Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/9

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Προς αναζήτηση ισορροπιών.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα, που θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε μια επέκταση των δραστηριοτήτων σου, μέσα από μια συμφωνία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη αναμένεται να «μπερδέψουν» την καθημερινότητά σου με καθυστερήσεις και αντιδικίες, γι’ αυτό το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι το να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.
Ερωτικά
«Αν έχεις τύχη, διάβαινε»! Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, φαίνεται ότι το σύμπαν σου ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη, θα πρέπει όμως κι εσύ να είσαι περισσότερο ανοικτός/η στις προκλήσεις και χωρίς προκαταλήψεις, ώστε να εκμεταλλευτείς αυτήν την ευκαιρία με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί τις εργασιακές σου σχέσεις και είτε με τον ένα, είτε με τον άλλον τρόπο θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις αυτά που επιθυμείς. Παράλληλα όμως, με τον Άρη και τον Κρόνο στον Τοξότη να επηρεάζουν τα οικονομικά σου, κι επειδή η αξιοσύνη δεν αρκεί για να σου δώσει το πλεονέκτημα σε μια «ζούγκλα», όπου εφαρμόζεται το «δίκαιο του ισχυροτέρου», ίσως χρειαστεί να εξαντλήσεις το νομικό σου «οπλοστάσιο».
Ερωτικά
«Τα παιδία παίζει». Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο δεν προσφέρεται βέβαια για «τελειωτικές» αποφάσεις, μπορεί ωστόσο να ανανεώσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, με ποικίλα «παιχνίδια» και φέρνοντας σε κοντά σε νεαρά άτομα, που οπωσδήποτε θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σημαίνουν... συναγερμό είτε για να διεκδικήσεις κάτι σημαντικό, είτε για να αμυνθείς απέναντι σε έξωθεν επιβουλές. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα δοκιμαστείς στα δύσκολα, ιδιαίτερα σε σχέση με συνεργασίες που «δεν τραβάνε» ή παρουσιάζουν σοβαρά λειτουργικά προβλήματα. Ευτυχώς πάντως, η Αφροδίτη στον Ζυγό σου υπόσχεται μια καθημερινότητα διανθισμένη με ευχάριστες στιγμές και πολλά παιχνίδια.
Ερωτικά
«Όλα του γάμου δύσκολα...» Τα διλήμματα πολλαπλασιάζονται αλλά όσο κι αν το εύχεσαι ή το προσπαθείς είναι δύσκολο να υπάρξει μια οριστική κατάληξη σε μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Ζήσε λοιπόν το σήμερα, χωρίς δεσμεύσεις ή προσδοκίες κι όταν έρθει η ώρα των αποφάσεων, το... ξαναβλέπεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλούν να βρεις την «χρυσή τομή» ανάμεσα σε αυτά που «πρέπει» να κάνεις κι εκείνα που θέλεις αλλά δεν συνάδουν με τις βουλές των άλλων. Και το βασικό πεδίο όπου καλείσαι να κερδίσεις το «στοίχημα» ενός επωφελούς συμβιβασμού είναι ο χώρος της δουλειάς σου. Κάνε υπομονή λοιπόν, θέτοντας ωστόσο και τα απαράβατα όρια σου. Στον αντίποδα, με την Αφροδίτη στον Ζυγό, το σπίτι σου γίνεται όντως το λιμάνι σου.
Ερωτικά
«Πίσω στο οχυρό»! Αν είσαι μόνος/η, αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιο εύκολο να ζήσεις μια περιπέτεια στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα πρόσωπο που συνδέεται με αυτήν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα φροντίσει να την... χαρείς και με το παραπάνω!

ΛΕΩΝ
Γενικά 
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε βάζουν να «κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα» αλλά κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να έχεις κάποιες σημαντικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να εμπλουτίσεις την οπτική σου γύρω από όσα σε απασχολούν και να εξάγεις χρήσιμα συμπεράσματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο ταξίδι, ενώ ακόμη μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση των ιδεών και του έργου σου.
Ερωτικά
«Η αξία του νικητή δίνει δόξα στον ηττημένο»! Σήμερα η ζωή ενδέχεται να σου βάλει δύσκολα, αφού ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και «αξίζει τον κόπο», δείχνει να κινείται σε ένα εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος, εγείροντας απαιτήσεις που σε ξεπερνούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε βάζουν να «τρώγεσαι με τα ρούχα σου», ενώ επιπλέον δοκιμάζουν την υπομονή σου με καταστάσεις και συμπεριφορές, που δεν είναι της αρεσκείας σου. Επειδή όμως τελικά όλα αυτά θα κάνουν τον κύκλο τους και θα... εκπνεύσουν, εσύ φρόντισε κυρίως το να είσαι «εντάξει» με την συνείδησή σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ.
Ερωτικά
«Άστο για αύριο»! Οι υποσχέσεις που δεν έχουν πρακτικό αντίκρισμα σε κάνουν –και σωστά- αρκετά επιφυλακτικό/η. Εξ άλλου, από την στιγμή που ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου, κάθε απόφαση που θα πάρεις για τα προσωπικά σου θα αναθεωρηθεί σύντομα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Από την μια πλευρά, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, σε καλεί να διευκολύνεις την ζωή σου, υιοθετώντας οτιδήποτε σε «βολεύει». Από την άλλη όμως, με τον Άρη και τον Κρόνο στον Τοξότη, μπορεί να σου προκύψουν μπόλικες προκλήσεις, ιδιαίτερα αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις. Και επειδή ενδέχεται να εμπλακείς και σε μη ευχάριστες καταστάσεις, ίσως είναι προτιμότερο τελικά να διοχετεύσεις την ενέργεια των δύο πλανητών προς την επιμόρφωσή σου.
Ερωτικά
«Μη μαδάς την μαργαρίτα»! Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα και «φρέσκες» αντιλήψεις που σίγουρα σε ενδιαφέρουν. Το μόνο «μεμπτό» φαίνεται να είναι αυτά τα... ατελείωτα πήγαινε-έλα ανάμεσα στο «ναι» και το «όχι», με ενδιάμεσο σταθμό το «ίσως»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλουν σε μια «αναμπουμπούλα» στα οικονομικά σου, κάτι όμως που δεν πρέπει ούτε να σε απογοητεύσει, ούτε να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές ενέργειες. Το πιο σωστό θα ήταν να περιμένεις να κατασταλάξουν τα πράγματα κι ύστερα, αν χρειαστεί, πάρε τις αποφάσεις σου. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη στον Ζυγό φαίνεται να σου εξασφαλίζει έναν ήρεμο ύπνο και... μην το ‘χεις για λίγο!
Ερωτικά
«Ου μπλέξεις»! Σε αυτήν την φάση οι εξελίξεις φαίνεται να περιστρέφονται κυρίως γύρω από φίλους/ες και γνωστούς/ες κι ίσως κληθείς να δώσεις τα «φώτα» σου σε μια αρκετά μπλεγμένη υπόθεση. Καλό είναι όμως να μην βιαστείς να κρίνεις ή να πάρεις θέση, αφού τα... φαινόμενα μπορεί να απατούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στο ζώδιο σου ενδέχεται να προκαλέσουν μια σπασμωδικότητα στις κινήσεις σου, πατώντας πότε το «γκάζι» και πότε το «φρένο» κι αν διαπιστώσεις πως δεν μπορείς να διαχειριστείς την όλη κατάσταση, ίσως είναι σκόπιμο να «κάνεις στην άκρη». Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε απαλλάξει από τα πολύ δύσκολα με την συνδρομή φίλων ή ενός συλλογικού φορέα. Επιπλέον είναι πιθανό να κάνεις μια σημαντική γνωριμία.
Ερωτικά
«Πέφτεις σε λάθη, τι έχεις πάθει...» Οι καταστάσεις δεν σε βοηθούν να αποκτήσεις μια καθαρή εικόνα τόσο για αυτά που εσύ επιθυμείς, όσο και για τις προθέσεις των άλλων. Κινδυνεύεις μάλιστα να άγεσαι και να φέρεσαι από –υποτιθέμενες- προοπτικές και επιθυμίες που θα «ξεφουσκώσουν» γρήγορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
 Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου... γνέφει να χαλαρώσεις και να αξιοποιήσεις κάποιες εύκολες λύσεις ή βοήθειες που θα βελτιώσουν την κοινωνική και επαγγελματική σου θέση. Παραμέρισε λοιπόν τους «αυστηρούς» ηθικούς κώδικες που συχνά βάζουν στον «γύψο» την πρόοδό σου και εκμεταλλεύσου το πλεονέκτημα σου. Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη, σε καλούν να λάβεις αποφάσεις για την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
«Η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας»! Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η η προσωπική σου ζωή φαίνεται να αποκτά μια ιδιαίτερη λάμψη, ίσως μάλιστα να υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος κι από ένα άτομο το οποίο θεωρείς «αντάξιο» σου, κοινωνικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε ωθούν να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντα σου και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην πρόοδο σου, παρέχοντας σου τις ανάλογες εμπνεύσεις κι αφορμές, έστω κι από την... ανάποδη! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό δείχνει πρόθυμη να σου εξασφαλίσει μια πιο «χαλαρή» καθημερινότητα, διανθισμένη με επαφές, συζητήσεις και ίσως ένα ευχάριστο ταξίδι.
Ερωτικά
«Τα φιλαράκια». Αν σου αρέσουν οι περίπλοκες καταστάσεις μετ’ εμποδίων, τότε δεν έχεις παρά να «μετατρέψεις» μια φιλική σχέση σε ερωτική και... τούμπαλιν! Πολύ πιο εύκολο θα σου έρθει πάντως αν κυκλοφορήσεις σε διάφορα «στέκια», αφού εκεί θα σου προσφερθούν όλα «στο πιάτο»!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε βάζουν να «βαδίσεις πάνω σε τεντωμένο σκοινί» και μάλιστα εν μέσω. διασταυρούμενων πυρών! Κι επειδή όλα αυτά αναφέρονται πρωτίστως στην καριέρα σου, θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις το τι μπορείς να κάνεις και τι όχι Παράλληλα όμως, στο καθαρά οικονομικό σκέλος της καθημερινότητάς σου, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα φροντίσει ώστε να μην σου λείψει τίποτα.
Ερωτικά
«Ροκ καταστάσεις»! Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να σου δοθεί η αφορμή για μια «έκτακτη» περιπέτεια, να θυμάσαι όμως ότι πρόκειται αποκλειστικά για μια υπόθεση.. σεξουαλικού ενδιαφέροντος! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να «στραβώσεις» με μια εξέλιξη.

Πηγή: http://www.astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 4937709759548881259
Σχόλια
item