πηγή: pamepreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Πληρωμένες διαφημίσεις ή κάνει τα στραβά μάτια η Δημοτική Αρχή Πρέβεζας;
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 4901702092534120663
Σχόλια
item