Η Νο1 καταζητούμενη γυναίκα στην Ελλάδα η λησταρχίνα της Μαλεσίνας;-Όλα «δείχνουν» Πόλα Ρούπα Η Νο1 καταζητούμενη γυναίκα στην Ελλάδα η λησταρχίνα της Μαλεσίνας;-Όλα «δείχνουν» Πόλα Ρούπα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Νο1 καταζητούμενη γυναίκα στην Ελλάδα η λησταρχίνα της Μαλεσίνας;-Όλα «δείχνουν» Πόλα Ρούπα

Η Νο1 καταζητούμενη γυναίκα στην Ελλάδα η λησταρχίνα της Μαλεσίνας;-Όλα «δείχνουν» Πόλα Ρούπα
Σαφείς ενδείξεις ότι πίσω από την χθεσινή ληστεία με λεία 180.000 ευρώ σε υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας βρίσκεται η Πόλα Ρούπα, έχουν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, στην οποία έχει σημάνει συναγερμός εδώ και μερικές ώρες.
MALESINA.jpg
Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, οι πρωταγωνιστές της ληστείας (δυο γυναίκες και ένας άνδρας), ο τρόπος που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι η ένοπλη ληστεία αλλά και η ατάκα της μιας γυναίκας εκ των ληστών ότι «τα χρήματα πάνε για απαλλοτρίωση» παραπέμπουν έντονα στην Νούμερο 1 καταζητούμενη γυναίκα της Ελλάδας, και σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη.
Resizer (1).jpg
ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ «ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ» ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ «ΔΕΙΧΝΟΥΝ» ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ
Η ΧΛΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ: Οι τρεις ληστές, μετά την ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Τράπεζας, άρπαξαν τα 180.000 ευρώ και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο Toyota Starlet, το οποίο είχε κλαπεί από τα τέλη του περασμένου Μαϊου από το Μαρούσι. 
Μια ώρα μετά την ληστεία, το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε ελαιοτριβείο στον επαρχιακό δρόμο Λάρυμνας - Κόκκινου Μύλου.
ROYPA1.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, οι ληστές είχαν «πλύνει» το εσωτερικό του με χλωρίνη ώστε να εξαφανίσουν κάθε ίχνος και αποτύπωμα, ενώ παρά το γεγονός ότι είχαν χρόνο στη διάθεση τους, δεν έκαψαν το αυτοκίνητο όπως είχε κάνει στο παρελθόν η Πόλα Ρούπα με το συνεργό της, μετά την ληστεία στο νοσοκομείο Σωτηρία, σε υπαίθριο πάρκινγκ όπου ακριβώς δίπλα λειτουργεί σχολή εκμάθησής τένις.
Resizer (3).jpg
Το αμάξι βρέθηκε τελείως άδειο και χωρίς πινακίδες. Επιπλέον, οι πινακίδες που έφερε το αμάξι κατά τη διάρκεια της ληστείας είναι επίσης κλεμμένες και ανήκουν σε Αλβανό υπήκοο κάτοικο Θεολόγου Φθιώτιδας  ο οποίος τις έχει αποσύρει.
Παράλληλα, παρά τα χειρουργικά γάντια που φορούσαν και οι τρεις ληστές, η ξανθιά λησταρχίνα κρατούσε ένα μαντίλι, με το οποίο καθάριζε στην τράπεζα πιθανά ίχνη, σε περίπτωση που τους είχε ξεφύγει κάτι.
Resizer (2).jpgΩστόσο, αν και πολλά στοιχεία «δείχνουν» Πόλα Ρούπα, ο τρόπος δράσης αντιβαίνει με τα όσα η ίδια είχε αναφέρει στην επιστολή της η ίδια μετά το επεισόδιο με το ελικόπτερο στις Ερυθρές μετά το επεισόδιο με το ελικόπτερο στις Ερυθρές , όταν είχε πει πως από και πέρα, σε ό,τι ενέργεια συμμετέχει, θα χρησιμοποιεί το όνομα της.
star.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Νο1 καταζητούμενη γυναίκα στην Ελλάδα η λησταρχίνα της Μαλεσίνας;-Όλα «δείχνουν» Πόλα Ρούπα
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 5876800518913347770
Σχόλια
item