Η επιστημονική εξήγηση που οι γυναίκες άνω των 40 προσελκύουν νεότερους άνδρες Η επιστημονική εξήγηση που οι γυναίκες άνω των 40 προσελκύουν νεότερους άνδρες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η επιστημονική εξήγηση που οι γυναίκες άνω των 40 προσελκύουν νεότερους άνδρες

Η επιστημονική εξήγηση που οι γυναίκες άνω των 40 προσελκύουν νεότερους άνδρες

Οι περισσότερες γυναίκες όταν μεγαλώνουν αγχώνονται περισσότερο για την εξωτερική τους εμφάνιση και τη σεξουαλική ζωή τους. Υπάρχει, όμως, και μία καλή είδηση η οποία επιβεβαιώνεται από πολλές επιστημονικές μελέτες.

Η είδηση αυτή που δημοσιεύθηκε στο Δομινικανικό περιοδικό EL DIA είναι ότι στην σεξουαλική ζωή των γυναικών η ποιότητα των επαφών βελτιώνεται με το πέρασμα των χρόνων.

Όταν οι γυναίκες φτάνουν στην ηλικία των 40 γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους και τι ακριβώς είναι αυτό που τους αρέσει στο σεξ σύμφωνα με την Nieves Andrés Ramírez ψυχολόγο της ένωσης Castilla y León. 


Είναι πολύ πιθανόν στην ηλικία των 40 οι γυναίκες να έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν κόμπλεξ και ταμπού που τις βασάνιζαν όταν ήταν νεότερες...

Αλλά το καλύτερο της υπόθεσης είναι άλλο. Μετά τα 40 πετυχαίνουν και καλύτερους οργασμούς, σύμφωνα με έρευνα που έγινε από την Αμερικανίδα Debby Herbenick του Ινστιτούτου του Kinsey.

Άλλη έρευνα του πανεπιστημίου του Τέξας καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όταν οι γυναίκες γίνονται 40 η λίμπιντό τους ανεβαίνει γιατί οι ορμόνες τους ετοιμάζονται για την εμμηνόπαυση.

Επιπλέον, στις μέρες μας οι γυναίκες φροντίζουν στον εαυτό τους και δείχνουν πολύ ωραίες ακόμη κι όταν περάσουν τα 40. Ίσως είναι αυτός ο λόγος που συχνά οι μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες προσελκύουν νεότερους άνδρες.

Πηγή
Epirusblog Gr
5 of 5
Η επιστημονική εξήγηση που οι γυναίκες άνω των 40 προσελκύουν νεότερους άνδρες
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6640872033791191744
Σχόλια
item