Οι Μουσουλμάνοι κατέλαβαν πόλη των ΗΠΑ κι αμέσως άρχισαν εφαρμογή του νόμου της Σαρίας

Οι Μουσουλμάνοι κατέλαβαν πόλη των ΗΠΑ κι αμέσως άρχισαν εφαρμογή του νόμου της Σαρίας Το Hamtramck, στο Μίσιγκαν είναι η πρώτη πόλη στην Αμερική με πλειοψηφία μουσουλμανικού πληθυσμού. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, ο μουσουλμανικός πληθυσμός ήταν αρκετός, ώστε να βάλει τους ανθρώπους του στην τοπική αυτοδιοίκηση. 

Και, βέβαια δεν άργησαν να δείξουν τι ακριβώς, επρόκειτο να κάνει ένα μουσουλμανικό δημοτικό συμβούλιο, για την εξαθλιωμένη πόλη του Μίσιγκαν. Το Hamtramck, εδώ και δεκαετίες, ήταν μια πόλη με πολωνούς μετανάστες...

Αμέσως μετά τις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου, ο διοργανωτής της κοινότητας Ιμπραήμ Algahim εξέφρασε τη χαρά, ότι οι μετανάστες που είχαν χτίσει την πόλη σήμερα δεν είχαν πλέον ισχύ. «Σήμερα, θα δείξουμε στους πολωνούς και σε όλους τους άλλους», είπε. Και τους έδειξε. 

Είναι πλέον παράνομο να σερβίρει κάποιος αλκοόλ σε απόσταση 500 ποδών από ένα τζαμί στο Hamtramck, το οποίο βρίσκεται στο Ντητρόιτ και είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη, στο Μίσιγκαν, με πληθυσμό 22.000 ατόμων.

Και αυτό σε μια πόλη, σύμφωνα με την Washington Post, που επιδείκνυαν ανοιχτά την απαγόρευση, κρατώντας ανοιχτά τα μπαρ. 

Ωστόσο, σύμφωνα με έναν από τους άνδρες του δημοτικού συμβουλίου, τον Saam Almasmari, δεν είναι δικό τους λάθος. «Δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να μπλέκουν τη θρησκεία με την πολιτική», δήλωσε ο Almasari, ο οποίος πήρε τους περισσότερους ψήφους στις εκλογές του Νοεμβρίου. 

«Όταν ζητήσαμε ψήφο, δεν τους ρωτήσαμε ποια είναι η θρησκεία τους.» Μετά την ύφεση στον κατασκευαστικό κλάδο, όπως και στο υπόλοιπο της πολιτείας του Michigan, οι τιμές των ακινήτων στην πόλη έπεσαν κατακόρυφα, κάτι που οδήγησε σε μαζικές δημογραφικές μεταβολές. Τώρα, 27 γλώσσες ομιλούνται στα σχολεία του Hamtramck. 

«Οι Πολωνοί πιστεύουν ότι εισβάλαμε στην περιοχή τους,» είπε ο Masud Khan, ένας ηγέτης του ισλαμικού κέντρου αλ-Islah της πόλης. «Ήμασταν μια μεγάλη απειλή για τη θρησκεία και τον πολιτισμό τους. Τώρα πέρασε η εποχή τους. » 

prisonplanet.gr 
epirusblog.gr
5 of 5
Το Hamtramck, στο Μίσιγκαν είναι η πρώτη πόλη στην Αμερική με πλειοψηφία μουσουλμανικού πληθυσμού.  Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Po...
Οι Μουσουλμάνοι κατέλαβαν πόλη των ΗΠΑ κι αμέσως άρχισαν εφαρμογή του νόμου της Σαρίας
epirusblog.gr
5 of 5
Το Hamtramck, στο Μίσιγκαν είναι η πρώτη πόλη στην Αμερική με πλειοψηφία μουσουλμανικού πληθυσμού.  Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Po...
ενδιαφέροντα 3028528167067082226
item