Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα. 
Πνεύμα συνεργασίας.


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στην Παρθένο παραπέμπει σε μια επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία που θα μπορούσε να προσδώσει έναν άλλο «αέρα» στις κινήσεις σου. Γενικότερα οι «άλλοι» φαίνεται να υποστηρίζουν το έργο και τις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στο σπίτι σου, ώστε το επόμενο πρωί να σε βρει καθ’ όλα εντάξει!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, να ξέρεις ότι οι πιο θελκτικοί πειρασμοί εδρεύουν στον χώρο της εργασίας σου κι όχι σε... μπαράκια! Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου με έργα κι όχι μόνο με λόγια.

ΤΑΥΡΟΣ
 Γενικά
Ο Ήλιος στην Παρθένο σε ωθεί να επικεντρωθείς στους «δικούς σου» ανθρώπους αλλά αυτό δε φτάνει, αφού σήμερα πολλά θα κριθούν από το πόσο καλά «δικτυωμένος/η» είσαι και με τον «έξω κόσμο»! Επιπλέον, η Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί τα ταξίδια αλλά και την προώθηση των ιδεών και του έργου σου, μέσα από κάθε διαθέσιμη δράση.
Ερωτικά
Η ζωή έχει μεγάλα σχέδια για σένα αλλά, πριν κάνεις το «μεγάλο βήμα», καλό θα ήταν να ξεμπερδέψεις οριστικά με οτιδήποτε σε βαραίνει, πολύ περισσότερο αν πρόκειται για εξαρτήσεις που σε κρατούν πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην διεκπεραίωση μιας παλιάς οικονομικής υπόθεσης αλλά και σε μια νομική πράξη που διασφαλίζει τα συμφέροντα σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο μπορεί να σου δώσει πρόσβαση σε «μυστικά και ντοκουμέντα», σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου αλλά και να σε διαφωτίσει για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο.
Ερωτικά
Το να «κολλήσεις» σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση, δεν είναι βέβαια λύση. Εκείνο που σου πρέπει είναι μια νέα πορεία με κάποιον/α που δεν έχει καμία σχέση με το «μοντέλο» σχέσης που λειτουργούσες μέχρι σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις ή δραστηριότητες που σχετίζονται με το παρελθόν, είτε πρόκειται για τα προσωπικά σου, είτε για δραστηριότητες γενικότερου ενδιαφέροντος. Παράλληλα, ίσως ευνοηθείς από την μεσολάβηση ενός φιλικού ή συγγενικού σου προσώπου, ενώ ανάλογα θετική μπορεί να αποβεί και η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται να αλλάζει προσωρινά τους κανόνες του «παιχνιδιού», από την δική σου πλευρά όμως εκείνο που προέχει είναι να… εμπεδώσεις τα διδάγματα του παρελθόντος!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Ήλιος στην Παρθένο ευνοεί τις επαγγελματικές συνεργασίες κι αν σου γίνει μια σχετική πρόταση μην διστάσεις να την αποδεχθείς. Ακόμη, ίσως έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με ένα σημαίνον πρόσωπο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στην επίτευξη των στόχων σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν αλλά και το παρασκήνιο!
Ερωτικά
Με δεδομένη την «γκίνια» που έχεις, καλό είναι να αφήσεις στην άκρη τα δικά σου και να επικεντρωθείς σε κάποια «αιτήματα» από πρόσωπα που ενδιαφέρονται για άλλους και χρησιμοποιούν εσένα ως… μεσάζοντα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου προάγει κάθε προσπάθειά σου να βελτιώσεις τις εργασιακές σχέσεις σου κι ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να προβείς σε μια επωφελή νομική ρύθμιση. Επιπλέον οι συνθήκες ευνοούν την διάδοση ή την διαφήμιση του έργου σου, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, είναι πιθανό να αναβιώσουν καλές στιγμές με φίλους/ες.

Ερωτικά 
Η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιό σου μπορεί να σε φέρουν κοντά σε ένα πρόσωπο που σε εκφράζει και αντιπροσωπεύει ότι καλύτερο θα μπορούσες να ζητήσεις. Βιάσου όμως γιατί ο χρόνος σου τελειώνει!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ασχοληθείς ξανά με κάτι που είχες εγκαταλείψει στο παρελθόν, ενώ γενικότερα φαίνεται ότι οι λύσεις στα αδιέξοδα του παρόντος μπορούν να έλθουν από τα… παλιά! Παράλληλα, με τον Ήλιο στην Παρθένο ίσως σου δοθεί η δυνατότητα να συνάψεις μια μυστική ή άτυπη οικονομική συμφωνία, που θα εξασφαλίσει τα νώτα σου.
Ερωτικά
Αναμένονται όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου αλλά κάπου κρυφά και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Στην περίπτωση βέβαια που «το ’χεις δίπορτο» θα πρέπει να πάρεις και την ευθύνη της επιλογής σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στην Παρθένο ευνοεί τις συνεργασίες αλλά και την δικτύωσή σου σε κύκλους που θα μπορούσαν να συμβάλλουν θετικά στην διεκπεραίωση ποικίλων υποθέσεών σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να επαναφέρει κοντά σου πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, ενώ γενικότερα αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Είτε πρόκειται για «γάμο», είτε για «διαζύγιο», όλα συνηγορούν στην λήψη μιας σημαντικής απόφασης σε σχέση με την προσωπική σου ζωή κι ίσως βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να καταλήξεις οριστικά στο τι ζητάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
 Γενικά
Ο Ήλιος στην Παρθένο αναδεικνύει την ικανότητά σου να επωφελείσαι από την διατήρηση καλών σχέσεων τόσο με τους «ισχυρούς», όσο και με άτομα που κατέχουν θέσεις κλειδιά και μπορεί να αποδειχθούν ένα πολύ χρήσιμο «εργαλείο» για την επίτευξη των στόχων σου. Επιπλέον ευνοείται η προώθηση-διαφήμιση του έργου σου, ενώ ίσως σου προταθεί μια επικερδής συμφωνία.
Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τα προβλήματα των άλλων, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σου. Μπορείς όμως να «ανεβάσεις τις μετοχές σου» μέσα από την κοινωνική σου παρουσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές σου, ίσως μάλιστα κάνεις κι ένα ταξίδι για να δεις από κοντά τις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν θέματα σχετικά με τις σπουδές, την επιμόρφωση αλλά και την επαγγελματική σου κατάρτιση. Παράλληλα, ίσως ξαναπέσει στο «τραπέζι» μια πρόταση συνεργασίας.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή κι αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με κάποια αλλαγή προσώπου αλλά κυρίως με την αβίαστη έκφραση των συναισθημάτων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σου θυμίζει ότι πρέπει να ξεμπερδεύεις με όσες δουλειές έχεις αφήσει στη μέση, ώστε από αύριο να είσαι καθ’ όλα έτοιμος/η! Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο εξυπηρετεί άριστα τις οικονομικές σου βλέψεις κι είναι πιθανό να σου γίνει μια επικερδής πρόταση. Ακόμη μπορεί να ωφεληθείς από μια πώληση ή την ρύθμιση θεμάτων ακίνητης περιουσίας.
Ερωτικά
Στην παρούσα φάση φαίνεται να τονίζονται οι σεξουαλικές σου ανάγκες ή αναζητήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να διερευνήσεις τις προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, μέσα από μια μάλλον τολμηρή πρόταση!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Με τον Ήλιο στην Παρθένο καλείσαι να αναδείξεις τον διαμεσολαβητικό σου ρόλο, φέρνοντας πιο κοντά ανθρώπους με «όμορα» συμφέροντα ή κοινές επιθυμίες. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να ταξιδέψεις για αυτόν τον λόγο. Επιπλέον, καλείσαι κι εσύ να εκμεταλλευτείς τις θετικές συγκυρίες, προχωρώντας σε μια συμφωνία ή νομική πράξη που μπορεί να σου διασφαλίσει μια ομαλή πορεία.
Ερωτικά
Το σύμπαν δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να βρεθείς στην αγκαλιά ενός προσώπου που σε νιώθει και σε καταλαβαίνει, καλό είναι όμως να ξεκαθαρίσεις και μια παλιά υπόθεση που «σέρνεται» στην ζωή σου.

Πηγή: http://www.astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου 2016
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 4986993938927118744
item