Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016
Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Οι καιροί αλλάζουν. 


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που έχουν όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσουν, χωρίς μάλιστα να σου ζητήσουν ανταλλάγματα. Επιπλέον μια συνεργασία δείχνει ικανή να σου προσφέρει όλα εκείνα που σου λείπουν. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο σε καλεί να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, «σπάζοντας» την ρουτίνα και παρακάμπτοντας ένα «πρωτόκολλο» που τελικά σου δυσκολεύει την ζωή.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή και μάλιστα κάτω από ευοίωνες συνθήκες και προοπτικές. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να νιώσεις ότι περιορίζεσαι και να προβείς σε μια «απελευθερωτική» κίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά 
Οι συνθήκες ευνοούν ένα ξεκίνημα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Αν μάλιστα ψάχνεις για δουλειά, ίσως μπορέσεις να βρεις κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που προσδοκούσες. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει θετικά στην απόκτηση ή προμήθεια εξοπλισμού. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο σε φέρνει κοντά σε «αιρετικά» πρόσωπα, που μέσα από την γενικότερη στάση και φιλοσοφία τους, θα σου δώσουν το έναυσμα για να… αλλάξεις κι εσύ!
Ερωτικά 
Μια ερωτική υπόθεση που διαδραματίζεται στο εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να εξελιχθεί απρόσμενα καλά, προσφέροντάς σου πολλές όμορφες αλλά και πρωτόγνωρες στιγμές. Μπορείς φυσικά να «κλείσεις τα μάτια» μπροστά στην πρόκληση αλλά… εσύ θα χάσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ήλιος στην Παρθένο σε καλεί να προβείς σε κάποιες αλλαγές στον χώρο σου, ώστε να γίνει πιο λειτουργικός. Επιπλέον, φαίνεται να αλλάζει το κλίμα στις ενδοοικογενειακές σχέσεις σου, κάτι βέβαια που θα σε ικανοποιήσει αν μέχρι τώρα υπήρχαν προβλήματα. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας σε βοηθά να διασκεδάσεις με την… ψυχή σου, ενώ θα σου δώσει και την ευκαιρία να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει, ανεξάρτητα με το αν συγκεντρώνει «ποιοτικά» στοιχεία ή όχι.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την άνεση να διαλέξεις τον άνθρωπο που θεωρείς ότι σου ταιριάζει, να θυμάσαι όμως ότι ανάλογα με τα κριτήρια που θέτεις θα είναι και η εξέλιξη ή το ποιόν της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, τότε φαίνεται να χρειάζεσαι επειγόντως μια ανανέωση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 Γενικά
Ο ενεργός Δίας «γεμίζει» το σπίτι σου με ευχάριστες στιγμές ή εξελίξεις, ενώ σε βοηθά να ρυθμίσεις με επωφελή τρόπο τις περιουσιακές σου υποθέσεις. Ακόμη μπορεί να συμβάλλει και σε ένα έκτακτο όσο και «κομβικό» βοήθημα από την οικογένειά σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια απρόβλεπτη συνάντηση ή μετακίνηση, που είτε θα σε «ξυπνήσει», είτε θα σου αποκαλύψει νέους ορίζοντες.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό εξακολουθεί να σε ευνοεί, ιδιαίτερα αν σκοπεύεις να «μαντρωθείς» σε ένα ασφαλές όσο και προνομιούχο περιβάλλον με το ταίρι σου. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, μπορείς να «ποντάρεις» σε μια γιορτή ή ένα πάρτι σε κλειστό χώρο!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Ήλιος στην Παρθένο σε ωθεί να επικεντρωθείς στις οικονομικές σου υποθέσεις και τα καλά νέα είναι ότι αν αλλάξεις νοοτροπία και «ανοίξεις» το μυαλό σου, θα μπορέσεις να κάνεις ένα «άλμα» που θα αλλάξει επίπεδο στο status σου. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας προάγει τις δημόσιες σχέσεις σου κι από την στιγμή που μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις είναι πιθανό να πάρεις και αρκετά εύσημα, είτε το αξίζεις είτε όχι. Ακόμη ευνοούνται οι σπουδές και τα ταξίδια.
Ερωτικά
Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι κάπως μπερδεμένη, αφού ναι μεν θα υπάρξουν κάποιοι/ες που θα επιδιώξουν να αποκτήσουν μια πιο στενή σχέση μαζί σου, χωρίς όμως να είναι εξασφαλισμένη η «διαφάνεια» της σχέσης, είτε από την δική σου πλευρά είτε από την δική τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου προάγει τα επιστημονικά ενδιαφέροντά σου, ενώ δεν αποκλείεται να «ξανοιχτούν» μπροστά σου κάποιες νέες προοπτικές που δεν είχες κατά νου. Παράλληλα, φαίνεται να ευνοείσαι στα οικονομικά σου, γι’ αυτό… χαλάρωσε και μην απασχολείς το μυαλό σου με αγωνίες και προβληματισμούς που σου χαλάνε την διάθεση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το περίσσευμα σου, κλείνοντας πρώτα τις «τρύπες» στον ισολογισμό σου.
Ερωτικά
«Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»! Ένα άτομο που σε προσεταιρίζεται, φαίνεται πως στην πραγματικότητα σου «πουλάει» συναισθήματα για να καρπωθεί ποικίλα οφέλη κι αν είσαι διαθέσιμος/η καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου. 

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με την βοήθεια του Δία στο ζώδιό σου, αποκτάς πρόσβαση σε πρόσωπα ή δραστηριότητες, που για άλλους/ες είναι ένα «μακρινό όνειρο». Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, χωρίς να «αμφιταλαντεύεσαι» διαρκώς. Παράλληλα ο Ήλιος στην Παρθένο σε ωθεί να προβείς σε κάποιες χρήσιμες όσο και μυστικές διαβουλεύσεις, μέσα από τις οποίες μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος για τις αλλαγές που έρχονται.
Ερωτικά 
Βρίσκεσαι πλέον σε μια πιο «κοινωνική» φάση, με συνέπεια να πολλαπλασιαστούν και οι εν δυνάμει θαυμαστές ή θαυμάστριες σου. Ίσως μάλιστα να μπεις σε πειρασμό με ένα «φαντεζί» άτομο, που ξεχωρίζει για το «σκέρτσο» του, η ποιότητά του ωστόσο είναι μάλλον αμφίβολη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 Γενικά
Ο Ήλιος στην Παρθένο διευρύνει τα ενδιαφέροντά σου αλλά και τον κοινωνικό σου κύκλο με ενδιαφέρουσες γνωριμίες, πολύ διαφορετικές από αυτές που είχες «συνηθίσει» μέχρι σήμερα. Παράλληλα, ο ενεργός Δία εξακολουθεί να δείχνει πρόθυμος να σε ευεργετήσει με την αποκάλυψη κάποιων μυστικών που θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα, μπορεί όμως να συμβάλλει θετικά και στις επαγγελματικές σου υποθέσεις.
Ερωτικά
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ένα πρόσωπο σε γλυκοκοιτάζει αλλά είτε ντρέπεται είτε κωλύεται να εκδηλώσει τον έρωτα του. Κι επειδή έχεις ταλέντο στο να καθοδηγείς έντεχνα τα πράγματα στο επιθυμητό σημείο, δεν έχεις παρά να αφήσεις να διαφανεί ότι όλα έγιναν… αυθόρμητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στην Παρθένο σε ωθεί να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, ιδιαίτερα με πρόσωπα που κατέχουν θέσεις-κλειδιά και θεωρούνται «δυσπρόσιτα» ή ιδιότροπα. Παράλληλα, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια κρίνεται ως «must», αφού με την δύναμη των πολλών μπορείς να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας δείχνει πρόθυμος να σου γνωρίσει νέους φίλους, εδώ όμως θα πρέπει να ξεχωρίσεις τα «διαμάντια», από τους «φελλούς»!
Ερωτικά
Με τον Άρη να «φορτσάρει» στο ζώδιό σου, μια έλξη μπορεί να μετατραπεί σχετικά γρήγορα σε… άπωση και το αντίστροφο. Κι αν αυτό «τρέφει» την διάθεσή σου για περιπέτεια, δεν αποτελεί σίγουρα κάποια εγγύηση για την διατήρηση της σταθερότητας στην προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αν και είναι πιθανό να πλαισιωθείς από άτομα που έχουν «μάθει» να υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους ή να τα ζητούν όλα στο πιάτο χωρίς να προσφέρουν τίποτα, η τελική «σούμα» των εξελίξεων θα είναι θετική, ίσως μάλιστα ευνοηθείς από κάποιον «ισχυρό». Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο προάγει την επικοινωνία σου, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με ιδιαίτερες κλίσεις ή ικανότητες. Ακόμη μπορεί να «παίξει» και μια επαφή με το εξωτερικό που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες.
Ερωτικά
Στην παρούσα φάση φαίνεται πως τελικά έχουν μεγαλύτερη σημασία αυτά που «γίνονται και δεν λέγονται»! Γιατί πίσω από την λαμπερή «βιτρίνα», κάπου υπάρχουν και ανταγωνιστές που δεν νοιάζονται βέβαια για την ευτυχία σου, τουναντίον προσπαθούν να την διαβάλλουν.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στην Παρθένο, μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε μια μάλλον απροσδόκητη πηγή χρηματοδότησης, την ίδια στιγμή όμως αυξάνει και την τάση σου να καλύπτεις ανάγκες που σίγουρα δεν κατατάσσονται στις βασικές. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας συμβάλλει στην διεύρυνση των επαφών σου αλλά και των πνευματικών οριζόντων σου, με μόνη προϋπόθεση να βάλεις στην άκρη «κολλήματα» και δόγματα που σε περιορίζουν. Ακόμη μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια φάση όπου μάλλον «άγεσαι και φέρεσαι» και δεν μπορείς να καταλήξεις σε σχέση με το τι θέλεις πραγματικά. Δώσε λοιπόν περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και μην κάνεις «σπασμωδικές» κινήσεις.ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η σχετική άνεση που προδιαγράφεται για τα οικονομικά σου μετά την είσοδο του Δία στον Ζυγό μπορεί να κορυφωθεί με ένα σημαντικό κέρδος που θα αποκομίσεις. Επιπλέον θα έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις κάτι που «έχεις βάλει στο μάτι» εδώ και καιρό. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια επωφελή συμφωνία ή συνεργασία με ένα πρόσωπο που σίγουρα διαφέρει από τον «σωρό» και θα προσδώσει έναν άλλο «αέρα» στις εξελίξεις.
Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να αναπροσαρμόσεις τις προτεραιότητες και την στρατηγική σου, αφού οι καιροί (και τα πρόσωπα) αλλάζουν. Αν λοιπόν δεν συμβεί κάποια «αναμενόμενη» αλλαγή στα προσωπικά σου, τότε προετοιμάσου για το απίθανο, που βρίσκεται προ των πυλών!

Πηγή: http://www.astrology.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 8810693084316698144
Σχόλια
item