Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/9

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Αισιοδοξία για το καλύτερο. 


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό επεκτείνει τις δραστηριότητές σου και σε φέρνει σε επαφή με «σημαίνοντα» πρόσωπα, Αν μάλιστα σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, μην διστάσεις να πεις το «ναι». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να κάνεις κάποιες αγορές που ήθελες από καιρό αλλά οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν.
Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες, το πιο εύκολο είναι να συμμετάσχεις σε ένα «παζάρι» που αφήνει πολλές υποσχέσεις και σίγουρα μπορείς να περάσεις καλά, το αν θα καλυφθείς όμως και συναισθηματικά είναι μια… άλλη ιστορία!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν δυσκολεύεσαι σε κάτι, ίσως να βρεις αρκετά άτομα πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν ή να σε «κανακέψουν». Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό «ψήνει» μια θετική εξέλιξη στα εργασιακά σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση εργαλείων ή συσκευών που απλουστεύουν την ζωή σου.
Ερωτικά
Τώρα που το σύμπαν σου προσφέρει κάποιες επιλογές «στο πιάτο», δεν έχει νόημα να το πολυσκέφτεσαι! Αφήσου λοιπόν στα «σίγουρα» χέρια του ανθρώπου που αγαπάς και σε αγαπάει κι όλα τα άλλα θα βρουν τον δρόμο τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό «δουλεύει» για την διασκέδασή σου, ενώ μπορεί να σου δώσει και μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί κάθε τι που σχετίζεται με την εργασία σου, συμβάλλοντας στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου ετοιμάζει και μια έξτρα άδεια.
Ερωτικά
Όσο μεγαλύτερα είναι τα περιθώρια στις επιλογές σου, τόσο πιο κοντά βρίσκεσαι στην «ευτυχία» με την κοινή έννοια του όρου! Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τα πράγματα θα είναι λίγο πιο «περίπλοκα», ίσως και ασύμφορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό σε καλεί να αξιοποιήσεις άμεσα βοήθειες και πλεονεκτήματα που σου παρέχει η οικογένειά σου. Επιπλέον, είναι ένας πολύ καλός δείκτης για οτιδήποτε επεκτατικό ή «αναπτυξιακό» αφορά στο σπίτι σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.
Ερωτικά
Το σύμπαν σου υπόσχεται περισσότερα από όσα ίσως μπορείς να αντέξεις αλλά όχι, δεν είναι ώρα για αμφιβολίες. Επειδή ακριβώς πρόκειται για μια κατάσταση που «αξίζει τον κόπο» και κυρίως το συναίσθημα σου, μην διστάσεις να πεις το «ναι»!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να ομορφύνεις τον χώρο σου κι ίσως είναι καλή στιγμή να προμηθευτείς κάποια οικιακά «αξεσουάρ». Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση αλλά και να φροντίσει να περάσεις όμορφα σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομική «εξόρμηση». Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις βοήθεια από ένα συγγενικό σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Παράλληλα με τα «ζουζουνίσματα» και τα όσα «ενδιαφέροντα» συμβαίνουν, ίσως κληθείς να διαχειριστείς την επιπόλαιη, όσο και ενοχλητική αποκάλυψη κάποιων πραγμάτων που σε αφορούν και θα προτιμούσες να μην γίνουν «βούκινο»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τα ταξίδια και δίνει μια ξεχωριστή λάμψη στις κοινωνικές επαφές σου, πέρα όμως από τις αβρότητες, καλό είναι να αποκομίσεις και κάτι χρήσιμο. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό στηρίζει τα οικονομικά σου αλλά μπορεί να αυξήσει και τα περιττά ή αχρείαστα έξοδα, γι’ αυτό… σκέψου πριν αγοράσεις!
Ερωτικά
Ανεξάρτητα με την εξέλιξη που θα θελήσεις να δώσεις σε μια νέα γνωριμία, το βέβαιο είναι ότι θα κολακευτείς και θα αναθαρρήσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου «αβγατίζει» τις προσπάθειές σου κι ίσως κατά την διάρκεια της ημέρας να ευνοηθείς πολλαπλά. Προσπάθησε βέβαια να μην βάλεις τον «πήχη» πολύ ψηλά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθά να νοιώσεις ασφαλής και επαρκής στον οικονομικό τομέα κι ίσως κάνεις κάποιες αγορές που θα «ανεβάσουν» ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σου.
Ερωτικά
Η ερωτική σου ζωή προδιαγράφεται πλούσια και πολλά υποσχόμενη, όταν όμως σβήσουν τα «φώτα της γιορτής» μπορεί να διαπιστώσεις ότι πέρα από καλοπέραση και τους θερμούς εναγκαλισμούς, δεν υπάρχει κάτι πιο βαθύ που να σε συνεπάρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να πετύχεις σχετικά εύκολα κάτι που θέλεις πολύ. Επιπλέον αναδεικνύει τα χαρίσματά σου και τονώνει την ψυχολογία σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό σου επισημαίνει ότι σήμερα δεν ωφελεί να αρχίσεις μια δίαιτα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να «αφεθείς» σε διατροφικές καταχρήσεις!
Ερωτικά
Το σύμπαν σε «τροφοδοτεί» διαρκώς με νέες γνωριμίες και βέβαια υπάρχει ο «κίνδυνος» να επαναπαυτείς, χάνοντας ευκαιρίες. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε κινήσου άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεχωρίσεις τα πρόσωπα που μπορεί να σου φανούν, έστω και λίγο, χρήσιμα στις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, όταν και εφ’ όσον χρειαστεί, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σου εξασφαλίσει την δυνατότητα να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, μακριά από εντάσεις.
Ερωτικά
Αν και στα… τελευταία του, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να βιώσεις έντονες έως και «ακραίες» καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Είτε λοιπόν θα περάσεις τέλεια με τον άνθρωπό σου, είτε θα τον βρεις «απέναντί» σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό σε χρίζει ένα από τα «φαβορί» την ημέρας, όσον αφορά θέματα τύχης, φρόντισε όμως να μην την σπαταλήσεις με κινήσεις εντυπωσιασμού. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να «ξανοιχτείς» σε κοινωνικές εκδηλώσεις και συλλογικές δράσεις, περιορίζοντας ωστόσο τις πιο «ποιοτικές» απαιτήσεις σου, αφού εκείνο που προέχει είναι το να περάσεις καλά.
Ερωτικά
Το κλίμα είναι φιλικό μέχρι… παρεξηγήσεως κι αν είσαι σε μια σχέση και δεν θέλεις να την διακινδυνέψεις, φρόντισε να μην δίνεις θάρρος σε πρόσωπα που έτσι κι αλλιώς το παίρνουν από μόνα τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθά να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τις συνθήκες της ζωής σου, ενώ πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις δοσοληψίες σου με «ισχυρά» όσο και… ελκυστικά πρόσωπα κι ίσως να λάβεις μια «απτή» βοήθεια σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό απελευθερώνει τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες.
Ερωτικά
Το «καλό κλίμα» μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία αύριο θα μετανιώσεις, όχι γιατί δεν σου προσφέρει αυτά που θέλεις αλλά επειδή μπορεί να αποδειχθεί κάπως επιπόλαιη σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό σου παρέχει την δυνατότητα να κινηθείς σχετικά άνετα στα οικονομικά σου, αφού ακόμη κι αν δεν έχεις εσύ, έχουν οι άλλοι! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό διανθίζει την καθημερινότητά σου με παιχνίδια και γελαστά πρόσωπα, που σε κάνουν να ξεχνάς τις όποιες δυσκολίες σου, ενώ ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις.
Ερωτικά
Μπορείς φυσικά να αρκεστείς στα κομπλιμέντα και τα μηνύματα αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να περάσεις από το «παιχνίδι» στην έμπρακτη κατοχύρωση! Αν πάλι ταξιδέψεις, τότε προετοιμάσου για τα καλύτερα.

Πηγή: http://www.astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 48877750872913511
item