Ένα αστέρι γεννιέται – Τα επεισόδια

Ένα αστέρι γεννιέται  – Τα επεισόδιαΈνα αστέρι γεννιέται, ίσως μια κλασική ιστορία αγάπης. Ο πλούσιος μουσικοσυνθέτης ερωτεύεται την πανέμορφη τσιγγάνα. Πρόκειται για την νέα σειρά του Mega που θα προβάλλεται καθημερινά στις 19:00.

Μια νέα Τούρκικη σειρά που θα προβάλλεται στην θέση της Fatmagul. Ο Μουράτ είναι συνθέτης και καθηγητής κλασικού χορού, προερχόμενος από εύπορη οικογένεια. Από την άλλη πλευρά η Χασρέτ, μια πανέμορφη τσιγγάνα που πουλάει λουλούδια στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης ώστε να επιβιώσει.
Ο πατέρας της βρίσκεται στην φυλακή και προσπαθεί μόνη της να φροντίσει την υπόλοιπη οικογένεια. Κατά τύχη ο Μουράτ την ακούει να τραγουδά και εντυπωσιάζεται από την ακατέργαστη αλλά ταυτόχρονα σπουδαία φωνή της, της συστήνει έτσι να ασχοληθεί με το τραγούδι. Η ίδια σκεπτόμενη πως εάν κέρδιζε χρήματα θα έβγαζε τον πατέρα της από την φυλακή του ζήτησε να αναλάβει αυτός τα μαθήματα μουσικής.

Μέσα σε 6 μήνες “ Ένα αστέρι γεννιέται” η Χασρέτ από ένα αγριοκόριτσο θα μεταμορφωθεί σε κρίνο, κάνοντας τον Μουράτ να την ερωτευτεί παράφορα. Ένας πραγματικός έρωτας με αληθινά εμπόδια. Πρωταγωνιστούν: Tuba Buyukustun και ο Cansel Elcin.Epirusblog Gr
5 of 5
Ένα αστέρι γεννιέται , ίσως μια κλασική ιστορία αγάπης. Ο πλούσιος μουσικοσυνθέτης ερωτεύεται την ...
Ένα αστέρι γεννιέται – Τα επεισόδια
Epirusblog Gr
5 of 5
Ένα αστέρι γεννιέται , ίσως μια κλασική ιστορία αγάπης. Ο πλούσιος μουσικοσυνθέτης ερωτεύεται την ...
τηλεοπτικές σειρές 6036225111216304753
Σχόλια
Διάβασε τα πάντα για το νόμιμο στοίχημα online στο Betmasters.gr
item