Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Κλίμα μυστηρίου.


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
«Συνήθεις ύποπτοι». Στην δουλειά σου φαίνεται πως κάποιος/α προσπαθεί να χειραγωγήσει τα πράγματα επ’ ωφελεία του/της, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι πιο υποψιασμένος/η. Επιπλέον, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να προβείς σε μια ανανέωση του εξοπλισμού σου. Παράλληλα όμως, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό ίσως να συμβάλλει σε μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σου ή να σου επιτρέψει να αποκτήσεις κάτι που ήθελες πολύ.
Ερωτικά
Η «ρέντα» σου καλά κρατεί, φαίνεται όμως ότι κάτι μέσα σου σε «τρώει» για να γνωρίσεις και την «σκοτεινή πλευρά» του έρωτα. Κι όσο «μαγευτικό» μπορεί να είναι αυτό, άλλο τόσο «διαβρωτικό» μπορεί να είναι για την ηθική σου υπόσταση, αν χάσεις παντελώς τον έλεγχο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
«Τα …καλά παιδιά». Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό ρίχνει «γέφυρες» με πρόσωπα που ανεξάρτητα από το «ποιόν» τους μπορούν να συμβάλλουν θετικά σε πολλά από τα σχέδιά σου, ίσως μάλιστα σου γίνει και μια καλή πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να ανακαλύψεις το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την «ανεξήγητη» συμπεριφορά ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά μην πάει νους σου στο χειρότερο.
Ερωτικά
Για σένα ανατέλλει μια νέα περίοδος, κατά την διάρκεια της οποίας θα δεις την προσωπική σου ζωή να βελτιώνεται αισθητά, είτε είσαι ήδη σε μια σχέση είτε αναζητάς μια νέα αρχή. Ίσως μάλιστα να σου τύχει ένα πρόσωπο με πλούσια ερωτικά προσόντα αλλά και με… λεφτά!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
«Πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή»! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να κάνεις ένα γενναίο ξεσκαρτάρισμα στον χώρο σου, πετώντας μαζί και τις αναμνήσεις που σε συνδέουν με παλαιότερες καταστάσεις. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό, σε βοηθά να ξεκουραστείς αλλά και να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει σε μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να «σπάσεις» τη μοναξιά σου, διασκεδάζοντας και περνώντας όμορφα δίπλα σε άτομα που σε… πολιορκούν! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να «ανακρούσεις πρύμναν», ώστε να αποφύγεις περαιτέρω επιπλοκές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
«Κωδικός ασφαλείας». Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να «διαβάσεις μέσα από τις γραμμές» και να αποκρυπτογραφήσεις κάποιες «υπόγειες διεργασίες», που εκπορεύονται από γνωστούς/ες ή συγγενείς και στοχεύουν στο να σε φέρουν προ τετελεσμένων. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό σε απελευθερώνει συναισθηματικά, ενώ δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει και ευχάριστες εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Τα καλά νέα είναι ότι φαίνεται να αποκτάς τον σωστό προσανατολισμό κι αν είσαι μόνος/η θα βρεθείς «αυτομάτως» σε μια πολυπόθητη αγκαλιά! Αλλά και στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αναμένεται να πάρεις έξτρα χαρές και ικανοποιήσεις από τον άνθρωπό σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
«Ο καλός, ο κακός και η… ωραία»! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει προ διλήμματος για το αν θα «προσπεράσεις» κάποιους ηθικούς κανόνες, ώστε να επωφεληθείς άμεσα οικονομικά ή αν θα «κρατήσεις χαρακτήρα». Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό ανοίγει τον δρόμο σε βοήθειες και στηρίγματα, κυρίως μέσω της οικογένειας σου, ενώ ευνοεί και κάθε σου προσπάθεια να κάνεις πιο άνετο και πιο όμορφο τον χώρο σου.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν μια ερωτική συνάντηση σε κλειστό χώρο και βέβαια όλα θα ήταν τέλεια, αν δεν υπήρχαν προβλήματα που σε παρεμποδίζουν να ζήσεις τον έρωτά σου ανοικτά κι ελεύθερα. Προσπάθησε πάντως να μην «φορτωθείς» προβλήματα που δεν είναι δικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
«Πρόσκληση σε γεύμα από έναν υποψήφιο δολοφόνο». Το τρίγωνο του Ερμή σου με τον Πλούτωνα σε κάνει πιο καχύποπτο/η και δικαίως, αφού στο περιβάλλον σου «κυκλοφορεί» ένα άτομο που χρησιμοποιεί εναντίον σου αθέμιτα μέσα και πρέπει να το ξεσκεπάσεις πριν γίνει η ζημιά. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό μπορεί να συνδυαστεί με κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, αλλά και μια ευκαιρία για να ταξιδέψεις ή να «ξεσκάσεις» με καλή παρέα.
Ερωτικά
Η προσπάθειά σου να διαμορφώσεις ένα «άριστο» κλίμα για σένα και το ταίρι σου, μπορεί να «σκοντάψει» σε ιδιοτροπίες ή «ξινίλες», που θα σου χαλάσουν την διάθεση. Ωστόσο, όλα μπορεί να διορθωθούν αυτομάτως αν αφήσεις τις «σάλτσες» και περάσεις απ’ ευθείας στο «ψητό»!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση»! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε ωθεί να ψάξεις για να βρεις τι «παίζεται» στο παρασκήνιο, ώστε να προλάβεις εξελίξεις που θα σε έβλαπταν, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον, σε καλεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση αναφορικά με την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό ορίζει την έναρξη μιας θετικής περιόδου για τα οικονομικά σου.
Ερωτικά
Το «πανηγυρικό» κλίμα σε βοηθά να ξεχάσεις ντέρτια και καημούς, πολύ περισσότερο που είναι προφανής η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου. Έχεις λοιπόν το σαφές προβάδισμα, πρόσεξε όμως μήπως τελικά την «πατήσεις» σαν τον λαγό με την χελώνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
«Teddy boy αγάπη μου»! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου δίνει σάρκα και οστά σε μια αναπτυξιακή όσο και διασκεδαστική περίοδο, διανθισμένη με φιγούρες της νύχτας ή του κοινωνικού «περιθωρίου». Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να σε διαφωτίσει για μια ίντριγκα που υφαίνεται στο φιλικό σου περιβάλλον, ενώ επιπλέον ενδέχεται να σημάνει τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου σου σε μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Η συναισθηματική «αδυναμία» που επικαλείσαι δεν είναι βέβαια επαρκής δικαιολογία για τα «ατοπήματά» σου αλλά αν δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν, τότε… άσε τους άλλους να λένε! Εξ άλλου στην πραγματικότητα ζηλεύουν τον ιδιαίτερο τρόπο σου να «εισβάλλεις» στις καρδιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
«Ποιος να ξέρει στο βλέμμα του πίσω, τι κρύβει ο Θεός για μας». Ο στίχος του «φεστιβαλικού» άσματος σου ταιριάζει γάντι κι εσύ δεν έχεις παρά να ψάξεις για να βρεις τις μυστικές διασυνδέσεις που θα σε βγάλουν στον «αφρό» οικονομικά και επαγγελματικά αλλά και τους «διαπλεκόμενους» που δημιουργούν τετελεσμένα στην ζωή σου. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό μπορεί να δρομολογήσει θετικές εξελίξεις σε θέματα υγείας και διατροφής.
Ερωτικά
Μια υπόθεση που θα προτιμούσες να μείνει κρυφή ή στο απυρόβλητο, γίνεται αντικείμενο σχολιασμού σε διάφορους «κύκλους» και τελικά όλοι ξέρουν κάτι για το θέμα σου, εκτός από… σένα! Κι ώρες είναι τώρα να πασχίζεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι... ελέφαντας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
«Ιδιωτικά βίτσια, δημόσιες αρετές»! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα ευνοεί κάθε είδους διερεύνηση, τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Επιπλέον, εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό λειτουργεί ευεργετικά για τις φιλίες σου αλλά και για ομαδικές δράσεις που στοχεύουν στην ψυχαγωγία σου.
Ερωτικά
Όλα φαίνεται να εξελίσσονται ευνοϊκά για σένα, αν όμως επιθυμείς κάτι πιο ουσιαστικό και «χειροπιαστό», καλό είναι να «κόψεις» τα επικοινωνιακά «παιχνίδια», περνώντας άμεσα στην δράση. Σε διαφορετική περίπτωση θα ισχύσει το «φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
«Τόλμη και γοητεία»! Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κοινωνικής λάμψης και διακρίσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με την καριέρα σου και τους στόχους που έχεις θέσει. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, μένοντας μακριά από πάθη που μπορεί να σου στοιχίσουν. Επιπλέον, έχε τον νου σου στους «επιτήδειους» που καιροφυλακτούν για να σε εκμεταλλευτούν.
Ερωτικά
Η εξουσία βέβαια είναι το καλύτερο αφροδισιακό, ακόμη κι όταν της… βγάζεις την γλώσσα! Στην περίπτωσή σου μάλιστα όσο κι αν προσπαθήσεις να κάνεις τον/την αδιάφορο/η, δεν πρόκειται να «γλιτώσεις» την «πολιορκία» από πρόσωπα που δείχνουν «ασυγκράτητα»!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
«Κρυφό χαρτί»! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σηματοδοτεί την επανατοποθέτηση μιας συνεργασίας σε νέα βάση, ενδέχεται όμως να προκαλέσει και μια νομική αντιπαράθεση, όπου καλείσαι να χρησιμοποιήσεις τον «άσσο» που κρύβεις στο «μανίκι» σου. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό μπορεί να σου δώσει πρόσβαση σε κρίσιμες όσο και χρήσιμες πληροφορίες. Ακόμη, ευνοούνται οι σπουδές και τα ταξίδια.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «ψαχτείς» λίγο πιο βαθιά, αναδεικνύοντας και φέρνοντας στην επιφάνεια εκείνα που θέλεις πραγματικά αλλά και κάποιους φόβους ή εμμονές που καλό θα ήταν να… ξαποστείλεις άμεσα, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς συναισθηματικά.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 266407941347005840
Σχόλια
item