Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016
Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Συναισθηματικές αδυναμίες.



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη αναμένεται να συμβάλλει σε μια αναστάτωση στις εργασιακές σου σχέσεις αλλά και να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου κι εδώ η εμπλοκή του Χείρωνα, καθιστά αναγκαίο τον προσανατολισμό σου σε παραδοσιακές θεραπευτικές τεχνικές. Επιπλέον, η συμμετοχή του Άρη σε αυτήν μπορεί να προκαλέσει μια «αναμπουμπούλα» στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου.
Ερωτικά
«Ερωτική πανδαισία». Η Αφροδίτη στον Ζυγό διεγείρει τον ενθουσιασμό και την ιπποτική σου φύση, εκείνο ωστόσο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι όπως πάντα, έτσι και τώρα, θα υπάρξουν υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης, που αύριο, μεθαύριο θα... σχολάσουν!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, ωστόσο αν αποφασίσεις να αναλάβεις κάποια πρωτοβουλία, ψάξε πρώτα μήπως πρόκειται για έναν συναισθηματικό «πανικό», που δεν έχει πραγματικά ερείσματα. Ανάλογες διαστάσεις δίνει η Σεληνιακή έκλειψη και σε σχέση με μια συλλογική προσπάθεια, όπου ίσως κάποιοι αποπειραθούν να σε εξωθήσουν σε ακραίες πρακτικές, υπαγορευμένες από το θυμικό σου.
Ερωτικά
«Σ’ αγαπάω, μ’ ακούς;» Αν είσαι μόνος/η, η έκλειψη θα σου προσφέρει την ευκαιρία να περάσεις... υπέροχα, ανεξάρτητα με το αν κάποιες από τις συναισθηματικές σου αντιδράσεις κρίνονται ως υπερβολικές. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένονται περισσότερες και πιο «πνιγηρές» αγκαλιές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη ενδέχεται να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες, ιδιαίτερα απέναντι σε πρόσωπα που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση κι έχουν ανάγκη περίθαλψης ή προστασίας. Εδώ το πρακτικό πνεύμα σου μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις, ωστόσο σε συναισθηματικό επίπεδο η όλη κατάσταση μπορεί να είναι «too much» για σένα. Παράλληλα είναι πιθανό να υπάρξουν έντονα «φορτισμένες» καταστάσεις σε μια συνεργασία σου.
Ερωτικά
«Ποτέ μην ξαναπείς ποτέ» Σήμερα μπορεί να σου συμβούν «απίστευτα» πράγματα ή να παρασυρθείς σε κινήσεις που ποτέ δεν πίστευες πως θα κάνεις. Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι, ούτε να «κατηγορείς» γι’ αυτό τον εαυτό σου. Απλά ήρθε το... πλήρωμα του χρόνου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη είναι για σένα ένα πολύ δυνατό «χαρτί» ως προς την επιμόρφωση σου, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με την Ιστορία ή την παράδοση. Ωστόσο στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες σου (μετακινήσεις, ταξίδια και γενικότερα θέματα επικοινωνίας) μπορεί να υπάρξουν έντονα φορτισμένες καταστάσεις, που «ξεπερνούν» ακόμη κι εσένα! Καλές λοιπόν είναι οι αγκαλιές και οι συγκινήσεις, πρόσεξε όμως με ποιους/ες τις μοιράζεσαι.
Ερωτικά
«Έχει Πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία» Μια νέα γνωριμία δείχνει να έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μια «σχέση ζωής», φαίνεται ωστόσο ότι στην πορεία θα υπάρξουν έντονα φορτισμένες και «ακραίες καταστάσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με την διαχείριση των συναισθημάτων σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σου κι ίσως είναι σκόπιμο να μην βιαστείς να κάνεις κάποιες αγορές ή επενδυτικές κινήσεις, υπαγορευμένες αποκλειστικά και μόνον από το συναίσθημα σου. Αντίθετα όμως μπορείς να επωφεληθείς από την ανεύρεση ενός κρυμμένου «θησαυρού». Παράλληλα, καλείσαι να διαχειριστείς ακρότητες ή προβλήματα στις σχέσεις σου κι ίσως κάποια στιγμή να... σηκώσεις τα χέρια σου ψηλά!
Ερωτικά
«Πάνω χέρι, κάτω χέρι» Ο Άρης ταράζει τα «νερά» της προσωπικής σου ζωής, φέρνοντας σε ενώπιον καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από αλλεπάλληλες συγκινήσεις. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να σταθείς στην ουσία κι όχι στο ποιος/α θα «επικρατήσει».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη «ανακατεύει» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και με δεδομένο τον έντονο αλλά και συναισθηματικά φορτισμένο χαρακτήρα της, καλό είναι να βάλεις μπροστά την λογική σου, ώστε να μην παρασυρθείς σε επιλογές για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις. Φαίνεται μάλιστα ότι κάποιος/α «ποντάρει» στην ευαισθησία σου για να πετύχει τους σκοπούς του/της. Επιπλέον ο Άρης μπορεί να «τα κάνει μαντάρα» στις ενδοοικογενειακές σχέσεις σου.
Ερωτικά
«Λογική-ευαισθησία, σημειώσατε Χ»! Αν κάτι σε εμπόδιζε μέχρι τώρα να «δεις» το τι πραγματικά ζητάς στις σχέσεις σου και ποιά είναι τα όρια σου, η έκλειψη θα σε βοηθήσει να «ξεστραβωθείς», ισορροπώντας τα πιο πρακτικά σου αιτήματα με τις συναισθηματικές ανάγκες σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Απρόβλεπτες καταστάσεις και συμπεριφορές, ιδιαίτερα ως προς το συναισθηματικό τους σκέλος, διαμορφώνουν ένα μάλλον ασταθές «τοπίο» τόσο στα εργασιακά σου, όσο και στις σχέσεις σου με γνωστούς/ες ή συγγενείς, όπου αν θέλεις να αποφύγεις τα χειρότερα είναι σκόπιμο να κινηθείς στην κατεύθυνση της... παρηγοριάς και του φιλότιμου! Επιπλέον, η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να μεριμνήσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
«Φως στο τούνελ»! Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν μπορεί να σου στείλει ένα πρόσωπο που σε εμπνέει τόσο, ώστε να ξεπεράσεις κάθε φόβο και κάθε δισταγμό για το «αύριο». Ίσως μάλιστα να διευθετηθούν οριστικά και πράγματα αναφορικά με πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν «ξεπεραστεί» ακόμη.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη δείχνει ικανή να επηρεάσει την σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι αν έχεις παιδιά καλό είναι να τους προσφέρεις την συναισθηματική υποστήριξη που χρειάζονται, χωρίς φυσικά να εκμεταλλευτείς την περίσταση για να «πιστοποιήσεις» την εξουσία σου επάνω τους. Ανάλογες «εμπλοκές» μπορεί να προκύψουν και στις φιλικές σου σχέσεις κι ίσως τελικά να «διχαστείς» για το που θα πρέπει να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου.
Ερωτικά
«Αυτός ο άλλος είναι ευεργέτης μου μεγάλος»! Η έκλειψη μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με οτιδήποτε δεν έχεις «ξεπεράσει» ακόμη κι είναι πιθανό να απελευθερωθείς από μια κατάσταση που δεν πάει ούτε μπρος, ούτε πίσω.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη σηματοδοτεί συναισθηματικές «φουρτούνες» στην οικογένεια αλλά και την δουλειά σου και με τον Άρη στο ζώδιο σου να σε «διαφεντεύει» ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Εδώ όμως είναι σκόπιμο να μην αφεθείς στο θυμικό σου αλλά να «ζυγίσεις» προσεκτικά τα πράγματα, γνωρίζοντας πως είτε έτσι είτε αλλιώς, κάποιοι θα πληγωθούν.
Ερωτικά
«Μπούμερανγκ»! Ο Άρης στο ζώδιο σου δεν... κρατιέται κι είναι πιθανό να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου με «μη ασφαλή» τρόπο, με συνέπεια είτε να πληγωθείς, είτε να πληγώσεις. Για να μην γυρίσουν λοιπόν οι πρωτοβουλίες σου σε βάρος σου, σκέψου περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές, μάλιστα η Σεληνιακή έκλειψη σε πιέζει να διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε στενά χρονικά περιθώρια καλύπτοντας τόσο πρακτικές όσο και συναισθηματικές αναγκαιότητες. Και ναι μεν οι τελευταίες έχουν έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας για σένα, αφού θα πρέπει να «ξανοιχτείς» περισσότερο από όσο συνηθίζεις αλλά... μακάρι να δείξεις και τον άλλο σου εαυτό!
Ερωτικά
«Και οι άνδρες κλαίνε» Αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να «σοκαριστείς» από μια αντίδραση του/της συντρόφου σου, να θυμάσαι όμως ότι ο καθένας έχει τις αδύναμες πλευρές του. Αν πάλι είσαι μόνος/η είναι πιθανό να παρασυρθείς σε μια αλληλουχία αναμνήσεων, που θα σου φέρουν περισσότερα... δάκρυα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας έκτακτες υποχρεώσεις που η πλειοψηφία τους έχει να κάνει με το σπίτι σου. Παράλληλα όμως μπορεί να ανακαλύψεις και κάτι παλιό όσο και πολύτιμο. Το μεγάλο «στοίχημα» για σένα πάντως είναι η διαχείριση «δραματοποιημένων» καταστάσεων. Είναι γνωστό ότι τις... σνομπάρεις αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πηγάζουν από αληθινά προβλήματα.
Ερωτικά
«Στου κουφού την πόρτα». Ο ενεργός Χείρωνας προσπαθεί να σε πείσει ότι η αγάπη αξίζει ακόμη κι αν σε «πνίγει». Ίσως λοιπόν να «μπλεχτείς» σε μια σχέση διαφορετική από αυτές που συνηθίζεις, ωστόσο αργά ή γρήγορα ο «τρόμος» μπροστά στην δέσμευση θα επικρατήσει... πανηγυρικά!



ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη σε «πιάνει» άμεσα και είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση και μια κυκλοθυμία, άνευ προηγουμένου! Μάλιστα, η εμπλοκή του Άρη και του Χείρωνα σε αυτήν μπορεί να σε κάνει εξαιρετικά ευάλωτο/η απέναντι σε καταστάσεις που κάτω από άλλες συνθήκες θα διαχειριζόσουν με ψυχραιμία. Παράλληλα όμως οι δύο πλανήτες σε καλούν να προσφέρεις άμεση βοήθεια σε άτομα που «δεν έχουν στον ήλιο μοίρα».
Ερωτικά
«Ζητείται αγκαλιά». Με την έκλειψη να σε «σιγοντάρει», δεν θες και πολύ για να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να ριχτείς «με τα μούτρα» σε μια νέα περιπέτεια! Συναίσθημα βέβαια υπάρχει και μάλιστα άφθονο, οπότε καλό... κολύμπι!

Πηγή: http://www.astrology.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα. Συναισθηματικές αδυναμίες. ΚΡΙΟΣ Γενικά Η Σεληνιακή έκλειψη αναμένεται να συμβάλλει σε...
Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016
epirusblog.gr
5 of 5
Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα. Συναισθηματικές αδυναμίες. ΚΡΙΟΣ Γενικά Η Σεληνιακή έκλειψη αναμένεται να συμβάλλει σε...
ζώδια 6566964051622215983
item