«Σφάζονται» οι γονείς του 5χρονου που τον κατασπάραξαν ροτβάιλερ

«Σφάζονται» οι γονείς του 5χρονου που τον κατασπάραξαν ροτβάιλερ
Νέα διάσταση στην τραγωδία που σόκαρε τη χώρα ανήμερα του Πάσχα, όταν ροτβάιλερ επιτέθηκαν και σκότωσαν τον 5χρονο Στάθη, που βρισκόταν στο μοιραίο σπίτι μαζί με τη μητέρα του. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, σχεδόν 3 μήνες μετά, η μητέρα και ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού, δίνουν μάχη για την αποζημίωση.

Σύμφωνα με την πλευρά της μάνας, ο πατέρας που πριν την τραγωδία δεν αναγνώριζε το παιδί ως δικό του, πλέον επιφυλάσσεται κατά παντός δικαιώματός του. 

«Δεν θα με εκπλήξει αν τις προσεχείς μέρες κινηθεί νομικά κατά του ιδιοκτήτη των σκυλιών για την αποζημίωση» λέει ο δικηγόρος της μητέρας που τονίζει πως όσο ζούσε ο Στάθης, έκανε τα πάντα για να μην έχει σχέσεις μαζί του έχοντας απαρνηθεί πολλές φορές την πατρότητά του. 

«Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι ενώ η μητέρα δεν έχει αποφασίσει αν θα κινηθεί νομικά κατά του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ, ο πρώην σύζυγος και τα πεθερικά της, τη συκοφαντούν στις καταθέσεις τους, υποστηρίζοντας πως δεν ήταν καλή μητέρα. 

Όσο ζούσε ο Στάθης, ο πατέρας δεν είχε δώσει ούτε ένα ευρώ, αλλά όταν πέθανε η στάση τους άλλαξε» τονίζει. 

Η πλευρά του πατέρα τηρεί σιγή ιχθύος. Διαψεύδει αυτούς τους ισχυρισμούς και σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους υπάρχει έντονη ενόχληση από τις κινήσεις και τις τοποθετήσεις της άλλης πλευράς…
epirusblog.gr
5 of 5
«Σφάζονται» οι γονείς του 5χρονου που τον κατασπάραξαν ροτβάιλερ
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8351108462623723857
item