Όλγα Φαρμάκη: Δείχνει τα πόδια της με μια σέξι στάση Όλγα Φαρμάκη: Δείχνει τα πόδια της με μια σέξι στάση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Όλγα Φαρμάκη: Δείχνει τα πόδια της με μια σέξι στάση

Όλγα Φαρμάκη: Δείχνει τα πόδια της με μια σέξι στάση
Η Όλγα Φαρμάκη είπε να απαθανατίσει μια στιγμή της σε ένα μπαρ καθώς διασκεδάζει και το αποτέλεσμα αποδείχτηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Εδώ και μερικά χρόνια έχει γίνει κορίτσι της παντρειάς και έχει στερήσει πράγματα από τον ανδρικό πληθυσμό. Η Όλγα Φαρμάκη ασχολείται με τη μόδα, το σχέδιο, έχει το fashion blog με την αδερφή της και...λείπει. Λείπει πολύ. 
Είναι πολύ λογικό επομένως, κάθε φορά που αναρτά μια τέτοια φωτογραφία στο Instagram να την εκτιμάει κανείς διπλά και τρίδιπλα.
Μπορεί να είναι μικρή στο δέμας, αλλά πάντα υπάρχει τρόπος να την δεις και να νιώσεις ότι είναι πανύψηλη. Είναι αυτά τα ψυχολογικά τρικ που χρησιμοποιούν οι γυναίκες ή που φτιάχτηκαν για γυναίκες όπως η Όλγα. 
Ένα μακρύ φόρεμα με σκίσιμο στα πόδια είναι το εργαλείο ώστε η Όλγα Φαρμάκη να σου δώσει την αίσθηση ότι τα πόδια της έχουν διαφορετική μέτρηση.
Χθες το βράδυ η Όλγα είχε βγει να διασκεδάσει και καθώς καθόταν σε ένα σκαμπό στο μπαρ σήκωσε το πόδι της να φτιάξει το λουρί στο παπούτσι. 
Μία που το σηκώνει και μία που ξεπετάγονται τα πόδια της για εσένα που θα δεις τη φωτογραφία. Και μετά δεν σε νοιάζει κάτι άλλο.
olga-farmaki-sexy-1
olga-farmaki-sexy-1
Epirusblog Gr
5 of 5
Όλγα Φαρμάκη: Δείχνει τα πόδια της με μια σέξι στάση
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3915601110353678323
Σχόλια
item