Κεφαλογιάννη: Το ύφος και το ήθος της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν τη θέση της ΝΔ υπέρ των εκλογών Κεφαλογιάννη: Το ύφος και το ήθος της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν τη θέση της ΝΔ υπέρ των εκλογών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κεφαλογιάννη: Το ύφος και το ήθος της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν τη θέση της ΝΔ υπέρ των εκλογών

Κεφαλογιάννη: Το ύφος και το ήθος της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν τη θέση της ΝΔ υπέρ των εκλογών

Η ΝΔ δεν μίλησε για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ επισήμανε η κ. Κεφαλογιάννη - Σχετικά με τη δεύτερη αξιολόγηση υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση οφείλει να την κλείσει.

«Η ΝΔ δεν μίλησε για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ όπως ο κ. Τσίπρας αλλά για σταδιακή μείωσή του», δηλώνει στη συνέντευξή της στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο η η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, συμπληρώνοντας ότι οι πολίτες δικαίως δεν πείθονται από συνθήματα και δεν αρκούνται σε μεγαλόστομες εξαγγελίες.

Αναφερόμενη στη δεύτερη αξιολόγηση υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση οφείλει να την κλείσει και εκτιμά ότι υπάρχουν περιθώρια ώστε να μην χρειαστεί να ληφθούν πρόσθετα μέτρα μέσω περικοπής δαπανών και μεταρρυθμίσεων, ωστόσο, εκφράζει τις αμφιβολίες της εάν η κυβέρνηση είναι έτοιμη ή ικανή να κάνει τέτοιου είδους επιλογές.

Για τις αιτιάσεις της ΝΔ περί πρόωρων εκλογών υπογραμμίζει ότι το ύφος και το ήθος της κυβέρνησης Τσίπρα επιβεβαιώνουν την ορθότητα της θέσης υπέρ των εκλογών.

Ερωτηθείσα εάν προτεραιότητα της ΝΔ ως κυβέρνηση είναι η μείωση του χρέους απαντά ότι «επιδιωκόμενος στόχος είναι η απομείωση των ετήσιων επιβαρύνσεων της χώρας από χρεολύσια».

Σχετικά με τον διαγωνισμό των καναλιών εκφράζει την άποψη ότι «ο νόμος Παππά αντιβαίνει το Σύνταγμα», ενώ για το τι θα πράξει η ΝΔ δηλώνει: «ναι στη ρύθμιση ενός τοπίου που παραμένει αρύθμιστο, ναι στην τήρηση του Συντάγματος».

Τέλος, για τις δηλώσεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου για τα παιδιά των προσφύγων απαντά με νόημα: «Πρέπει να ενημερώνουμε, να διεκδικούμε αλλά όχι να διχάζουμε την κοινωνία».
Epirusblog Gr
5 of 5
Κεφαλογιάννη: Το ύφος και το ήθος της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν τη θέση της ΝΔ υπέρ των εκλογών
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 4121527566252217679
Σχόλια
item