Συνελήφθη ο χάκερ με τις γυμνές φωτογραφίες της Πίπα που ζητούσε 50.000 λίρες Συνελήφθη ο χάκερ με τις γυμνές φωτογραφίες της Πίπα που ζητούσε 50.000 λίρες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συνελήφθη ο χάκερ με τις γυμνές φωτογραφίες της Πίπα που ζητούσε 50.000 λίρες

Συνελήφθη ο χάκερ με τις γυμνές φωτογραφίες της Πίπα που ζητούσε 50.000 λίρες

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα, έπεσε θύμα χάκερ, η  Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι τον συνέλαβε χάκερ.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε το παρ' ολίγον σκάνδαλο που έχει κάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ να «τρέμει», την ώρα που η οικογένεια του Γουίλιαμ και της Κέιτ κάνουν επίσημη επίσκεψη στον Καναδά. 

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα, έπεσε θύμα κλοπής από χάκερ, η  Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον χάκερ το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος έκλεψε 3.000 φωτογραφίες από το κινητό της Πίπα παραβιάζοντας το icloud της, εμφανίστηκε με το ψευδώνυμο Crafty Cockney, και αναζητούσε αγοραστή για τις φωτογραφίες, ζητώντας το ποσό των 50.000 λιρών!

Σύμφωνα με το Press Association μετέδωσε ότι ανάμεσά τους υπήρχαν φωτογραφίες όπου απεικονίζονταν ο Γουίλιαμ, η Κέιτ, τα παιδιά τους, αλλά και ακατάλληλες φωτογραφίες της Πίπα και του αρραβωνιαστικού της.

Η Sun ήρθε σε επικοινωνία με τον χάκερ, οποίος πρότεινε να πουλήσει τις φωτογραφίες έναντι του ποσού  των 50.000 λιρών κατ' ελάχιστον, δίνοντας διορία 48 ωρών.

Μάλιστα τόνισε ότι θα έβγαζε τις φωτογραφίες στο σφυρί, διεκδικώντας τη μεγαλύτερη δυνατή προσφορά. Ωστόσο, τον πρόλαβε η Σκότλαντ Γιαρντ. 
Epirusblog Gr
5 of 5
Συνελήφθη ο χάκερ με τις γυμνές φωτογραφίες της Πίπα που ζητούσε 50.000 λίρες
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 4062987103252409770
Σχόλια
item