«Μοντέλο διαπλοκής η υπόθεση της Attica - Πρωτοφανές σκάνδαλο οι αδειοδοτήσεις» «Μοντέλο διαπλοκής η υπόθεση της Attica - Πρωτοφανές σκάνδαλο οι αδειοδοτήσεις» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Μοντέλο διαπλοκής η υπόθεση της Attica - Πρωτοφανές σκάνδαλο οι αδειοδοτήσεις»

Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστας Τζαβάρας

Μοντέλο διαπλοκής χαρακτήρισε την υπόθεση της Τράπεζας Αττικής ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας

Η ΝΔ, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής, θα θέσει διαβίβασης του πορίσματος της ΤτΕ για την Τράπεζα Αττικής στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας που εξετάζει τον δανεισμό κομμάτων και ΜΜΕ.

Βάσει του πορίσματος αυτού, εξήγησε, θα ζητήσουμε να γίνει έρευνα στο ζήτημα αυτό γιατί είναι μοντελο διαπλοκής. 

«Δεν είναι απλή συνηθισμένη διαπλοκή, είναι εμπλουτισμένη διανθισμένη και εμβαθυμένη με σωστά, αριστερά και ηθικά μηνύματα» ανέφερε δηκτικά. 

Όπως ανέφερε ο κ. Τζαβάρας βάσει του νόμου Παππά όλες οι αρμοδιότητες που έχουν σχέση με τον έλεγχο του πόθεν έσχες των υποψήφιων καναλαρχών έχουν περιέλθει στον γενικό γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο. 

«Θα ζητήσουμε να προσέλθει στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για να δούμε αν έχει κάνει τον έλεγχο προέλευσης των οικονομικών μέσων θα χρησιμοποιηθούν για την ίδρυση μιας τηλεοπτικής επιχείρησης και τον έλεγχο επάρκειας των οικονομικών πόρων... 

Φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα, παρόλ' αυτά έχει δοθεί το ‘‘OK’’. Αυτά τα πράγματα συνιστούν ένα πρωτοφανές σκάνδαλο» υπογράμμισε. 

Ο κ. Τζαβάρας κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι κρατά σε ομηρεία τους υποψήφιους αντιπροέδρους του Αρείου Πάγου και του ΣτΕ, καθώς έπρεπε να είχαν επιλεγεί από το υπουργικό συμβούλιο. 

Όπως τόνισε, η παράταση μιας τέτοιας εκκρεμότητας όχι μόνο έχει προκαλέσει δυσλειτουργία στα τμήματα των ανωτάτων δικαστηρίων στα οποία οι αντιπρόεδροι είναι πρόεδροι, αλλά κυρίως γίνεται για να καλλιεργούνται οι προσδοκίες των υποψηφίων ενώ πρέπει να λάβουν αποφάσεις σε μείζονος σημασίας υποθέσεις όπως το ζήτημα του διαγωνισμού των καναλιών. 

Πηγή: http://www.skai.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
«Μοντέλο διαπλοκής η υπόθεση της Attica - Πρωτοφανές σκάνδαλο οι αδειοδοτήσεις»
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 2460592101780465245
Σχόλια
item