Γιάννενα: Ευεργετικές για την αγορά οι πεζοδρομήσεις στο κέντρο

Γιάννενα: Ευεργετικές για την αγορά οι πεζοδρομήσεις στο κέντροΜε τους ανθρώπους του εμπορίου συνομίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θ. Μπέγκας.
Επισκέψεις σε εμπορικούς δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων πραγματοποίησαν σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα»...
Είχαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν με καταστηματάρχες και με συμπολίτες που έκαναν τις πασχαλινές αγορές τους, ανταλλάσοντας ευχές για «καλό Πάσχα».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος συνομίλησε με πολλούς καταστηματάρχες για τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αλλά και για το πώς μπορεί να βοηθήσει ο Δήμος στην τόνωση της εμπορικής δραστηριότητας.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου και επικοινωνίας της παράταξης Μανώλης Καπελίδης μετέφερε την αισιοδοξία των μελών της παράταξης για την πορεία και κυρίως το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης.
«Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές, η παράταξη είναι ενωμένη και προχωράμε με αισιοδοξία. Θα είμαστε πρώτη δύναμη στις εκλογές και ίσως να μη χρειαστεί καν η δεύτερη Κυριακή, σημείωσε ο κ. Καπελίδης. 

Κοινή παραδοχή πάντως και του εκπροσώπου τύπου και επικοινωνίας της παράταξης, αλλά και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους ήταν το ότι οι πεζοδρομήσεις στο κέντρο της πόλης έχουν ήδη ευεργετικές επιπτώσεις στην εμπορική κίνηση αλλά και στην ποιότητα ζωής των πολιτών. 
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου ο κ. Μπέγκας τόνισε στις επαφές του με τους καταστηματάρχες ότι μόλις ολοκληρωθούν τα έργα με τις δεντροφυτεύσεις και τα καλλωπιστικά στοιχεία που θα προστεθούν το κέντρο θα αποκτήσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα. 
Δεσμεύθηκε δε πως θα αναληφθεί από την πλευρά του Δήμου κάθε πρωτοβουλία σε συνεργασία και διαβούλευση με τους πολίτες, αλλά και τους επιχειρηματίες, ώστε να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη. 
«Θέλουμε μια πόλη ανθρώπινη και λειτουργική, μια πόλη που έχει αισθητική και είναι φιλική για τον πολίτη», όπως υπογράμμισε ο κ. Μπέγκας. Υποστήριξε ταυτόχρονα πως ο Δήμος έχει υποχρέωση να σχεδιάζει και να υλοποιεί πρωτοβουλίες που κινητοποιούν την τοπική αγορά και δημιουργούν θέσεις εργασίες. 

Όπως είπε ο κ. Μπέγκας «σήμερα έχουμε υποχρέωση, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να οικοδομήσουμε μια νέα αυτοδιοίκηση που να λειτουργεί ως ανάχωμα στις κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες της κρίσης».

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 
http://www.ele.gr/

epirusblog.gr
5 of 5
Με τους ανθρώπους του εμπορίου συνομίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θ. Μπέγκας. Επισκέψεις σε εμπορικούς δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων πραγμ...
Γιάννενα: Ευεργετικές για την αγορά οι πεζοδρομήσεις στο κέντρο
epirusblog.gr
5 of 5
Με τους ανθρώπους του εμπορίου συνομίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θ. Μπέγκας. Επισκέψεις σε εμπορικούς δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων πραγμ...
Ιωάννινα 1218933122433320201
item