Μπρούσκο επιτυχίας σε διπλό ταμπλό

Μπρούσκο επιτυχίας σε διπλό ταμπλόΉπιε το «Μπρούσκο» της επιτυχίας, αλλά δεν... μέθυσε. Ο Ανδρέας Γεωργίου, πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, παραμένει ένα προσγειωμένο παιδί που συνεχίζει να δουλεύει σκληρά για να μην απογοητεύσει τον κόσμο που του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης με την αγάπη του.
«Μπρούσκο σημαίνει άγριο! Θεωρώ ότι αυτό το σίριαλ είναι σταθμός στην καριέρα μου» υπογραμμίζει στην αρχή της κουβέντας μας. Και δεν έχει άδικο...
Η ιστορία του τηλεοπτικού Αχιλλέα, που τον υποδύεται ο ίδιος, της Μελίνας (Ελενα Βαΐτσου) και του Σήφη (Αποστόλης Τότσικας) τράβηξε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον του κοινού χαρίζοντας στη σειρά υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης. «Μου το έλεγε το ένστικτό μου ότι θα πήγαινε καλά το “Μπρούσκο”. 
Το αγάπησα με την πρώτη ανάγνωση του πρώτου επεισοδίου. Για να είμαι ειλικρινής όμως τόσο μεγάλη επιτυχία δεν την περίμενα. Σίγουρα με κάνει πολύ χαρούμενο το γεγονός και μου δίνει θάρρος να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».
Μιλώντας στην «Espresso της Κυριακής» ο Ανδρέας Γεωργίου αποφεύγει να αποκαλύψει πράγματα για το μέλλον του ήρωά του. Υπόσχεται όμως πολλές ανατροπές στα επόμενα επεισόδια κι ένα πολύ ενδιαφέρον φινάλε για την πρώτη σεζόν της σειράς. Οπως λέει, τα σχόλια που παίρνει από τους τηλεθεατές είναι ως επί το πλείστον θετικά. «Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως παρατηρούν μέχρι και τις λεπτομέρειες. 
Το κοινό θέλει να βλέπει ελληνική μυθοπλασία για να ταυτίζεται με τους ήρωες της διπλανής πόρτας. Οπως και να το κάνουμε, αλλιώς είναι να παρακολουθεί ένας Ελληνας την ιστορία του Αχιλλέα και της Μελίνας κι αλλιώς του Μουράτ και της Αϊσέ. Πιστεύω πως η επιτυχία της σειράς είναι και μια απάντηση σε όλα αυτά τα τουρκικά που έχουν κατακλύσει τη μικρή οθόνη» σημειώνει.
Στην περίπτωση της καθημερινής σειράς ένα πράγμα είναι σίγουρο: οι ρυθμοί της δουλειάς είναι καταιγιστικοί. Πόσο μάλλον αν περιλαμβάνει γυρίσματα σε Κύπρο, Αθήνα, Κρήτη, ακόμη και στο εξωτερικό. Ο Ανδρέας συμφωνεί πως είναι κουραστικό για τους συντελεστές να βρίσκονται με μια βαλίτσα στο χέρι, ωστόσο ο ίδιος θεωρεί αυτή την κούραση δημιουργική και ανανεωτική. «Αλλάζεις περιβάλλον και γυρνάς στη βάση σου φρέσκος, με ανοιχτό μυαλό και καινούργιες ιδέες» λέει.
Βέβαια πολλές φορές στα γυρίσματα συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα. «Θυμάμαι, κάναμε γύρισμα στα Χανιά και ύστερα από 18 ώρες, όταν η ώρα είχε πάει πια 3.00 τα ξημερώματα, εγώ και η Ελένη Βαΐτσου που συμμετείχαμε στη σκηνή δεν μπορούσαμε να σταθούμε στα πόδια μας από την κούραση. 
Τότε λοιπόν άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα... κουφά. Πρώτα έπεσαν τα φώτα, μετά έπιασε βροχή, κατόπιν χάλασε το μικρόφωνο και στο τέλος μείναμε από μπαταρίες. Ενώ λοιπόν ήμασταν έτοιμοι να βάλουμε τα... κλάματα, μας έπιασε νευρικό γέλιο παρασύροντας φυσικά όλο το συνεργείο».
Σχολιάζοντας τον διπλό ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Γεωργίου δυσκολεύεται να αποφασίσει αν του αρέσει περισσότερο να παίζει ή να σκηνοθετεί. «Με γοητεύουν εξίσου και τα δύο. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω, θα επέλεγα τη σκηνοθεσία. Μου αρέσει η δουλειά που γίνεται με τον ηθοποιό για να βγει το αποτέλεσμα που θα δει ο τηλεθεατής».
Στόχος του Ανδρέα σε όλες του τις δουλειές είναι να έχει καλές σχέσεις με τους συνεργάτες του, γιατί πιστεύει πολύ στην ομαδικότητα. Σε ό,τι αφορά το «Μπρούσκο», φαίνεται πως κατάφερε να το πετύχει. «Περνάμε καλά σ' αυτή τη σειρά. Εννοείται πως με τη Βάνα Δημητρίου, η οποία γράφει το σενάριο, οι σχέσεις μας είναι πια σχεδόν οικογενειακές. 
Μιλάμε στο τηλέφωνο τουλάχιστον τέσσερις φορές τη μέρα. Εκτός πλατό έχω δέσει πολύ με την Εβελίνα Παπούλια. Ταιριάζουν τα χνώτα μας. Είμαστε κι δύο Κριοί, βλέπεις, και έχουμε πολλά κοινά».
Η οικονομική κατάρρευση στην Κύπρο δεν επηρέασε άμεσα τον Ανδρέα Γεωργίου. «Δεν άλλαξε κάτι στη ζωή και την καθημερινότητά μου. Ποτέ δεν είχα αποθέματα στην τράπεζα, ούτε έχω μάθει να ζω με πολλά λεφτά» δηλώνει. Σε ό,τι αφορά το θέμα της οικονομικής κρίσης γενικότερα, είναι αισιόδοξος από τη φύση του. Έτσι επιλέγει να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο. «Ο κόσμος να χαλάσει, βλέπω πάντοτε τη θετική πλευρά της ζωής. 
Έτσι έχω μάθει να λειτουργώ. Πιστεύω πολύ στην ενέργεια των ανθρώπων. Μόνο αν σκεφτόμαστε και λειτουργούμε με θετική διάθεση μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Σαφέστατα υπάρχει κατάθλιψη γύρω μας. Θέλω να πιστεύω όμως ότι θα ακολουθήσει η ανάκαμψη και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για τους νέους ανθρώπους».
«Δεν είμαστε ζευγάρι με την Ελενα Βαΐτσου»
Η δυνατή ιστορία αγάπης του Αχιλλέα και της Μελίνας έχει συνεπάρει το κοινό και «πουλάει» πολύ. Μοιραία λοιπόν αυτό οδήγησε στην έντονη φημολογία ότι ο Ανδρέας Γεωργίου και η Έλενα Βαΐτσου είναι ζευγάρι και στην πραγματικότητα. Δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο καιρό ήθελαν τον γοητευτικό Κύπριο ηθοποιό και σκηνοθέτη να χώρισε από την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου για τα μάτια της συμπρωταγωνίστριάς του.
«Αυτή την περίοδο δεν έχω κάτι στη ζωή μου. Είμαι μόνος. Η μοναδική μου σχέση είναι η δουλειά μου» μας λέει και αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν έχει βρεθεί σε αντίστοιχο ερωτικό μπλέξιμο με εκείνο του Αχιλλέα, της Μελίνας και του Σήφη στο σίριαλ. Μόνο που ήταν εκείνος το μήλον της Έριδος. 
«Έχει τύχει να βρεθώ συναισθηματικά ανάμεσα σε δύο γυναίκες και δεν ήταν ό,τι πιο ευχάριστο. Δεν μου αρέσει να πληγώνω, αν και το έχω κάνει στο παρελθόν χωρίς να το θέλω. Τα συναισθήματα δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε. Αλλωστε αυτό είναι ο έρωτας. Σε κυριεύει το συναίσθημα και σε οδηγεί μόνο του».
Επίσης του έχει συμβεί να ερωτευτεί κεραυνοβόλα και να διεκδικήσει μια δεσμευμένη γυναίκα, όπως συνέβη με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι του «Μπρούσκου». Όπως λέει μάλιστα: «Τη διεκδίκησα, την κέρδισα κι έμεινα σ' αυτή τη σχέση για αρκετά χρόνια». Στο θέμα της απιστίας δηλώνει... ανοιχτόμυαλος. «Μπορώ να σκεφτώ και έτσι και αλλιώς. Οπότε, αν υπάρχει ειλικρίνεια, υπάρχει και κατανόηση, άρα είναι πιθανή και η συγχώρεση σε περίπτωση απιστίας» λέει. Ενα πράγμα όμως δεν μπορεί να ανεχτεί: «Την γκρίνια. Δεν θα έκανα ποτέ σχέση με μια γκρινιάρα!»
espressonews.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Ήπιε το «Μπρούσκο» της επιτυχίας, αλλά δεν... μέθυσε. Ο Ανδρέας Γεωργίου, πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, παρ...
Μπρούσκο επιτυχίας σε διπλό ταμπλό
epirusblog.gr
5 of 5
Ήπιε το «Μπρούσκο» της επιτυχίας, αλλά δεν... μέθυσε. Ο Ανδρέας Γεωργίου, πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, παρ...
show biz 5108086247706086208
item