Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Προς αναζήτηση συμμάχων.


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
«Συν… Αφροδίτη και χείρα κίνει»! Η «ωραία» του ζωδιακού σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις και την αποδοχή των άλλων, φέρνοντας σε πλησιέστερα στην εκπλήρωση των σχεδίων ή μιας φιλοδοξίας σου. Επιπλέον, μπορεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις σου με ένα σημαίνον πρόσωπο που «έχει λόγο» στα οικονομικά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη σου ζητά να κάνεις ένα ταχύρρυθμο σεμινάριο για να καλύψεις τα όποια κενά σου.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι ήδη στον «προθάλαμο» της ευτυχίας και μόνον αν φερθείς ως «κακομαθημένο παιδί» κινδυνεύεις να απολέσεις μέρος της εύνοιάς σου. Επειδή ωστόσο θα υπάρξουν πολλές ακόμη ευκαιρίες στο εγγύς μέλλον, μην βιαστείς να δεσμευτείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
«Στον αφρό». Η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί την ανάδειξη της προσωπικότητας μα και του έργου σου κι ό,τι πράξεις προς αυτήν την κατεύθυνση θα έχει επιτυχία. Ίσως μάλιστα σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση ή πρόσκληση που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις «βήμα» προς ένα ευρύτερο κοινό, ενώ από την στιγμή που «έχεις πρόσωπο» μπορείς να επωφεληθείς και οικονομικά, «γυρίζοντας το παιχνίδι» υπέρ σου, μέσω μιας συνεργασίας.
Ερωτικά
Σίγουρα πίσω από τις περισσότερες επαφές σου υπάρχει κι ένα «άρωμα» ερωτικής επιθυμίας, για την ώρα όμως φαίνεται να προέχουν οι δουλειές και η ανάδειξή σου, οπότε θα ήταν λάθος να «πέσεις με τα μούτρα» σε μια προσωπική σου υπόθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
«Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος»! Ο Άρης στον Τοξότη «απειλεί» να διαταράξει τις ισορροπίες σε μια συνεργασία σου ή απλά να σου δημιουργήσει μια έντονη νευρικότητα, επειδή όμως/, η «μπόρα» αναμένεται να περάσει γρήγορα, καλό είναι να φερθείς ψύχραιμα. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη στον Ζυγό διατίθεται να σε «αποζημιώσει» με θεάματα κι ακροάματα, ενώ επιπλέον μπορεί να σου αποκαλύψει κάτι κρυμμένο, που έχει για σένα μεγάλη αξία.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η δείχνει εξαιρετικά… απίθανο το ενδεχόμενο να μην τραβήξεις την προσοχή ενός προσώπου που ενδιαφέρει και σένα. Ανάλογες καταστάσεις όμως μπορεί να προκύψουν και στην περίπτωση που είσαι δεσμευμένος/η κι άντε... να ξεμπλέξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
«Όχι άλλο κάρβουνο»! Ο Άρης στον Τοξότη ίσως δημιουργήσει εντάσεις στην δουλειά σου, όπου πιθανόν να χρειαστεί να διεκδικήσεις δυναμικά το δίκιο σου. Ακόμη σε καλεί να επιδείξεις μεγαλύτερη προσοχή στον χειρισμό μηχανημάτων και συσκευών. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθά να διαμορφώσεις ένα ευχάριστο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου, ενώ επιπλέον μπορεί να σου στείλει κι ένα θετικό μήνυμα από… μακριά!

Ερωτικά
Αν το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε μια «επίσημη» σχέση», όσο περνούν οι μέρες, τόσο πλησιέστερα βρίσκεσαι σε εξελίξεις που είτε θα σε χαροποιήσουν είτε θα σε απελευθερώσουν. Αν πάλι ψάχνεις για ταίρι, κάνε μια «μάζωξη» στο σπίτι σου κι… όλα θα γίνουν!

ΛΕΩΝ
Γενικά
«Ου παντός πλειν ες Κόρινθον»! Οι «αριστοκρατικοί» τρόποι σου αλλά και το φυσικό παρουσιαστικό σου σε κάνουν πιο συμπαθή σε ένα άτομο κύρους κι ίσως θα έπρεπε να εκμεταλλευτείς την συγκυρία, ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου ή να εισακουστεί ένα αίτημά σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των εργασιακών σου σχέσεων αλλά και στο να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε σημαίνοντα πρόσωπα.
Ερωτικά
Τα «κέρδη» σου σε επικοινωνιακό επίπεδο θεωρούνται μάλλον δεδομένα κι αν «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, θα το έχεις, έστω και σε μορφή περιπέτειας. Όσον αφορά όμως την κατάσταση σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψουν εντάσεις και καυγάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
«Έξω πάμε καλά»! Ο Άρης στον Τοξότη είναι πιθανό να «βγάλει» εντάσεις ή ατυχήματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου, εκτός των άλλων, ίσως προκύψουν κάποιες επείγουσες τεχνικές εργασίες. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να αποταθείς στο εξωτερικό ή να «κερδίσεις» ένα πρόσωπο που βρίσκεται μεν μακριά σου αλλά μπορεί να σε υποστηρίξει ή να σε διευκολύνει σε μια οικονομική υπόθεση με νομικές διαστάσεις.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «επίσημη», το πιθανότερο είναι να εμπλακείς σε εντάσεις, είτε «κόντρα» στον άνθρωπό σου είτε… μαζί του, προκειμένου να αντιμετωπίσετε κάποια εξωτερική προσβολή από άτομα που «ξεφυτρώνουν εκεί που δεν τα σπέρνουν»!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
«Βάλε τώρα που γυρίζει»! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί «σκανδαλωδώς» προσφέροντάς σου «άκρες» και γνωριμίες που μπορούν να σου τα φέρουν όλα «στο πιάτο». Ίσως μάλιστα ο ρόλος της να είναι πολύ πιο ουσιώδης στην επιτυχή διεκπεραίωση ενός περιουσιακού θέματος. Ωστόσο, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε μια παρεξήγηση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, ενώ επιπλέον σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Αν ψάχνεις για μια σχέση ικανή να σε εξασφαλίσει κοινωνικά και οικονομικά, τότε θα έχεις τις ευκαιρίες που σου αξίζουν. Επειδή όμως ο έρωτας έχει κι… άλλες απαιτήσεις, πιο συναισθηματικές, καλό είναι να «φρενάρεις», αν διαπιστώσεις ότι δεν εκπληρώνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
«Είναι πολλά τα λεφτά… Άρη»! Το σύμπαν σε καλεί να είσαι «μάχιμος/η» σε μια οικονομική υπόθεση που δεν σηκώνει αναβολή. Και παρότι αρχικά μπορεί να κινδυνεύσουν οι οικονομίες σου, τελικά είσαι σε θέση να πετύχεις «με το σπαθί σου» μια αύξηση του εισοδήματός σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει οφέλη και μπόνους από τη δουλειά σου αλλά και να «ρίξει γέφυρες» για μια σημαντική συνεργασία.
Ερωτικά
Η δημοσιοποίηση μιας κατάστασης που θα προτιμούσες να παραμείνει στο «απυρόβλητο» είναι βέβαια κάτι που μπορεί να σε προβληματίσει, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να επιταχύνεις τις εξελίξεις προς μια επιθυμητή κατεύθυνση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
«Ρόδα, τσάντα και κοπάνα»! Ο Άρης στο ζώδιό σου, σε κάνει πολύ πιο «έφηβο/η», με κίνδυνο να υποπέσεις σε γκάφες ή «να κάψεις τα χλωρά μαζί με τα ξερά». Πριν δράσεις λοιπόν, σκέψου κι οργανώσου περισσότερο. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη στον Ζυγό δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει βοήθειες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον αλλά και μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία, που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην προώθηση των σχεδίων σου.
Ερωτικά
Από την στιγμή που «δεν κρατιέσαι», κάθε είδους περιορισμός μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή για να αρχίσουν οι «εχθροπραξίες» με όσους/ες αντιμάχονται τα σχέδια σου ή «δεν σε καταλαβαίνουν». Καλό είναι όμως να μην αναλωθείς σε σπασμωδικές κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
«Εκεί ψηλά στον Υμηττό, υπάρχει κάποιο μυστικό» Μπορεί η Αφροδίτη στον οίκο της καριέρας και της προβολής σου να σου στρώνει τον δρόμο με ροδοπέταλα και «ωραίες υπάρξεις», από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να σου ετοιμάζει κάποιο παρασκηνιακό «χουνέρι» και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να μάθεις το… μυστικό πριν «καείς»! Παράλληλα, σε καλεί να επιληφθείς άμεσα ενός θέματος υγείας που σε ταλαιπωρεί.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες ευνοούν τη δημιουργία μιας σχέσης με ένα εξαιρετικά «εμφανίσιμο» πρόσωπο που μπορεί να σε καλύψει κοινωνικά. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται να «βγει στην φόρα» κάποια «αμαρτία» σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
«Πέρα βρέχει»! Η Αφροδίτη στον Ζυγό βάζει οικείους συγγενείς και γνωστούς να δουλεύουν για σένα με συνέπεια περισσότερες ευχάριστες στιγμές αλλά και εξυπηρετήσεις στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Τοξότη εξακολουθεί να θέτει θέματα στις φιλικές σου σχέσεις κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις κάποιες «αψιμαχίες». Μπορεί ακόμη να διεκδικήσεις κάποια δικαιώματα στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης.

Ερωτικά 
Αν οι φιλίες παραμένουν «το Α και το Ω» στη ζωή σου, τότε ενδέχεται να εμπλακείς σε μια υπόθεση με πρόθεση να βοηθήσεις αλλά με το τελικό αποτέλεσμα να σε απογοητεύει. Άσε τους άλλους λοιπόν και ασχολήσου με τα δικά σου, που πάνε… περίφημα!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
«Πάμε σαν άλλοτε»! Ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να προασπίσεις το έργο και τις κατακτήσεις σου κι αν υπολείπεσαι ηθικού δεν έχεις παρά να ανατρέξεις σε παλαιότερες «ένδοξες» στιγμές σου. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθά να γνωρίσεις «σημαίνοντα» πρόσωπα και να εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντά σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση οικονομικού περιεχομένου ή να επωφεληθείς από μια διαφήμιση-προώθηση του έργου σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να έχεις μια επαφή ή συνομιλία εξ αποστάσεως, που σίγουρα θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με το ταίρι σου γύρω από τις σεξουαλικές προτιμήσεις και επιθυμίες σας.

Πηγή: http://www.astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 9018556244998273241
Σχόλια
item