Μαρία Ηλιάκη: Μιλάει για την επιστροφή της στον Alpha και για το τι θα δούμε στο «Ξαναδέστε τους» Μαρία Ηλιάκη: Μιλάει για την επιστροφή της στον Alpha και για το τι θα δούμε στο «Ξαναδέστε τους» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Ηλιάκη: Μιλάει για την επιστροφή της στον Alpha και για το τι θα δούμε στο «Ξαναδέστε τους»

Μαρία Ηλιάκη: Μιλάει για την επιστροφή της στον Alpha και για το τι θα δούμε στο «Ξαναδέστε τους»
«Το βασικό μου άγχος όταν είπα το "ναι" ήταν να μην πει ο κόσμος ότι πάμε να ξανακάνουμε το ίδιο πράγμα».
Η φετινή έκπληξη στις μετεγγραφές είναι αναμφισβήτητα η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη στον Alpha για να κάνουν αυτό που άφησαν στη μέση: το «Ξαναδέστε τους», ο οποίος και θα είναι ο τίτλος της εκπομπής τους. 
Λίγες μέρες πριν την μεγάλη τους πρεμιέρα, η παρουσιάστρια μιλάει στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και την εφημερίδα ΑΓΟΡΑ για την επιστροφή της στο κανάλι της Κάντζας, αλλά και για το τι θα δούμε στην εκπομπή που ετοιμάζουν και θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.
Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση μετά το τηλεφώνημα από τον Alpha για να επιστρέψεις με τον Νίκο Μουτσινά στην απογευματινή ζώνη;
Εκείνη τη στιγμή ήμουν στο κομμωτήριο και δεν μπορούσα να ουρλιάξω. Πήρα, όμως, αμέσως τον μπαμπά μου τηλέφωνο και του είπα: «Νομίζω ότι γυρνώ στον Alpha». 
Επειδή με τον μπαμπά μου τα συζητάμε όλα, ήξερε ότι ο κρυφός μου πόθος ήταν να επιστρέψω στο κανάλι.
Για εμένα η συνήθεια είναι πολύ βασικό πράγμα και επειδή εδώ στον Alpha τους ξέρω όλους καλά, ήθελα βαθιά μέσα μου να γυρίσω και γύρισα.
Στον κινηματογράφο λένε ότι τα remake δεν έχουν ποτέ την ίδια επιτυχία με την πρώτη ματιά. Σε φοβίζει αυτό για την τηλεθέαση του «Ξαναδέστε τους»;
Το βασικό μου άγχος όταν είπα το «ναι» ήταν να μην πει ο κόσμος ότι πάμε να ξανακάνουμε το ίδιο πράγμα. 
Αλλά μετά σκέφτηκα ότι, από τη στιγμή που η εκπομπή ήταν ένα δικό μας «παιδί», γιατί να μην το ξανακάνουμε; 
Απλά θεωρώ ότι φόβος και έννοια δική μου, αλλά και του Νίκου, είναι αυτό που θα παρουσιάσουμε να είναι ένα βήμα παραπέρα. 
Σίγουρα θα έχουμε κάποια ίδια πράγματα στην εκπομπή, για παράδειγμα δεν γίνεται να μην έχουμε τον σχολιασμό των ρούχων, αλλά θέλουμε όλα τα υπόλοιπα να είναι πιο εξελιγμένα.
Epirusblog Gr
5 of 5
Μαρία Ηλιάκη: Μιλάει για την επιστροφή της στον Alpha και για το τι θα δούμε στο «Ξαναδέστε τους»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7545234125326668934
Σχόλια
item