ΓΓ υπουργείου Εργασίας: Μόνο (!) 800 οι άνεργοι των καναλιών ΓΓ υπουργείου Εργασίας: Μόνο (!) 800 οι άνεργοι των καναλιών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΓΓ υπουργείου Εργασίας: Μόνο (!) 800 οι άνεργοι των καναλιών

ΓΓ υπουργείου Εργασίας: Μόνο (!) 800 οι άνεργοι των καναλιών
Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη, ο οποίος κλήθηκε να τοποθετηθεί για τους χιλιάδες ανθρώπους που θα μείνουν άνεργοι εφόσον κλείσουν τηλεοπτικά κανάλια.

«Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για το τι θα γίνει με τα κανάλια το οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Άρα είναι νωρίς να συζητάμε για το τι θα γίνει με τους εργαζόμενους που πραγματικά υπάρχει ένα θέμα», σημείωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: 

«Ακούστηκαν υπερβολές και χύθηκαν κροκοδείλια δάκρυα. Αφόρητη υποκρισία. Τα νούμερα που ακούγονται είναι εξωφρενικά. 

Αν ισχύσει όπως είναι το τοπίο σήμερα σε σχέση με τις άδειες που δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις μεταβιβάσεις, θα είναι περίπου έκθετοι περίπου 800 άνθρωποι άρα τα περί 2.000 – 3.000 είναι παραμύθια

Ακούγονται τερατώδη νούμερα. Δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο ακόμα. υπάρχει η διαδικασία και για τα θεματικά κανάλια. Είναι νωρίς για να συζητήσουμε το θέμα της δικής σας εργασίας. 

Εσείς κάνετε την δουλειά σας και φροντίζουμε να την έχετε και αύριο. Δυστυχώς στον χώρο των ΜΜΕ υπάρχει συστηματική παραπληροφόρηση».
Epirusblog Gr
5 of 5
ΓΓ υπουργείου Εργασίας: Μόνο (!) 800 οι άνεργοι των καναλιών
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 191346203431751276
Σχόλια
item