Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016
Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Επιστροφή στις ρίζες.


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα σε φέρνει πιο κοντά σε παραδοσιακές πρακτικές, οι οποίες στην παρούσα φάση μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά αποτελεσματικές. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσφέρεις εκεί που υπάρχει ανάγκη, την ίδια στιγμή όμως είναι καλό να έχεις τον νου σου για ενδεχόμενες «δόλιες» ενέργειες στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου πολλά είναι αυτά που χρήζουν διερεύνησης.
Ερωτικά
«Κι αν κάνω άτακτη ζωή δικός μου είναι λογαριασμός»! Βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας σημαντικής κατάκτησης κι είναι μάταιο να προσπαθείς να «κρατηθείς», μην τυχόν και παραβιάσεις κανόνες, που στο κάτω-κάτω φτιάχτηκαν από άλλους και δεν σε αφορούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με τον Χείρωνα και τον Ποσειδώνα να τονώνουν την δημιουργικότητά σου, θα έχεις την ευκαιρία για να αναβιώσεις ένα παλιό ενδιαφέρον σου αλλά και να «εξαντλήσεις» τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα καλείσαι να ασχοληθείς και με τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, που είτε βρίσκεται σε σύγχυση, είτε έχει εγκλωβιστεί ψυχολογικά σε ιστορίες του παρελθόντος.
Ερωτικά
«Γύρω-γύρω όλοι, στη μέση ο Μανώλης»! Φαίνεται να παλινδρομείς συναισθηματικά αλλά από εδώ το πας από εκεί το φέρνεις, όλο στο ίδιο πρόσωπο και στο ίδιο... αδιέξοδο καταλήγεις. Κάνε τουλάχιστον το αποφασιστικό βήμα, ώστε να σου φύγει ο καημός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου και είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια αναδιάταξη του χώρου σου, αξιοποιώντας παλαιά ή αποθηκευμένα αντικείμενα. Επιπλέον, η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα σε ωθεί να βρεθείς πιο κοντά στους οικείους σου αλλά και να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου επιτρέπει να παρουσιάσεις τα πράγματα όπως θέλεις.
Ερωτικά
«Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε»! Αυτήν την περίοδο οι σχέσεις σου είναι ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες αλλά σε κάθε περίπτωση είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα. Ζήσε λοιπόν την περιπέτεια σου με ανοικτό πνεύμα και χωρίς «κολλήματα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά 
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα ταιριάζει «γάντι» με τις βασικές προτεραιότητές σου (οικογένεια, παράδοση κλπ) κι είναι πιθανό να αναδείξεις τα πλούσια προσόντα σου στην διαχείριση τους. Επιπλέον θα σου δοθεί η ευκαιρία να βρεθείς με άτομα, με τα οποία σε συνδέουν πολλά από παλιά. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να εμψυχώσεις γνωστούς/ες και συγγενείς που δοκιμάζονται από ατυχίες ή μια κακή ψυχολογία.
Ερωτικά
«Το καλύτερο μπεγλέρι, είναι τα κλειδιά στο χέρι»! Από την στιγμή που θα καταφέρεις να «στεγάσεις» τον έρωτα σου, προσφέροντας του θαλπωρή, αγκαλιά κι όλα τα σχετικά, άντε να σου ξεφύγει. Ύστερα βέβαια μπορείς να εξασκήσεις πάνω του την ανίκητη γκρίνια σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά 
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα, παραπέμπει σε αγορές για το σπίτι και την οικογένεια σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ή να ανακαλύψεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να διαθέσεις τα χρήματα σου για έναν φιλανθρωπικό σκοπό ή να χαρίσεις κάτι, στις «κανονικές» συναλλαγές σου ωστόσο είναι πιθανό να εξαπατηθείς ή να κάνεις κάποιο σημαντικό λάθος.
Ερωτικά
«Η αγάπη είναι ζάλη» Ενίοτε και... πεντοζάλη και μάλιστα «στο ταψί»! Τα δυνατά συναισθήματα σου σε συνδυασμό με την μεγαλοψυχία σου μπορεί τελικά να σε κάνουν ένα εύκολο θύμα σε μια υπόθεση που «πάει κι έρχεται» χωρίς να καταλήγει πουθενά. Έχεις και μια περηφάνια, μην το ξεχνάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα μπορεί να καταστήσει πιο δύσκολη την λήψη μιας «λογικής» απόφασης, ιδιαίτερα αν με αυτήν σχετίζονται πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα. ο ενεργός Ποσειδώνας σου εφιστά την προσοχή σε μια συνεργασία, την ίδια στιγμή όμως σε προικίζει με έμπνευση αλλά και την δυνατότητα να κρύψεις κάθε τι που θεωρείς ότι δεν είναι αρεστό στους άλλους ή δεν εξυπηρετεί τα σχέδια σου.
Ερωτικά
«Που να ‘ναι ο ίσκιος σου θεέ, να ‘ρθω να προσκυνήσω»! Από την στιγμή που η σοφία και η ποιητική «στόφα» ενός προσώπου σε εξιτάρουν, όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα. Υπάρχει βέβαια ο «κίνδυνος» να εξιδανικεύσεις υπερβολικά την κατάσταση αλλά... βλέποντας και κάνοντας.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα μπορεί να σε οδηγήσει στην συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά, δίνοντας σου το έναυσμα για να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει. Επιπλέον σε παραπέμπει σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου τάσεις αλλά και να αναζητήσεις μια «υπερβατική» διέξοδο μέσα από τον διαλογισμό ή την προσευχή.
Ερωτικά
«Αρέσω παιδί μου, αρέσω, πώς να το κάνουμε;» Ωστόσο μαζί με τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, να θυμάσαι ότι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, μπορεί εύκολα να ενισχύσει τις τάσεις ναρκισσισμού και ματαιοδοξίας, που πάντα σε έχουν στο... κατόπι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η
 αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα σε ωθεί να αναζητήσεις εκείνα που σε ενώνουν με τους «ομοίους» σου παράλληλα όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να περιχαρακωθείς απέναντι στους «ξένους», δίνοντας μάλιστα και μια κοινωνικοπολιτική διάσταση στο όλο θέμα. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις έναν φίλο από τα παλιά. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας προάγει τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου.
Ερωτικά
«Η γριά κότα έχει το ζουμί»! Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, που θα σε συγκινήσει... επαρκώς. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα έχεις την ευκαιρία να την «τονώσεις», αναβιώνοντας κάποιες από τις παλιές καλές στιγμές της.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η  αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα, σε καλεί να αξιοποιήσεις ένα κληροδότημα ή να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση, παραλαμβάνοντας την «σκυτάλη» από κάποιον πρεσβύτερο. Επιπλέον ενισχύει την διάθεση σου να ψάξεις... μπαούλα ή αποθήκες αλλά και υποθέσεις του παρελθόντος. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να ονειρευτείς και να κάνεις σχέδια για το μέλλον, ακόμη κι αν ξέρεις ότι όλα αυτά δεν «στέκουν».
Ερωτικά
«Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ»! Ο Άρης στο ζώδιο σου μπορεί να σε παρασύρει σε «καυτές» περιπτύξεις αλλά και σε επιλογές, που... σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι! Κάνε λοιπόν τις κατακτήσεις σου, χωρίς όμως να δίνεις υποσχέσεις για την συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα μπορεί να λειτουργήσει «άψογα» σε σχέση με τις αναζητήσεις σου γύρω από την αρχιτεκτονική, την ιστορία ή την αρχαιολογία, ενώ μπορεί να επισκεφθείς ένα μέρος με ειδικό συναισθηματικό βάρος. Επιπλέον, είναι πιθανό να «ξεθάψεις» έγγραφα και αντικείμενα αξίας. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να... μην πιστεύεις ότι ακούς ή διαβάζεις και να λειτουργείς περισσότερο με την διαίσθηση σου.
Ερωτικά
«Ανάγκα και θεοί πείθονται»! Πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις... μαζεύτηκαν, ακόμη όμως κι αν τελικά δεν συμβεί τίποτα το σημαντικό στην προσωπική σου ζωή, εξ αιτίας των αναγκαστικών προτεραιοτήτων σου, μπορείς να κρατήσεις επαφή με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα, ενισχύει τις συναισθηματικές ανάγκες σου κι είναι πιθανό να «αγκαλιάσεις» πρόσωπα ή καταστάσεις με τρόπο που δεν συνηθίζεις. Επιπλέον βέβαια μπορεί να ενεργοποιήσει μια παλιά οικονομική προοπτική ή να δρομολογήσει εξελίξεις σε περιουσιακά και κληρονομικά ζητήματα. Παράλληλα όμως, στις καθημερινές οικονομικές σου συναλλαγές ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πιο... συγκεντρωμένος/η!
Ερωτικά
«Ήρεμα, ήρεμα, δεν είμαι τρομοκράτης»! Οι κάπως... εξεζητημένες απόψεις σου δημιουργούν έλξεις και απώσεις, ανάλογα με το τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν θες και πολύ για να βάλεις μπουρλότο σε μια σχέση που σου σπάζει τα νεύρα με τις «γλύκες» της.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σου δίνει το δικαίωμα να πιστεύεις στο καλύτερο κι ίσως τελικά αυτή η πίστη σου να σε οδηγήσει σε μια ουσιαστική δικαίωση. Επιπλέον ενισχύει τις ανθρωπιστικές σου τάσεις. Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα σε ωθεί να επικεντρωθείς σε οικογενειακές υποθέσεις και ιδιαίτερα σε κάποια πράγματα που ήταν κρυφά και τώρα ήρθε η στιγμή για να βγουν στο φως, ενώ δεν αποκλείεται να συνεργαστείς με κάποιον πρεσβύτερο.
Ερωτικά
«Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε»! Μπορείς να βρεθείς πλησιέστερα στην ευτυχία, ασκώντας την δύναμη της φαντασίας σου. Αυτό μπορεί να αναφέρεται ευθέως στην σεξουαλική σου πρακτική αλλά και στην διάθεση σου να δεις μόνον τις ιδανικές πτυχές μια σχέσης.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 3096452853006617557
Σχόλια
item