«Μπαράζ» επαφών του Νίκου Κοτζιά στην Νέα Υόρκη «Μπαράζ» επαφών του Νίκου Κοτζιά στην Νέα Υόρκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Μπαράζ» επαφών του Νίκου Κοτζιά στην Νέα Υόρκη

«Μπαράζ» επαφών του Νίκου Κοτζιά στην Νέα Υόρκη

Οι επαφές του κ. Κοτζιά ξεκινάνε με τη συνάντηση που θα έχει σήμερα με τον Κινέζο ομόλογό του, Wang Yi.

Με τον Κινέζο ομόλογό του, Wang Yi, συναντάται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, στο περιθώριο των εργασιών της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

Το βράδυ, ο κ. Κοτζιάς θα συμμετάσχει στο ενδέκατο ετήσιο δείπνο για τη Μέση Ανατολή, το οποίο διοργανώνει το International Peace Institute.

Αύριο, ο υπουργός Εξωτερικών  θα συμμετάσχει σε τετραμερή συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Κροατίας και της Ρουμανίας, αφού προηγουμένως συνοδεύσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην Εναρκτήρια Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Συνόδου Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για τη Διαχείριση των Προσφυγικών και Μεταναστευτικών Μετακινήσεων Μεγάλης Κλίμακας.

Θα ακολουθήσει συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών με το Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, Iyad Ameen Madani και η διμερής συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Κορέας, Yun Byung-se.

Τέλος ο κ. Κοτζιάς θα συμμετάσχει σε συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Epirusblog Gr
5 of 5
«Μπαράζ» επαφών του Νίκου Κοτζιά στην Νέα Υόρκη
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 213254892277692794
Σχόλια
item