Άρτα: Βρέθηκαν οι δράστες κλοπής στην Άρτα

Άρτα: Βρέθηκαν οι δράστες κλοπής στην Άρτα

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, τρεις υποθέσεις κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Άρτα που έγιναν τον περασμένο Ιούλιο και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές σε βάρος ενός 27χρονου ημεδαπού.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, ο 27χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 7 έως 25 Ιουλίου στην Άρτα, αφαίρεσε από τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν ανασφάλιστα, συνολικά τρία κινητά τηλέφωνα, χρηματικά ποσά και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.
Εξάλλου, από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Άρτα και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 20χρονου ημεδαπού. 
Αναλυτικότερα, ο 20χρονος, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της διάρρηξης σταθμευμένου αυτοκινήτου, που έγινε το μεσημέρι της 25ης Ιουλίου στην Άρτα, όπου αφαιρέθηκαν διάφορα έγγραφα και χρηματικό ποσό.
taxydromosartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Βρέθηκαν οι δράστες κλοπής στην Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2453662061804614613
item