Κουρουμπλής: Bεβαίως θα έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες αυτοί που ανακήρυξαν τον κ. Καλογρίτσα υπερθεματιστή Κουρουμπλής: Bεβαίως θα έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες αυτοί που ανακήρυξαν τον κ. Καλογρίτσα υπερθεματιστή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κουρουμπλής: Bεβαίως θα έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες αυτοί που ανακήρυξαν τον κ. Καλογρίτσα υπερθεματιστή

Κουρουμπλής: Bεβαίως θα έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες αυτοί που ανακήρυξαν τον κ. Καλογρίτσα υπερθεματιστή

Δήλωση βόμβα από τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος, μιλώντας στο Βήμα FΜ τόνισε ότι «βεβαίως θα έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες αυτοί, που ανακήρυξαν τον κ. Καλογρίτσα υπερθεματιστή, αν αποδειχθεί προβληματικό το πόθεν έσχες του» 

«Αν αποδειχθεί ότι τα πράγματα είναι έτσι, για τον κ. Καλογρίτσα, θα πληρώσει τα τρία εκατομμύρια της εγγυητικής, που έχουν δοθεί ήδη, και την πρώτη δόση και θα φύγει από το παιχνίδι». 

Ο υπουργός Εσωτερικών ζήτησε ακόμη να καταθέσει ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας όλα τα στοιχεία για το τι έχει γίνει στην τράπεζα Αττικής όλα αυτά τα χρόνια. «Το απαιτούμε, το απαιτώ» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής πρόκειται να παραστούν τελικά ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και οι τέσσερις υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών. 


Η ΝΔ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάνοντας επίκληση συγκεκριμένου άρθρου του Κανονισμού της Βουλής που η ακρόαση είναι υποχρεωτική εάν την υπογράφουν τα 2/5 των μελών, ανέτρεψαν την αρχική άρνηση της προέδρου Τασίας Χριστοδουλοπούλου.
«ΣΥΡΙΖΑ Βank» χαρακτηρίζει με σκληρή του ανακοίνωση την Αttica Bank το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι ανέλαβε να χρηματοδοτήσει το κανάλι του κ. Καλογρίτσα, «ΣΥΡΙΖΑ Channel» όπως το ονομάζει, με τα λεφτά των φορολογουμένων και των ασφαλισμένων. 


Για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των μελών της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού που είχε συστήσει η κυβέρνηση για την αδειοδότηση των καναλιών έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ και ο καθηγητής του Διοικητικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Πάνος Λαζαράτος.

Όπως ανέφερε από την πλευρά του στον σταθμό μας ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας βάσει του νόμου Παππά όλες οι αρμοδιότητες που έχουν σχέση με τον έλεγχο του πόθεν έσχες των υποψήφιων καναλαρχών έχουν περιέλθει στον γενικό γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Σε διευκρίνιση προχώρησε ο κ. Κουρουμπλής μετά την τοποθέτησή του στον Βήμα Fm σημειώνοντας:

"Αυτό που ξεκάθαρα εννοούσα είναι ότι σε όσους εκ των υπερθεματιστών έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και σε οποιοδήποτε χρονικό στάδιο αποδειχθεί ότι δεν πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, θα αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες".

Πηγή: http://www.skai.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Κουρουμπλής: Bεβαίως θα έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες αυτοί που ανακήρυξαν τον κ. Καλογρίτσα υπερθεματιστή
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 4764166359694561541
Σχόλια
item