Άρτα: Οι «Πηγές Κωστηλάτας» αρωγός στο ΚΥ Βουργαρελίου και στα Τζουμέρκα Άρτα: Οι «Πηγές Κωστηλάτας» αρωγός στο ΚΥ Βουργαρελίου και στα Τζουμέρκα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Οι «Πηγές Κωστηλάτας» αρωγός στο ΚΥ Βουργαρελίου και στα ΤζουμέρκαΟι «Πηγές Κωστηλάτας» αρωγός στο ΚΥ Βουργαρελίου και στα Τζουμέρκα
Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκε η Διεύθυνση του εργοστασίου εμφιαλώσεως φυσικού μεταλλικού νερού στα Θεοδώριανα "Πηγές Κωστηλάτας" στην έκκληση για ενίσχυση με υγειονομικό και ηλεκτρολογικό υλικό του Κέντρου Υγείας Βουργαρελίου.
Η ανταπόκριση ήταν άμεση και τα υλικά παραδόθηκαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την ημερομηνία του αιτήματος που υποβλήθηκε από την διευθύντρια Σαμπίνε Τσάκα. 
Το νερό "Πηγές Κωστηλάτας" συντροφεύει επίσης κάθε χρόνο τις προσπάθειες που γίνονται στα Τζουμέρκα για την ανάδειξη του τόπου σε αγώνες ορεινού τρεξίματος, όπως "Αθαμάνιος Διαδρομή", "Στη σκιά του Κριάκουρα" και ποδηλατικές διαδρομές όπως "Στα ίχνη του καπετάν Άρη", "Tzoumerka Bike Marathon".
Με την ευκαιρία αυτή αξίζει να σημειωθεί πως το νερό που αναβλύζει από τις πηγές Κωστηλάτας σε υψόμετρο 1450 μέτρων, στα Τζουμέρκα, είναι εξαιρετικής ποιότητας, εύπεπτο, ελαφρύ, μάλιστα έχει κατακτήσει για δεύτερη χρονιά τα τρία αστέρια του βραβείου Ανώτερης Γεύσης και Ποιότητας(iTQi) στις Βρυξέλλες και συγκαταλέγεται πλέον επίσημα στην «ελίτ» των Ευρωπαϊκών νερών.
Εμείς οι Τζουμερκιώτες βέβαια το γνωρίζαμε πάντα και είμαστε περήφανοι για την εξέλιξή του. Το εργοστάσιο ξεκίνησε να λειτουργεί το 2011 κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της κρίσης και παρόλα αυτά κατάφερε να εδραιωθεί με αργά αλλά σταθερά βήματα και να επεκταθεί ακόμα και στο εξωτερικό λόγω της ανώτερης ποιότητας του!
Σήμερα η εταιρεία απασχολεί πάνω από 25 άτομα σε εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, κατά δήλωση των εργαζομένων, μια και οι περισσότεροι είναι κάτοικοι της περιοχής και όπως φαίνεται από τη ανοδική της πορεία το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό!
Γράφει η Έλια Στασινού
taxydromosartas.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Οι «Πηγές Κωστηλάτας» αρωγός στο ΚΥ Βουργαρελίου και στα Τζουμέρκα
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 220481364833669238
Σχόλια
item