Θεσπρωτία: Θέμα ημερών η παραλαβή του ΤΕΠ Φιλιατών Θεσπρωτία: Θέμα ημερών η παραλαβή του ΤΕΠ Φιλιατών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Θέμα ημερών η παραλαβή του ΤΕΠ Φιλιατών

Θεσπρωτία: Θέμα ημερών η παραλαβή του ΤΕΠ Φιλιατών
Θέμα λίγων ημερών είναι η οριστική παραλαβή του ΤΕΠ Φιλιατών που θα λειτουργήσει στην πόλη της Ηγουμενίτσας ενισχύοντας καθοριστικά τις υποδομές υγείας στη Θεσπρωτία και συνολικά στην Ήπειρο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών Σπύρος Δερδεμέζης μιλώντας στο ITV, αναφέρθηκε στις συντονισμένες ενέργειες που γίνονται από την Περιφέρεια Ηπείρου, για την παραλαβή του ΤΕΠ.

Το έργο ξεκίνησε το 2008 και χρειάστηκαν, όπως αποδεικνύεται, πολλά χρόνια για να ολοκληρωθεί αν και το αρχικό πλαίσιο ήταν η ολοκλήρωση να διαρκέσει κάποιους μήνες.
Ο κ. Δερδεμέζης ανέφερε ότι «βούληση όλων των εμπλεκομένων» είναι να παραδοθεί το έργο που αναμένεται να αλλάξει τον χάρτη υγείας της Ηπείρου, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην εσωτερική αλλαγή του νοσοκομείου καθώς γίνεται τροποποίηση του εσωτερικού οργανισμού ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των γιατρών από 40 σε 60 για να καλυφθεί και το ΤΕΠ.

Η συνεργασία του ΕΚΑΒ με το νοσοκομείο Φιλιατών είναι ένα επιπλέον στοίχημα για τον κ. Δερδεμέζη που ήδη βρίσκεται σε συνεννόηση με την τοπική διεύθυνση του ΕΚΑΒ ώστε να αυξηθούν τα ασθενοφόρα και να εξυπηρετείται καλύτερα ο πολίτης.
Epirusblog Gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Θέμα ημερών η παραλαβή του ΤΕΠ Φιλιατών
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 8178123191103021724
Σχόλια
item