Αήθης επίθεση Πολάκη στη δημοσιογράφο του ALPHA που συγκλόνισε στη ΔΕΘ Αήθης επίθεση Πολάκη στη δημοσιογράφο του ALPHA που συγκλόνισε στη ΔΕΘ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αήθης επίθεση Πολάκη στη δημοσιογράφο του ALPHA που συγκλόνισε στη ΔΕΘ

Αήθης επίθεση Πολάκη στη δημοσιογράφο του ALPHA που συγκλόνισε στη ΔΕΘ

Αντί για απαντήσεις επί της ουσίας προχώρησε σε προσωπική επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Σε μια αήθη επίθεση χωρίς να τοποθετείται επί της ουσίας για την υπόθεση των εκατοντάδων ανέργων στους τηλεοπτικούς σταθμούς μετά τη δημοπρασια των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών προχώρησε ο αναπληρωτής υπ. Υγείας Παύλος Πολάκης κατά της δημοσιογράφου του ALPHA Ευαγγελίας Τσικρίκα, η οποία συγκλόνισε στη ΔΕΘ όταν είπε στον Αλέξη Τσίπρα «σας κοιτώ στα μάτια και νιώθω ότι με απολύετε».

Αντί λοιπόν να τοποθετηθεί επί της ουσίας ο κ. Πολάκης προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με ένα κολάζ φωτογραφιών της δημοσιογράφου μαζί με συναδέλφους της και στελέχη της ΝΔ χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «θεραπαίνιδα και λιβανιςτήρι των παράνομων καλαναρχών»

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη έχει ως εξής: «Βρε βρε την κυρία Τσικρικα που την "απολύει" η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε ,δεν δάκρυζε ,δεν ρωτούσε αλλα ως θεραπαινιδα και λιβανιςτηρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες "οικογενειακές"φωτογραφίες».


Η ερώτηση της Ευαγγελίας Τσικρίκα που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Αλέξη Τσίπραprotothema.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Αήθης επίθεση Πολάκη στη δημοσιογράφο του ALPHA που συγκλόνισε στη ΔΕΘ
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 1405362033803492554
Σχόλια
item