Άρτα: Από μηδέν στον πρώτο, 12 τώρα οι προσφορές! Άρτα: Από μηδέν στον πρώτο, 12 τώρα οι προσφορές! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Από μηδέν στον πρώτο, 12 τώρα οι προσφορές!Άρτα: Από μηδέν στον πρώτο, 12 τώρα οι προσφορές!
ΚΑΙ κει που ο πρώτος διαγωνισμός για τον καθαρισμό της κοίτης Αράχθου προς την πλευρά της Μονής Κάτω Παναγιάς απέβη άκαρπος, ξαφνικά στον δεύτερο επαναληπτικό εμφανίστηκαν με προσφορές 12 υποψήφιοι και μάλιστα προέκυψε και ενιστάμενος!
Τί έγινε αλήθεια, παίχθηκε κανένα παιγνίδι; Οι εργολάβοι ξέρουν... Στον μειοδοτικό διαγωνισμό πάντως η τεχνική εταιρεία, στην οποία τελικά κληρώθηκε, προσέφερε 57,94% έκπτωση.
Κι εμείς που δεν ήμαστε τόσο σχετικοί βλέπουμε ότι είναι πάρα πολύ υψηλή, καθόσον η εν λόγω εταιρεία θα κληθεί να κατασκευάσει ένα έργο προϋπολογισμού 700.000 ευρώ μόνο με περίπου 300.000 ευρώ!
Ο δεύτερος μειοδότης υπέβαλε μεν ένσταση κατά του πρώτου, ωστόσο στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου την περασμένη Παρασκευή προφανώς δεν έγινε δεκτή και έτσι το έργο κατακυρώθηκε υπέρ του πρώτου μειοδότη, τον οποίο βέβαια τώρα θα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.
ΥΓ: Ατυχία ως προς το μεγάλο ποσοστό έκπτωσης διότι δεν παραμένει στην αντιπεριφέρεια αλλά επιστρέφει στο υπουργείο Υποδομών.
Δυστυχώς!
taxydromosartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Από μηδέν στον πρώτο, 12 τώρα οι προσφορές!
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 7664111839994178733
Σχόλια
item