Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Ώρα για δράση!


ΚΡΙΟΣ
14 Σεπτεμβρίου 2016
Γενικά
«Το άλογο το πληγωμένο, όταν δει τη σέλλα τρέμει»! Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε κάνει πολύ πιο «μυγιάγγιχτο/η», κάτι που θα δημιουργήσει μια αναστάτωση γύρω σου. Επιπλέον, ενδέχεται να αναβιώσει μια νομική υπόθεση, που πίστευες ότι είχε κλείσει. Από την άλλη πλευρά ωστόσο, καλείσαι να δημιουργήσεις μια «ζεστή» ατμόσφαιρα, για κάποιους/ες που την έχουν στερηθεί, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με το ιστορικό μιας αντιπαράθεσης.
Ερωτικά
Με δεδομένη την ασταθή διάθεση σου, είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε μια επιλογή που καλύπτει κυρίως την ανάγκη σου για αγκαλιά. Σε κάθε περίπτωση πάντως καλό είναι να μετριάσεις τις προσδοκίες και τον... μελοδραματισμό σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
«Όλα τα παλιά αγοράζω... ο παλιατζής»! Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να επικεντρωθείς σε παλιά οικονομική υπόθεση, που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο, αν όμως πρόκειται για την αναβίωση κάποιας «βεντέτας», τότε προσπάθησε να μην ρίξεις «λάδι στην φωτιά». Παράλληλα βέβαια, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επωφεληθείς είτε από την πώληση όσων δεν χρειάζεσαι πια, είτε από την ανεύρεση ή αγορά ενός πολύτιμου αντικειμένου.
Ερωτικά
Μια συνάντηση με ένα άτομο με το οποίο είχε συμβεί «κάτι» στο παρελθόν, μπορεί να σου «ξυπνήσει» επιθυμίες που νόμιζες ότι δεν... υπήρχαν πια! Να θυμάσαι όμως ότι η σεξουαλικότητα σου μπορεί να μπλοκάρει εύκολα από μια άστοχη φράση ή κίνηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
«Ραντεβού με την... Πυθία»! Ο ενεργός Χείρωνας θα σου δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ή να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που διακρίνεται για την σοφία του και μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά σε μια υπόθεση σου. Επιπλέον, καλείσαι να κάνεις μια «βουτιά» στο παρελθόν, ανασύροντας γόνιμα και δημιουργικά στοιχεία, που θα σε βοηθήσουν να «ξεμπλοκάρεις». Από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως εγκλωβιστείς σε μια συναισθηματική εσωστρέφεια.
Ερωτικά
Πολύ το «ψάχνεις» κι αν συνεχίσεις σε μια τέτοια λογική είναι μάλλον απίθανο να καταλήξεις κάπου. Αντίθετα, προσπαθώντας να αναλύσεις αυτά που... δεν αναλύονται, το πιθανότερο είναι να μείνεις «μετέωρος/η» σε μια κατάσταση, όπου δεν πας ούτε μπροστά, ούτε πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
«Συναισθηματικός χείμαρρος»! Ο ενεργός Χείρωνας, ενδέχεται να σε αναστατώσει συναισθηματικά και να σε εγκλωβίσει, τόσο που να μην μπορείς να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Ουσιαστικά όμως παραπέμπει στην ανάγκη σου να «ξεμπερδεύεις» μια και καλή με το παρελθόν σου και όσα περιεχόμενα του σε ταλαιπωρούν ακόμη. Επιπλέον, όλα θα πάνε καλύτερα αν καταφέρεις να ξεκουραστείς σε ένα φυσικό περιβάλλον.
Ερωτικά
Τόσο η δική σου διάθεση, όσο και των άλλων απέχουν πολύ από το να είναι σταθερές, με συνέπεια να υπάρχει μια αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι. Προσπάθησε ωστόσο να καταπολεμήσεις τις όποιες ανησυχίες σου, αφού υφίστανται κυρίως για «εσωτερική κατανάλωση»!

ΛΕΩΝ
Γενικά 
«Περασμένα μεγαλεία»! Η ημέρα προσφέρεται για να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους και να συζητήσετε για όλα αυτά που σας ενώνουν κι όχι βέβαια για εκείνα που σας χωρίζουν. Γιατί αν παρασυρθείς κι αρχίσεις να «ξύνεις πληγές», τότε θα κυριαρχήσουν τα αρνητικά συναισθήματα. Επιπλέον, με την συνδρομή του ενεργού Χείρωνα, είναι πιθανό να ξαναθυμηθείς μια παλιά δραστηριότητα σου ή να αντλήσεις έμπνευση από την παράδοση.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν ξυπνά μέσα σου επιθυμίες και συναισθήματα κι ίσως έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια αισθησιακή εμπειρία, η οποία όμως δεν φαίνεται να έχει διάρκεια. Το πρόβλημα βέβαια θα είναι μεγαλύτερο αν είσαι ήδη σε κάποια σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
«Εντός των τειχών»! Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να ασχοληθείς άμεσα με το σπίτι σου, προβαίνοντας σε μια αναδιάταξη του χώρου και «ξεθάβοντας» υλικά που χρειάζεσαι, πρόσεξε ωστόσο μην σου συμβεί και κάποιο «οικιακό» ατύχημα. Επιπλέον, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσεις τα περιουσιακά σου δικαιώματα. Παράλληλα, σε μια ακόμη πιο δημιουργική κατεύθυνση μπορείς να ανατρέξεις στις ρίζες σου και την παράδοση.
Ερωτικά
Το μυαλό σου βασανίζεται με το πως θα ήταν τα πράγματα αν δεν είχε γίνει το άλφα αλλά το βήτα κλπ... Όλη αυτή η «ανασκόπηση» όμως δεν είναι παρά το άλλοθι της απραξίας σου, ενώ ωφελεί μόνον στην περίπτωση που επισημάνεις τα όποια λάθη και τους άστοχους χειρισμούς σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
«Κίτρινο γράμμα στο συρτάρι». Μια συνάντηση με ένα πρόσωπο με το οποίο σας συνδέουν πολλά μπορεί να σε συγκινήσει και να σε κάνει να θυμηθείς κάποιες παλιές όσο και έντονες στιγμές. Πρόσεξε βέβαια μήπως μαζί με τις μνήμες ξεθαφτεί κατά λάθος και το... τσεκούρι του πολέμου! Επιπλέον, με την συνδρομή του ενεργού Χείρωνα, είναι πιθανό να «ξεθάψεις» αντικείμενα ή έγγραφα-χειρόγραφα με συναισθηματική αξία.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου να σου δίνει το «κοκαλάκι της νυχτερίδας», η γοητεία σου είναι μάλλον αξεπέραστη και είτε μπεις σε μια κατάσταση, είτε όχι, το βέβαιο είναι ότι έχεις τον τρόπο για να βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
«Καημοί και... αναστεναγμοί»! Η ημέρα έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος κι ίσως βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για αντιδράσεις που «δεν έχουν λογική». Παράλληλα όμως, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να επανεξετάσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, ξεκινώντας από εκείνες που κάποτε ήταν «κομμάτι» σου αλλά τις έβαλες στο περιθώριο.
Ερωτικά
Η δραστική επανάκαμψη ενός προσώπου στην ζωή σου, μπορεί βέβαια να βελτιώσει άμεσα την ψυχολογία σου και να θεραπεύσει «πληγές» του παρελθόντος, φαίνεται όμως ότι αργά ή γρήγορα θα ξαναζήσεις ανεπιθύμητες εντάσεις, οπότε «κράτα μικρό καλάθι»!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
«Γίνε ο... αρχαιολόγος σου»!. Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να φέρεις το «χθες» στο «σήμερα», κάτι που μπορεί να αναφέρεται τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε καταστάσεις ή δραστηριότητες. Επιπλέον, είναι πιθανό να νοιώσεις την ανάγκη να μείνεις για αρκετές ώρες μόνος/η, ώστε να ανασυντάξεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου, καλό είναι όμως να μην «κολλήσεις» σε λεπτομέρειες που σε «κρατάνε» πίσω.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να σου γίνει μια πρόταση συγκατοίκησης που θα «ξυπνήσει» μέσα σου όνειρα κι επιθυμίες, ίσως όμως τελικά να μην μπορέσεις να υποστηρίξεις μια υπόθεση που πάνω απ’ όλα περιορίζει τις κατακτημένες ελευθερίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
 «Ιστορία μου, αμαρτία μου»! Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να ανασύρεις μνήμες και περιεχόμενα από το παρελθόν, ώστε να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές αιτίες για όσα σε «βαραίνουν» σήμερα. Καλό είναι πάντως να μην παρασυρθείς από απωθημένα που δεν έχουν κανέναν δημιουργικό χαρακτήρα. Παράλληλα, έχε τον... νου σου αφού είναι εύκολο να «ξανακυλήσεις» σε μια ανθυγιεινή συνήθεια του παρελθόντος.
Ερωτικά
Είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο του καλλιτεχνικού ή «εναλλακτικού» χώρου, που θα σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα του, καλό είναι όμως να θυμάσαι ότι στην ζωή, τα πράγματα δεν έχουν πάντα την αίγλη που φαίνεται με μια πρώτη ματιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
«Πάμε σαν άλλοτε»! Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να αναζωπυρώσει έχθρες ή φιλίες του παρελθόντος αλλά και συλλογικές δράσεις που υπαγορεύονται από την ανάγκη σου να «διορθώσεις» τρόπον τινά τα πράγματα. Εδώ βέβαια ελλοχεύει και ο κίνδυνος ενός φανατισμού που μπορεί να τον βρεις μπροστά σου κι από την στιγμή που έχεις να κάνεις με πληγωμένα «θηρία», δεν χρειάζονται θεωρίες αλλά περισσότερη αγάπη.
Ερωτικά
Δυνατά συναισθήματα σε «περικυκλώνουν» κι ίσως παρασυρθείς σε μια επιλογή, που όπως θα διαπιστώσεις αργότερα δεν συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θα ήθελες πραγματικά. Μπορεί ακόμη να ζήσεις κάποιες «έντονες» στιγμές με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
«Το είπε ο γέροντας»! Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να επηρεάσει την διάθεση σου, κάνοντας σε πολύ πιο ευαίσθητο/η ή εσωστρεφή, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με την αναπόληση καταστάσεων του παρελθόντος κι ιδιαίτερα εκείνων που σε πλήγωσαν. Παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με «σοφούς» και πρεσβυτέρους σχετικά με μύθους ή θρύλους αλλά και την προοπτική αναβίωσης μιας «δυνατής» παράδοσης.
Ερωτικά
Για μια... ακόμη φορά, πολλά από όσα σου παρουσιάζονται ως «ευτυχείς προοπτικές» απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να απολαύσεις το «σήμερα» και τις ευκαιρίες που σου προσφέρει, χωρίς να δεσμεύεσαι από κάτι.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 7394562792159915868
Σχόλια
item