Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Διεκδικήσεις και «μάχες».

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης… πήρε το όπλο του, κάτι βέβαια που σε αφορά άμεσα, αφού από σήμερα και για μερικές ακόμη ημέρες μπορεί να σε οδηγήσει τόσο σε νίκες και «άθλους», όσο και σε ήττες που θα θέλεις να ξεχάσεις γρήγορα! Σε κάθε περίπτωση όμως η αίσθηση ότι είσαι «ζωντανός/η» και αγωνίζεσαι, αρκεί από μόνη της για να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά και να σου ανοίξει την όρεξη για περισσότερα κατορθώματα. Επιπλέον, αναμένεται να ενταθούν οι επαφές κι οι μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Η «προπόνησή» σου στην ευτυχία καλά κρατεί και προβλήματα αναμένονται μόνον στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, η οποία όμως δεν σε καλύπτει πια. Κι αν τελικά δεν καταφέρεις να αποφύγεις μια αντιπαράθεση, φρόντισε να φερθείς με τακτ και σεβασμό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
«Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος»! Ο ενεργός Άρης στον «οίκο» των οικονομικών σου έχει και τα καλά του, αφού μπορεί να σε «ξεκουνήσει» και να αποκτήσεις κάτι πολύτιμο για σένα. Καλό είναι βέβαια να μην «τα δώσεις όλα» για να ικανοποιήσεις ένα «καπρίτσιο» της στιγμής. Από την άλλη πλευρά, ίσως προκύψει μια σύγκρουση σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα ή αναγκαστείς να αμυνθείς σθεναρά απέναντι σε «κακομαθημένους».
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, θα νιώσεις την επιθυμία να δοκιμάσεις κάτι νέο ή διαφορετικό στον σεξουαλικό τομέα κι ίσως η… επιμονή σου να σε ανταμείψει τελικά με μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Φρόντισε ωστόσο να κινηθείς σε σχετικά «ασφαλές» περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
«Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει»! Ο ενεργός Άρης στον Τοξότη ενδέχεται να σε εμπλέξει σε καταστάσεις όπου κινδυνεύεις να πληγωθείς από την συμπεριφορά των άλλων κι ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσεις την λογική σου για να το αποφύγεις. Ακόμη, είναι πιθανόν να προκύψει μια έντονη διαφωνία με έναν συνεργάτη σου, από την άλλη πλευρά όμως οι συνθήκες ευνοούν την αναζωπύρωση μιας συνεργασίας που είχε «παγώσει» στο παρελθόν.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η σχέση σου μπορεί να διαταραχθεί από έναν «γερό» καβγά ή από μια έξωθεν διεκδίκηση κι αν δεν αντιδράσεις με ψυχραιμία, η κατάσταση μπορεί να «ξεφύγει», αφού φαίνεται ότι από την άλλη πλευρά το θράσος… περισσεύει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αργία μήτηρ πάσης κακίας! Ο ενεργός Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να πολλαπλασιάσεις και να εντείνεις τις προσπάθειες σου για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου. Παράλληλα, είναι πιθανόν να ασχοληθείς με μαστορέματα, ενώ οι συνθήκες παραπέμπουν και στην άθληση σου, καλό είναι όμως να κάνεις την δέουσα προθέρμανση, ώστε να μην «πιαστείς».
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια μάλλον ευαίσθητη φάση, όπου παίρνεις πολύ στα σοβαρά κάποια πράγματα που μπορεί να λέγονται και για… αστείο! Πριν λοιπόν αρχίσεις να «φορτώνεις», βάλε το μυαλό σου σε μια τάξη κι ασχολήσου με εκείνα που έχουν πραγματική αξία.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Φουλ επίθεση! Είσαι έτοιμος/η να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα, κόντρα σε συντηρητικές λογικές που σε θέλουν «να κάθεσαι στα αβγά σου». Και καλά θα κάνεις, αρκεί όμως να μην «ποδοπατήσεις» τα δικαιώματα των άλλων. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης στον Τοξότη σου ζητά να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα αιτήματα ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, που είτε περνά δύσκολα είτε κινείται σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που θα επιθυμούσες.

Ερωτικά 
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες αλλά αν δεν πρέπει να κάνεις το λάθος να θεωρήσεις πως είναι και οι τελειωτικές. Σε κάθε περίπτωση όμως θα καταλάβεις πολλά περισσότερα για σένα και τις πραγματικές ανάγκες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Δύσκολοι καιροί για… σπίτια! Μια οικογενειακή ένταση μπορεί να ταράξει την καθημερινότητά σου αλλά ακόμη κι αν πρόκειται για μια «χοντρή» παρεξήγηση δεν θα έχει τελικά περαιτέρω συνέπειες. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης στον Τοξότη σου ζητά να αντιμετωπίσεις άμεσα κάποιες τεχνικές δυσλειτουργίες στον χώρο σου και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, κι εδώ είναι που θα χρειαστεί το οργανωτικό πνεύμα σου ώστε να μην γίνουν «τσαπατσούλικα» πράγματα.
.
Ερωτικά
Φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τον άνθρωπό σου, έστω κι αν χρειαστεί να διαταράξεις το ήρεμο κλίμα στην σχέση σας. Αυτό που προέχει είναι να βγάλεις τα οριστικά σου συμπεράσματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου, ό,τι κι αν σου «στοιχίσει» αυτό!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο «αγριεμένος» Άρης στον Τοξότη απειλεί να σου δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση ή έναν εκνευρισμό, με αποτέλεσμα κάποιες από τις αντιδράσεις σου να κινηθούν πολύ μακριά από την συνήθη μετριοπάθειά σου. Το «κλειδί» όμως, για να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις, καυγάδες κι απροσεξίες, που θα μπορούσαν να σου κοστίσουν, είναι να βρεις έγκαιρα ένα πεδίο δράσης κι αναζήτησης, ώστε να εκτονώσεις δημιουργικά το περίσσευμα της ενέργειας σου.
Ερωτικά
Γύρω σου κυκλοφορούν ολοένα και περισσότεροι «πειρασμοί» και το θέμα είναι ότι είσαι πιο επιρρεπής σε καταστάσεις που σε μια άλλη στιγμή δεν θα σε συγκινούσαν καθόλου. Κι επειδή έχεις πάντα «ψηλά» την δημόσια εικόνα σου, πρόσεξε τελικά μήπως εκτεθείς για «ψύλλου πήδημα»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις να διαχωρίσεις τα συμφέροντά σου από τα πιστεύω σου, τότε μόνον θα μπορέσεις να διασφαλίσεις και μια σημαντική φιλία, που σε διαφορετική περίπτωση θα περάσει «από σαράντα κύματα». Παράλληλα, ο ενεργός Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα, παίρνοντας ενίοτε και κάποιο ρίσκο κι εδώ το θέμα δεν είναι τόσο το αν θα πετύχεις τον στόχο σου, αλλά κυρίως το αν θα καταφέρεις να μην… ξοδέψεις όλα τα κέρδη σου!
Ερωτικά
«Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»! Πρόσωπα και καταστάσεις σε βάζουν σε πειρασμό κι ίσως χρειαστεί να καταβάλεις μεγάλη… προσπάθεια για να μην πάρεις μια «γλυκιά» εκδίκηση για όσα δύσκολα ή «περίεργα» σου συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Άρης στο ζώδιό σου προαναγγέλλει «φουρτούνες» και «θύελλες» κι εδώ θα φανεί πόσο καλός «καπετάνιος» είσαι! Επιπλέον, φαίνεται να αναμοχλεύει το παρελθόν σου κι ίσως να φέρει στο προσκήνιο κάποιον/α που θυμήθηκε ξαφνικά να διεκδικήσει κάτι που θεωρεί πως του ανήκει. Από την άλλη πλευρά όμως, δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για να αναβιώσει μια συνεργασία που παλαιότερα είχε αποβεί πολύ αποδοτική.
Ερωτικά
Το σύμπαν σου υπόσχεται πολύ έντονες συγκινήσεις και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ζήσεις τον έρωτά σου με πάθος αλλά χωρίς κανένα φόβο. Κι αν τεθεί κάποιο θέμα αμφισβήτησης, προσπέρασέ το, αφού μπροστά στην απόλαυσή σου έρχεται… δεύτερο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αίσθηση που έχεις ότι κάτι «παίζεται» παρασκηνιακά, δεν είναι της φαντασίας σου κι ίσως ο πρώτος χώρος που θα πρέπει να ψάξεις είναι αυτός των συγγενών σου. Επειδή όμως υπάρχουν δεδομένες «έχθρες» και συμμαχίες, από τον ίδιο ακριβώς κύκλο θα αντλήσεις και… ανέλπιστους υποστηρικτές. Πέρα βέβαια από τις ίντριγκες, ο ενεργός Άρης στον Τοξότη ενδέχεται να ανακινήσει κι ένα περαστικό μεν θέμα υγείας που όμως μπορεί να είναι οξύ.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ίσως μπεις στον «χορό» μιας διεκδίκησης, που αφήνει πολλές υποσχέσεις αλλά είναι δύσκολο να «νομιμοποιηθεί». Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η είναι πιθανόν να βιώσεις μια προσωρινή ένταση που θα βγάλει στην επιφάνεια κάποια απωθημένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
«Ο φίλος τον φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκει» και είτε πρόκειται για ένα δικό σου θέμα, είτε για μια γενικότερη κατάσταση, ο ενεργός Άρης στον Τοξότη αργά ή γρήγορα θα πιστοποιήσει του… ρητού το αληθές! Ίσως μάλιστα να «δεθεί» μια ισχυρή φιλία μέσα από έντονες καταστάσεις, από την άλλη πλευρά όμως είναι εξ ίσου πιθανό να τα «τσουγκρίσεις» με ένα πρόσωπο που μέχρι σήμερα συμπορευόσαστε, επειδή κάποιος/α εκ των δύο θα φερθεί «γαϊδουρινά»!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για μια νέα γνωριμία, δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» ή να ταξιδέψεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση, ώστε να κάνεις πιο… υπερήφανο το ταίρι σου!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Τώρα τρέχουμε! Ο ενεργός Άρης στον Τοξότη σε καλεί να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, είτε με το καλό είτε με το ζόρι κι ίσως προς στιγμή εγκαταλείψεις στην τύχη τους εκείνες από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου που δεν αποτελούν πλέον βασική προτεραιότητα για σένα. Αυτό βέβαια μπορεί να εγείρει ενστάσεις κι αντιδράσεις, από εκείνους/ες που θεωρούσαν δεδομένη την συμμετοχή σου σε αυτές, οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις σχετικές «μάχες».
Ερωτικά
«Αγάπη μόνον»! Κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα κι ίσως νοιώσεις πιο έντονη από ποτέ την ανάγκη να «χαθείς» σε μια αγκαλιά κι εδώ βέβαια το θέμα είναι αν δίπλα σου βρίσκεται ο κατάλληλος άνθρωπος που δεν θα εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες σου.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 1939361103936157315
Σχόλια
item